|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
otto píše:Další blbost, když si nejste jistí tak tady nepište nesmysly, jen to vytváří zmatky, díky.
warancf píše:Tak jsem navštivil...příjemní lidé, to ano, ale foto moc neodpovídá, paní je silnější, což mě moc nebere... jinak přístup fajn, kouřila skvěle, ale opakovat nebudu
and píše:Dobrý den, na Amaterech se začala nabízet "-Janinka" 721 758 545 v pronajatém bytě v Králově poli. Podle čísla jsem zde na žádné recenze nenarazil. Nemá s tout slečnou někdo zkušenost? Děkuji.
and píše:Hledání jsem samozřejmě použil, ale má jiné číslo, proto jsem položil dotaz.
and píše:Ježkovi voči, já jsem samozřejmě negativní recenze na Janinku našel, ale vzhledem k rozdílnému číslu jsem se prostě zeptal.
sumiiik píše:Sexmen21 píše:Zajimalo by mě kdo se vyrovna Lucii??![]()
Ty ještě běháš na svobodě??
Ale ono i na tebe dojde...
RuprtBajaja píše:Něco je špatně.
Když byla v P4, tak problém nebyl, postěžovala si, ale vše ok.
....
, kdyby to věděla, tak by mne prý odmítla. .... Při částečném pomalém zásunu a kopulačních pohybech to však holka vzdává po kratší době, než dvou minutách. Utekla pryč, vrátila se s 600,-, a že to fakt nedá. Před půl rokem si nestěžovala.
Začínám z toho mít deprese.
Dodatek: Holka je to moc pěkná, příplatky nevede, bere jen cápky s malejma, ostatně jako spousta dalších v Brně. Asi to vzdávám.
RuprtBajaja píše:Něco je špatně.
.....................
Dodatek: Holka je to moc pěkná, příplatky nevede, bere jen cápky s malejma, ostatně jako spousta dalších v Brně. Asi to
vzdávám.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků