|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
štáva píše:zkusil jsem a je fakt v pohodě.Celkem pěkná černovláska.Žádná šmudla a kouří jak zběsilá.Volal jsem na to uvedený číslo a došla mě smska,že je Lucka na jiným čísle.Raději jsem se zeptal kdo mě poslal to číslo na ní a prý její kluk.Ale je to ok.Sex vyšel úplně skvěle.Doporučuji vyzkoušet.
michald píše:Ahoj,
můžeš sem šupnout to číslo na ni nebo mi ho poslat ....adresně.
Jo ..a jak vypadá ...postava a tak?
Díky Michalštáva píše:zkusil jsem a je fakt v pohodě.Celkem pěkná černovláska.Žádná šmudla a kouří jak zběsilá.Volal jsem na to uvedený číslo a došla mě smska,že je Lucka na jiným čísle.Raději jsem se zeptal kdo mě poslal to číslo na ní a prý její kluk.Ale je to ok.Sex vyšel úplně skvěle.Doporučuji vyzkoušet.
automaxi píše:a ceny?
štáva píše:Ta holka je i dole skvělá.Vylizal jsem ji a nemůžu říct nic proti její higyeně.Ted jsem zvědavej na ty řeči,ale je mě to fuk,protože za to fakt stojí.![]()
![]()
fuk píše:automaxi píše:a ceny?
stale se tady o nekom mluvi ,ale zadny kontakt tel. ?
karamba píše:fuk píše:automaxi píše:a ceny?
stale se tady o nekom mluvi ,ale zadny kontakt tel. ?
rore píše:Po delší době zdravím vespolek.
Pánové i dámy, mám dotaz.Nevíte o nějaké svlečně na orálek popř i víc, ale v autě a aby jí bylo nad 40?(Klidně i hodně nad 40, já ty mladice nějak nemusím....)
4000006 píše:Ahoj, ta pfafflovapetra@gmail.com, nabízí vážně ero služby?? Já jen že mě net našel pod jejím emailem nabídky půjček, tak nevím
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 návštevníků