Hledat  

GOGO vs. Chatman a další

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Re: GOGO vs. Chatman a další

Příspěvekod Dobermann » sob 7. dub 2012, 17:57

technik píše:Doberman , ty jsi taky zralej na banán, a nebo se zkus soustředit a lez sem jen když jsi úplně při smyslech

za co? že mám jinej názor než vaše partička? tak jo,jen do toho. založ topic o mojem banu frajere! když to dáte dohromady tak
není možný, aby mně admin nevyhodil:-)
Kolik máš těch nicků, Ty kujóne?:)
Dobermann

Příspěvekod gogo123 » sob 7. dub 2012, 20:10

Dobermann píše:za co? že mám jinej názor než vaše partička? tak jo,jen do toho. založ topic o mojem banu frajere! když to dáte dohromady tak

Admin je rozumný a určitě nikoho za jiný názor nebude banánovat. :D
veni vidi vici
gogo123

Příspěvekod technik » sob 7. dub 2012, 21:22

Dobermann píše:
technik píše:Doberman , ty jsi taky zralej na banán, a nebo se zkus soustředit a lez sem jen když jsi úplně při smyslech

za co? že mám jinej názor než vaše partička? tak jo,jen do toho. založ topic o mojem banu frajere! když to dáte dohromady tak

já ti nabízel dvě řešení, ty evidentně nejsi schopen ani číst natož tak ještě i přemýšlet
technik

Příspěvekod Dobermann » ned 8. dub 2012, 22:14

technik píše:
Dobermann píše:

já ti nabízel dvě řešení, ty evidentně nejsi schopen ani číst natož tak ještě i přemýšlet

napsal jsi, že jsem zralý na ban - kvůli čemu? že si myslím něco jinýho než se ti líbí? nebo bych se měl soustředit na to abych psal něco, co nikoho nepobuřuje?
Kolik máš těch nicků, Ty kujóne?:)
Dobermann

Příspěvekod Ilona » stř 25. dub 2012, 16:33

vydíral mě skoro 10 let jeden člověk, nebyl to sice pasák ale chtěl chodit zadarmo, myslím že je to marcin,co tady píše taky, .hajzl.
Ilona

Předchozí

Zpět na Diskuse na téma