Hledat  

VÝZVA K BOJKOTU CENY 1.500 za hodinu

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Re: VÝZVA K BOJKOTU CENY 1.500 za hodinu

Příspěvekod Dobermann » sob 16. dub 2011, 21:56

montecinto píše:
Jájínek píše: Jsem přesvědčenej že 200-300 není žádný peníz,natož významný :!:

Tak Ti asi nebude dělat problém snížit o tu částku ceny u Tvých oveček, rozumím tomu správně :D :D

hele, já bych rozuměl tomu, kdyby sis cíleně vybíral buchty co jdou za 1200. Pohoda,ne? Ale čeho se snažíš docílit těma debilníma řečma?
Aby ti holky co berou víc snížily cenu abys na ně měl? Tak měj nějakou hrdost, ne? Žrádlo taky nestojí ve všech hospodách stejně, někdo
žere u Kastelána a jinej v nádražím bufetu... každej na co má, ne? přestaň doprdele vnucovat ostatním svoje myšlení... nikdo na to není
zvědavej...
Kolik máš těch nicků, Ty kujóne?:)
Dobermann

Příspěvekod rafif » sob 16. dub 2011, 22:04

Dobermann píše:
rafif píše:Je to směšné dohadovat se o patnácti stovkách :) Když si chci opravdu užít tak mám 2 kontakty na opravdu luxusní neprofesionálky, jejich cena je 4000Kč. Záměrně nepíšu na hodinu protože tam můžu být tak dlouho jak jen chci. Je to celé o něčem jiném, nádherná slečna, luxusní prostředí a hlavně ten přístup. Raději si 3x vyhoňte a za ušetřené peníze zkuste opravdový požitek. Každý z vás na to má, 4 tisíce jednou za čas není zase tragédie. Není těžké takovou slečnu najít. Vlastně se vám ozve sama. Dejte si inzerát že hledáte atraktivní slečnu, udejte nějakou rozumnou cenu a budete se opravdu divit :) Jiná liga je cena 10 tisíc....to jsou už modelky, opravdové modelky :roll: Ve 21:00 za jednou jedu, těším se jak malé děcko :mrgreen:

Přečti si to znovu, Honzi, a zkus mi říct, jestli jsi z toho pochopil, že Rafif je ten, co na to nějaký čas šetří, než si to může dopřát. Já jsem z toho vyrozuměl, že si myslí, že si podobný luxus může dopřát každý účastník tohoto fora. Nikoliv on sám.

děkuju, sám bych to líp nenapsal, přesně tak jsem to myslel, já se tu nad nikoho nepovyšuju...jen se dělím o zkušenosti a názory
rafif

Příspěvekod montecinto » sob 16. dub 2011, 22:09

Dobermann píše: hele, já bych rozuměl tomu, kdyby sis cíleně vybíral buchty co jdou za 1200. Pohoda,ne? Ale čeho se snažíš docílit těma debilníma řečma?
Aby ti holky co berou víc snížily cenu abys na ně měl? Tak měj nějakou hrdost, ne? Žrádlo taky nestojí ve všech hospodách stejně, někdo
žere u Kastelána a jinej v nádražím bufetu... každej na co má, ne? přestaň doprdele vnucovat ostatním svoje myšlení... nikdo na to není
zvědavej...

Dobermann
proč se tak moc prozrazuješ ? Asi Ti hooodně záleží, aby norníci se nebavili o předražených privátech v Brně..
Pokud Ti naše názory tady nevyhovují, tak se do nich nepleť !!

To spíš Ty vnucuješ ostatním Tvoje hloupé názory. Docela dlouho se tady v klidu bavíme o cenách - předražených v Brně, všichni dobře víme, že to není otázka "lepší" nebo "horší" hospody, ale spíše kolik ta holka odvádí pasákovi nebo jaká je zlatokopka.
Tady nejde vůbec o mně nebo o norníka XY - buď v klidu - tady každý norník má na to, aby zaplatil, jinak by nechodil na priváty. Ale otázka zní jinak - proč by měl platit tolik ??
montecinto

Příspěvekod rafif » sob 16. dub 2011, 22:10

Dobermann píše:Líbí se mi, že umíš přiznat že máš máslo na hlavě /ironie/...
jojo, mám dvojí nick a ještě k tomu jsem pasák a dělám reklamu amatérkám, co si přivydělávají :lol:

hehe takže ty seš vlastně já? :))))))))))) chápu to dobře???? :)) To je mazec co se někdy někomu urodí v hlavě :D
rafif

Příspěvekod Dobermann » sob 16. dub 2011, 22:17

montecinto píše:
Dobermann píše: hele, já bych rozuměl tomu, kdyby sis cíleně vybíral buchty co jdou za 1200. Pohoda,ne? Ale čeho se snažíš docílit těma debilníma řečma?
zvědavej...

Dobermann
proč se tak moc prozrazuješ ? Asi Ti hooodně záleží, aby norníci se nebavili o předražených privátech v Brně..

To spíš Ty vnucuješ ostatním Tvoje hloupé názory. Docela dlouho se tady v klidu bavíme o cenách - předražených v Brně, všichni dobře víme, že to není otázka "lepší" nebo "horší" hospody, ale spíše kolik ta holka odvádí pasákovi nebo jaká je zlatokopka.
Tady nejde vůbec o mně nebo o norníka XY - buď v klidu - tady každý norník má na to, aby zaplatil, jinak by nechodil na priváty. Ale otázka zní jinak - proč by měl platit tolik ??

ty máš strejdo představu unifikované pracovnice, která bere unifikovanou hodinovou taxu a poskytuje unifikované služby.
já kdybych byl pěkná ženská, asi bych si uměl určit svoji cenu. kdybych byl šereda, podíval bych se na ceny konkurence a trochu je podlezl a doufal, že se nějaký strejček Skrblík chytí. Ale kdybych byl kus,
určitě bych si věřil a dal bych si vyšší ceny. Podívej se třeba na tu Silvu, která je na naprivat.cz, ta si drží svoje předražené ceny (2500) a vzhledem k tomu, že je má pořád soudím, že jí je někdo platí.
Já jsem u ní byl jednou a zase tak moc mně neoslovila. Té je evidentně tvůj bojkot úplně u prdele.
Zkus se na to podívat z druhé strany. Chodíš někam do práce? Co kdybys přišel v pondělí do práce a šéf ti řekl, že ve vedlejší fabrice makají dělňasové za o 30% nižší mzdu a že ty budeš dělat taky? Jak by ti to
vyhovovalo? Počítám, že bys pořádal novej bojkot...
Dobermann

Příspěvekod rafif » sob 16. dub 2011, 22:39

Dobermann píše:
montecinto píše:
zvědavej...

Dobermann

ty máš strejdo představu unifikované pracovnice, která bere unifikovanou hodinovou taxu a poskytuje unifikované služby.
já kdybych byl pěkná ženská, asi bych si uměl určit svoji cenu. kdybych byl šereda, podíval bych se na ceny konkurence a trochu je podlezl a doufal, že se nějaký strejček Skrblík chytí. Ale kdybych byl kus,
určitě bych si věřil a dal bych si vyšší ceny. Podívej se třeba na tu Silvu, která je na naprivat.cz, ta si drží svoje předražené ceny (2500) a vzhledem k tomu, že je má pořád soudím, že jí je někdo platí.
Já jsem u ní byl jednou a zase tak moc mně neoslovila. Té je evidentně tvůj bojkot úplně u prdele.
Zkus se na to podívat z druhé strany. Chodíš někam do práce? Co kdybys přišel v pondělí do práce a šéf ti řekl, že ve vedlejší fabrice makají dělňasové za o 30% nižší mzdu a že ty budeš dělat taky? Jak by ti to

amen :)
rafif

Příspěvekod montecinto » sob 16. dub 2011, 22:46

Dobermann píše: ty máš strejdo představu unifikované pracovnice, která bere unifikovanou hodinovou taxu a poskytuje unifikované služby.
určitě bych si věřil a dal bych si vyšší ceny.

strécu :D , Dobermanne, opravdu je s podivem, jak Ti záleží na tom, abychom zde (ne)mluvili o předražených ťapinách...
když se trochu porozhlédneš, tak vidíš, že často ta cena vůbec neodpovídá tomu, jestli je ťapina "kus" nebo ne, spíše je to o konkurenci a odvodech pasákům.
V jiných městech to docela pochopili..
Akorát Ty to stále nějak neumíš pochopit :evil: . Nicméně nad Tebou nelámu hůl, třeba Ti to časem dojde.

Z druhé strany se na to podívat nemohu. Bohužel já šéfuji jiným, a je to někdy horší než být tím zaměstnaným.
Ale to vůbec neovlivňuje moje přesvědčení, že se nemají v Brně ťapiny přeplácet.
montecinto

Příspěvekod rafif » sob 16. dub 2011, 23:01

montecinto píše:
Dobermann píše: ty máš strejdo představu unifikované pracovnice, která bere unifikovanou hodinovou taxu a poskytuje unifikované služby.
určitě bych si věřil a dal bych si vyšší ceny.

strécu :D , Dobermanne, opravdu je s podivem, jak Ti záleží na tom, abychom zde (ne)mluvili o předražených ťapinách...
když se trochu porozhlédneš, tak vidíš, že často ta cena vůbec neodpovídá tomu, jestli je ťapina "kus" nebo ne, spíše je to o konkurenci a odvodech pasákům.
Akorát Ty to stále nějak neumíš pochopit :evil: . Nicméně nad Tebou nelámu hůl, třeba Ti to časem dojde.

Z druhé strany se na to podívat nemohu. Bohužel já šéfuji jiným, a je to někdy horší než být tím zaměstnaným.
Ale to vůbec neovlivňuje moje přesvědčení, že se nemají v Brně ťapiny přeplácet.

Nějak mi to nejde pod rypák co jsi napsal :)) Jak už to mám vysvětlit aby to bylo už pro všechny srozumitelné??? To je jak když kupuješ auto, Ferrari prostě stojí balík nehledě na konkurenci, je to luxusní kára za nehorázný prachy. Je jim u prdele že si to kupuje jen jistá sorta lidí, NIKDY nepůjdou s cenou dolů jen proto aby to bylo dostupné všem :)
rafif

Příspěvekod Dobermann » sob 16. dub 2011, 23:10

rafif píše:
Nějak mi to nejde pod rypák co jsi napsal :)) Jak už to mám vysvětlit aby to bylo už pro všechny srozumitelné??? To je jak když kupuješ auto, Ferrari prostě stojí balík nehledě na konkurenci, je to luxusní kára za nehorázný prachy. Je jim u prdele že si to kupuje jen jistá sorta lidí, NIKDY nepůjdou s cenou dolů jen proto aby to bylo dostupné všem :)

Tohe mu prostě NEJDE vysvětlit. Normohodina stojí 1200 a půlhodina 800, přes to nejede vlak. Je zvyklý ze Zetoru. Nezáleží na tom, jak je holka dobrá nebo hezká, když si řekne víc než 1200, je předražená.
Auto má stát 199000,- a když stojí víc, je výrobce ZLATOKOP.
Montecinto, jestli ty seš ve vedoucí funkci, tak leda při svozu odpadu...
Dobermann

Příspěvekod Dobermann » sob 16. dub 2011, 23:13

montecinto píše:

Jestli sis nevšimnul, i já mluvím o předražených ťapinách. Vždycky když napíšu o nějaké ženské, že byla hnusná, znamená to, že nestála za ty peníze. To ti nestačí?
Ale pokud jsem byl spokojen, asi na tom těžko něco změní fakt, jestli jsem za to dal 1200 nebo 1500.

A cena podle mého naprosto odpovídá tomu, jak ženská vypadá, protože jsem ještě neviděl pěknou kost, která by šla pod 1500.
Dobermann

Příspěvekod rafif » sob 16. dub 2011, 23:16

Dobermann píše:
rafif píše:

Tohe mu prostě NEJDE vysvětlit. Normohodina stojí 1200 a půlhodina 800, přes to nejede vlak. Je zvyklý ze Zetoru. Nezáleží na tom, jak je holka dobrá nebo hezká, když si řekne víc než 1200, je předražená.
Auto má stát 199000,- a když stojí víc, je výrobce ZLATOKOP.
Montecinto, jestli ty seš ve vedoucí funkci, tak leda při svozu odpadu...

každý z nás to máme jinak no :) pokud na vzhledu nezáleží a jde jen o "normohodiny" doporučoval bych šukací automat... Obrázek
rafif

Příspěvekod Jájínek » ned 17. dub 2011, 20:16

montecinto píše:

Tak Ti asi nebude dělat problém snížit o tu částku ceny u Tvých oveček, rozumím tomu správně :D :D

A který jsou ty moje ovečky ať vím kam si jít pro peníze :wink:
Jinak zlatokopky nejsou ty co maj ceny 1000/1500 ale ty 800/1200 a podobný,
oni se snaží touto cenou urvat každého zákazníka :oo:
Jájínek

Příspěvekod Naty20 » pát 22. dub 2011, 15:08

Jájínek píše:
montecinto píše:

A který jsou ty moje ovečky ať vím kam si jít pro peníze :wink:
Jinak zlatokopky nejsou ty co maj ceny 1000/1500 ale ty 800/1200 a podobný,
oni se snaží touto cenou urvat každého zákazníka :oo:

jo, jasně. Takže zprvu všichni nadávají, když máme 1000/1500 a teď je to zase fajn? To, že někdo tvrdí, že holky, co mají 800/1200 jsou zlatokopky mě tak trochu uráží. Jo, možná některé, ale jiné zase nechtějí celý den prosedět čekáním, jestli jim vůbec někdo přijde na půlhodinu za 1000... A ty dvě kila radši omrzím výměnou za víc volného času pro sebe, abych mohla vypadnout taky někam ven.
Naty20
Dívka z privátu
Dívka z privátu

Příspěvekod nokid » stř 1. čer 2011, 14:00

No když je tady už tolik názorů, připojím i ten svůj.
1.500 je v Brně přemrštěná cena za standardní hodinu a nedal bych to ani sebehezčí holce, i kdyby měla píču CELOU POZLACENOU! Ocasa máme všichni jako norníci a tak zamrdání musí být za cenu dostupnou KAŽDÉMU !!!
Řekla jsem dnes mamince, že jsem spala s cizincem.
A tak mi v bříšku vznik´ - cizí státní příslušník!

Jan Vodňanský
nokid

Příspěvekod Asanami » pon 18. črc 2011, 1:47

nokid píše:No když je tady už tolik názorů, připojím i ten svůj.
1.500 je v Brně přemrštěná cena za standardní hodinu a nedal bych to ani sebehezčí holce, !!!

Naprosto souhlasím s tímto názorem.
A je vidět, že ty vysoké ceny obhajují stále stejné nicky, a ještě dost demagogicky.

Naštěstí většina norníků chápe účelovost takových prohlášení a více chodí na priváty s nižšími cenami.
V poslední době se to v Brně v tomto zlepšilo, přibylo dost přivátů s dobrými cenami (Křížová, Foglarova, Došlíkova, Tkalcovská,Zborovská) , a navíc často i ty dražší, v konečné fázi dají lepší cenu, jinak by moc neuspěly.

A ty priváty s cenami 1500/h docela mají utrum, třeba Hansmannova vůbec neinzeruje, snad jediná divka odtud odešla jinam..
v Edenu je už snad jen paní Míša, v Omeze odešla většina lepších dívek jinam.
Údolní zcela skončila - taky s cenami 1500 .

Takže taková rozumná podpora méně drahých privátů přinesla nějaký výsledek. :idea:
Naposledy upravil Asanami dne pon 18. črc 2011, 2:02, celkově upraveno 1
Asanami

PředchozíDalší

Zpět na Diskuse na téma