Hledat  

VÝZVA K BOJKOTU CENY 1.500 za hodinu

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Re: VÝZVA K BOJKOTU CENY 1.500 za hodinu

Příspěvekod Dobermann » úte 5. dub 2011, 9:03

Zdá se, že už ses ztrapnil na maximum. A ještě ses navíc dovolával veřejného mínění a obrátilo se to proti tobě. Pěkný den...
Kolik máš těch nicků, Ty kujóne?:)
Dobermann

Příspěvekod Jájínek » úte 5. dub 2011, 9:10

Dobermann píše:Zdá se, že už ses ztrapnil na maximum. A ještě ses navíc dovolával veřejného mínění a obrátilo se to proti tobě. Pěkný den...

Správně Dobermamm,ten kdo tu brečí nad cenou 1000/1500 a víc je Honzi :!: :!: :!:
V dneční době se dohadovat o cca. 200 kč. je moc směšný :lol: :lol: :lol:
Jájínek

Příspěvekod soliter. » úte 5. dub 2011, 10:16

Jájínek píše:
Dobermann píše:Zdá se, že už ses ztrapnil na maximum. A ještě ses navíc dovolával veřejného mínění a obrátilo se to proti tobě. Pěkný den...

Správně Dobermamm,ten kdo tu brečí nad cenou 1000/1500 a víc je Honzi :!: :!: :!:

jak je vidět, někteří nepochopili vůbec nic . :!:
soliter.

Příspěvekod Dobermann » úte 5. dub 2011, 10:47

...a celé to může začít nanovo....
Dobermann

Příspěvekod Jájínek » úte 5. dub 2011, 11:08

soliter. píše:
Jájínek píše:

Mám se řídit cenou 1300 nebo 1500,to jsem měl pochopit :?:
To nemůžeš přece myslet vážně :!:
Jájínek

Příspěvekod Honzi » úte 5. dub 2011, 11:54

Jájínek píše:

Jájínek píše:Správně Dobermamm,ten kdo tu brečí nad cenou 1000/1500 a víc je Honzi :!: :!: :!:

soliter. píše:jak je vidět, někteří nepochopili vůbec nic . :!:

Mám se řídit cenou 1300 nebo 1500,to jsem měl pochopit :?:
To nemůžeš přece myslet vážně :!:

Jájinku, Jájinku,přeci 10 000,- :lol: , nebuď přeci trapný :D 7x ušetříš mizerných 1500,- , můžeš se těšit 3 dny jak děcko a pak se tetelit neskutečným blahem přeci. :mrgreen:
Jinak si, jak pozoruji, vystačíte jen spolu s pejskem, ale doporučil bych založit vlákno
VÝZVA K BOJKOTU CENY DO 1.500 za hodinu, no teď už vlastně 4.000 :wink:

A nás tady nechejte se strapňovat a zesměšňovat. :lol: Hlavně, že vy jste tak naprosto nesměšní a netrapní. :mrgreen:
Honzi

Příspěvekod Jájínek » úte 5. dub 2011, 13:24

Jsem rád že jsi to částečně pochopil,alespoň doufám že to tak je :wink:
Jájínek

Příspěvekod Honzi » úte 5. dub 2011, 17:28

Jájínek píše:Jsem rád že jsi to částečně pochopil,alespoň doufám že to tak je :wink:

Doufáš, že jsi nesměšný a netrapný? :wink: Co se stalo, že začínáš o sobě pochybovat? :mrgreen:
Honzi

Příspěvekod Jájínek » úte 5. dub 2011, 19:56

Honzi píše:
Jájínek píše:Jsem rád že jsi to částečně pochopil,alespoň doufám že to tak je :wink:

Doufáš, že jsi nesměšný a netrapný? :wink: Co se stalo, že začínáš o sobě pochybovat? :mrgreen:

Proč se ptáš když víš všechno :lol: :lol: :lol:
Jájínek

Příspěvekod Dobermann » úte 5. dub 2011, 21:26

Ty jeden Janku, já nebojkotuju žádné ceny, ani vysoké, ani nízké, já si prostě vybírám podle levé strany jídelního lístku.
Dobermann

Příspěvekod Honzi » stř 6. dub 2011, 12:24

No myslím, že legrace už bylo dost ... . :mrgreen:
Honzi

Příspěvekod montecinto » sob 16. dub 2011, 20:16

soliter. píše:
Jájínek píše: Správně Dobermamm,ten kdo tu brečí nad cenou 1000/1500 a víc je Honzi V dneční době se dohadovat o cca. 200 kč. je moc směšný :lol: :lol: :lol:

soliter určitě Jájínek i Dobermamm pochopili, že naše upozorňování na předražené ceny, je proti jejím zájmům.
A tak se snaží vzbudit dojem, že je jedno, kolik na privátu norníci zaplatí.
Čím víc, tím lépe pro pasáky.
Proto se snaží vzbudit dojem, že ten, kdo nechce platit předražené zboží je "socka".
U cen 1500 vůbec nestojí otázka, zda si to někdo může či nemůže dovoit, ale zda je ochoten platit takové předražené zboží.
Pokud se Jájínkovi nezdá 200-300 jako významný peníz, tak asi není problémem to udělat naopak - dát ceny na 1200.
Už to začaly chápat na některých privátech, třeba na Křížové mají nyní ceny 1200 / hodinu.
montecinto

Příspěvekod Jájínek » sob 16. dub 2011, 21:35

montecinto píše:
soliter. píše:
Jájínek píše: Správně Dobermamm,ten kdo tu brečí nad cenou 1000/1500 a víc je Honzi V dneční době se dohadovat o cca. 200 kč. je moc směšný :lol: :lol: :lol:

soliter určitě Jájínek i Dobermamm pochopili, že naše upozorňování na předražené ceny, je proti jejím zájmům.
A tak se snaží vzbudit dojem, že je jedno, kolik na privátu norníci zaplatí.
Čím víc, tím lépe pro pasáky.
Proto se snaží vzbudit dojem, že ten, kdo nechce platit předražené zboží je "socka".
U cen 1500 vůbec nestojí otázka, zda si to někdo může či nemůže dovoit, ale zda je ochoten platit takové předražené zboží.
Pokud se Jájínkovi nezdá 200-300 jako významný peníz, tak asi není problémem to udělat naopak - dát ceny na 1200.
Už to začaly chápat na některých privátech, třeba na Křížové mají nyní ceny 1200 / hodinu.

Jsem přesvědčenej že 200-300 není žádný peníz,natož významný :!: :!: :!:
Jájínek

Příspěvekod montecinto » sob 16. dub 2011, 21:42

Jájínek píše: Jsem přesvědčenej že 200-300 není žádný peníz,natož významný :!:

Tak Ti asi nebude dělat problém snížit o tu částku ceny u Tvých oveček, rozumím tomu správně :D :D
montecinto

Příspěvekod rafif » sob 16. dub 2011, 21:52

Honzi píše:
Dobermann píše:
Honzi píše:
A ještě špatný v počtech :mrgreen: Raffi napsal, že škudlí, aby si jednou za dlouhou dobu dopřál dražší slečnu, cca 4000 za 2 měsíce, nechodí vůbec na priváty. A 1-2x týdně a 1500 je kolik ... . Takže on počítá daleko víc, pokud jsi si nevšiml. :idea: A fórum je o privátech a ne vytahování se.

A v příměru na tvou manželku, pokud to chceš mermocí vědět, aby jsi to pochopil :
Chodí v rozrhaných hadrech, jí chleba s vodou, ale jednou za dlouhou dobu jde navštívit své známé, aby se jim ukázala s módní novinkou, aby záviděly a ona se předváděla ... . A potom zase voda ... .

Rafif radil, ať si sociálky našetří, že 4 tisíce není tak moc. Rafif psal, že chodí i za slečnama za desítku a Rafif psal, že dá klidně tringelt 500 nebo litr, když je spokojen. Rafif šetřit zdá se nemusí.
Vidím, že pobrat jednoduchý text je nad tvoje síly....

No jo, číst umím, analfabet nejsem :mrgreen: Všiml jsi si, když jsi četl, že je to jednou za čas, že si na to dá ušetřit ... . :wink: A mimochodem, neuvedl jediný kontakt, jediný odkaz na inzerát, aby to co píše, taky šlo ověřit. a kolik inzerátů na vyšší ceny je ... .
Nemíním se s tebou hádat, ale jen honit triko si může každý a tady je to naprosto jasné. Není ostatně jediný .

Rafif nebude dávat kontakty na své milenky :) To by taky mohl mít Rafif po ptákách potažmo po kozách :)) A když už jsme u toho...návod jak se spojit s takovou luxusní prdelkou jsem dal, stačí inzerát na nějakém serveru typu Agama. Problém pro šetřílky bude v tom že zadaní inzerátu stojí 40Kč :)))
rafif

PředchozíDalší

Zpět na Diskuse na téma