ruller píše:ktery to jsou ty tvoje TOP? A kde je to uvedeno?ArthurCurry píše:
Nejsou z Brna, ani já nejsem z Brna jak jsem psal... takže ty dvě se pohybují v Pardubicích...
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
ruller píše:ktery to jsou ty tvoje TOP? A kde je to uvedeno?ArthurCurry píše:
Dark6 píše:Chci se s ni domluvit ale zrovna nemam auto, takze nevim jak to vymyslet
JohnLennon píše:Niektorí sa tu vyjadrujú nepekne o Danielkiných prsiach, bruchu... Nuž, očakávať od 38-ročnej ženy, že bude mať telo osemnásťročnej je trochu naivné. Čas nezastavíš. Ale skôr než tu napíšete o tejto dáme nie práve najpríjemnejšie slová, pozrite sa, páni, láskavo na svoje vlastné telá... A potom kritizujte. Pritom Danielka vonkoncom nevyzerá zle a je stále silne šukézní (požívam tento výraz, lebo sa mi páči a v slovenčine taký nemáme). A okrem toho, omnoho podstatnejšie, ako dokonalosť tela, je jej prístup. A ten má Daniela skutočne výnimočný. Ak privriete oči, môžete si pokojne myslieť, že ste s milenkou konajúcou nezištne (áno, sú aj také...-))) ).
karloskaja píše:Chce to i drtit tělo ve fitku a né jen prcat.
mireck píše:karloskaja píše:Chce to i drtit tělo ve fitku a né jen prcat.
A proč? Kvůli tobě? I při sexu se spálí nějaké kalorie. Ona má na svůj věk pořád sexy postavu. Mně se zase nelíbí čtyřicetíleté vychrtlinky typu Kaira Hrachovcová. Danielko takové pi.oviny co tu někteří píšou vůbec neber vážně.
https://www.blesk.cz/clanek/celebrity-c ... ocima.html
Sexmen21 píše:Zajimalo by mě kdo se vyrovna Lucii??![]()
Sexmen21 píše:Zajimalo by mě kdo se vyrovna Lucii??![]()
warancf píše:Ahoj, nevíte někdo něco o nicku superpar31 z amatérů? Nabízejí se jako pár na trojku, chtějí civil foto a pošlou i svoje, ale nějak mi tak něco nesedí, tak se ptám zde zda nemá někdo zkušenost. děkuji
warancf píše:Ahoj, nevíte někdo něco o nicku superpar31 z amatérů? Nabízejí se jako pár na trojku, chtějí civil foto a pošlou i svoje, ale nějak mi tak něco nesedí, tak se ptám zde zda nemá někdo zkušenost. děkuji
warancf píše:Každopádně jsem se nedozvěděl zda u nich někdo byl nebo ne....ted neřešme fotky
Uživatelé procházející toto fórum: Sovik123 a 4 návštevníků