Hledat  

VÝZVA K BOJKOTU CENY 1.500 za hodinu

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Re: VÝZVA K BOJKOTU CENY 1.500 za hodinu

Příspěvekod Asanami » pon 18. črc 2011, 1:50

Naty20 píše:
Jájínek píše: Jinak zlatokopky nejsou ty co maj ceny 1000/1500 ale ty 800/1200 a podobný,
oni se snaží touto cenou urvat každého zákazníka :oo:

jo, jasně. Takže zprvu všichni nadávají, když máme 1000/1500 a teď je to zase fajn? To, že někdo tvrdí, že holky, co mají 800/1200 jsou zlatokopky mě tak trochu uráží. Jo, možná některé, ale jiné zase nechtějí celý den prosedět čekáním, jestli jim vůbec někdo přijde na půlhodinu za 1000... A ty dvě kila radši omrzím výměnou za víc volného času pro sebe, abych mohla vypadnout taky někam ven.

Naty20,
nevšímej si Jájínka, to jsou jen jeho zoufalé výkřiky.
Pokud máš ceny 800 / 1200 tak určitě nejsi zlatokopka, naopak to většina norníků ocení, obzvláště, když to bude spojeno s dobrým přístupem.
A rozhodně se Ti to vyplatí.
Akorát bys měla přesvědčit i další kolegyně na Kopečné ke stejnému kroku. :idea:
Asanami

Příspěvekod Jemný » ned 31. črc 2011, 13:34

Musím se k tomuto tématu taky vyjádřit. Bojkot cen je holý nesmysl. Aspoň v této branži. Navíc by se nepodařil, i kdybysme se všichni domluvili. Vždycky se najde nějaký kazič cen. Hodnota sexu je přesně taková, jakou je ochoten za ni někdo dát. Pokud má ťapina jako Silva cenu 2500,- a má zákazníků stále dost, proč by ji snižovala. O Claudii z Mlýnské jsem dokonce slyšel, že má norníka, který jí nacpe desítku. Pěkná holka jako ona si pak v pohodě může nastavit cenu jakou chce. Dokonce se na ostatní vysrat, když zavolá supernorník. Vím o čem mluvím, stalo se mi to u ní už víckrát. Takže pánové bojkotníci neplačte a raději spořte nebo vydělávejte. Za luxus se musí platit.
Jemný

Příspěvekod nokid » pon 1. srp 2011, 15:31

Jsi směšnej. Supernorník je ten kdo "udělá" nějaký velký počet nor, ten o kom mluvíš je kořen a jeho holka regulérní milenka. Ukaž mi holku co žije z "desítek", ještě jsem na vlastní oči neviděl takovou.
Starej Baťa si nemyslel, že zbohatne z vysokých cen - a kam to dotáhl! Tak už jen z té úcty k němu. A kaziči cen? Těch není tolik, aby z nich v Brně vyžila byť jen JEDINÁ HOLKA, na to je Brno moc malé!
A navíc - píča není luxus! Už proto ne, že ji vlastní celá polovina světa...
Za tím stojím a tohle podepisuji, já prostě přemrštěnou cenu nezaplatím. :D
Řekla jsem dnes mamince, že jsem spala s cizincem.
A tak mi v bříšku vznik´ - cizí státní příslušník!

Jan Vodňanský
nokid

Příspěvekod gogo123 » čtv 22. zář 2011, 7:52

Plně souhlasím bojkotovat přemrštěné ceny na tomto posraném trhu. Ale ruku na srdce, když se objeví nová, podle foto přitažlivá, mladá, kolik z vás odolá a nejde si vyzkoušet to nový maso, byť za 1500,-. Cenu především určuje pasák, který nejlépe odhadne kolik za ní může dostat. Samozřejmě až se okouká, většina z nás zjistí že to stojí za hovno a negativní recenzi někdo napíše až za půl roku, tak je obvykle pozdě, protože jsme tam už všichni byli. Holka i pasák si přišli na své a obvykle holka změní štaci, nový foto, telefon dokud není totálně profláklá , pak najednou přidá oral bez a končí to za 1000 Kč i s análem.Proto navrhuji větší solidaritu v recenzích, protože jedině tak se vyhneme předraženým nákupům. Samozřejmě, že za 2500 může být hvězda, no a to budeme hodně dlouho čekat na snížení ceny, zvláště pokud pasák má kontakty v hotelech a konferencích. Jak jste si určitě všimli, tak některé stálice v létě zvýšili cenu na 1500,-.Jenom jsem si říkal jak jim to dlouho vydrží, inzerovali jak vzteklý, ale je jim to k ničemu, s cenou museli dolů.
Holky, pasáci, agentury, pinglové, majitelé privátů si všichni zvykli na supr příjmy a velmi těžko se snimi budou loučit,tak to budou šponovat do poslední chvíle, zvláště když priváty ve skutečnosti vlastní stejný člověk.
Nechci být prorokem, ale krize v evropě do budoucna zamává s cenami za tyto služby i v Brně.Stačí si zajet do Berlína, Vídně i Prahy kde jsou ceny podstatně nižší než tady v Brně samozřejmě ve stejné kvalitativní třídě. Příští týden možná pojedu do Británie, tak se podělím o místní cenotvorbu.
veni vidi vici
gogo123

Re:

Příspěvekod brnak1 » ned 25. zář 2011, 21:38

.
Naposledy upravil brnak1 dne sob 22. říj 2016, 19:47, celkově upraveno 2
brnak1

Příspěvekod gogo123 » pon 26. zář 2011, 9:42

brnak1 píše:Ja bych nevidel jako problem handrkovat se s holkou napoprve jestli dam 1200 nebo 1500. Poprve zkusim a uvidim... podle me je dnesni cenova relace 1000 za pul hodiny s oralkem bez. Druha vec je ze to taky zalezi na sympatiich. Kdyz se holce libim a chce abych prisel znovu tak jde s cenou dolu.

Moje zkusenost s timhle forem je, ze vetsina norniku si nechava ty lepsi kousky pro sebe a nepise o nich. Proc taky, ze? Aby u ni bylo narvano a ja bych se pak nemohl dovolat? To je blbost ne?

Že norníci neinformují o lepších holkách je asi normální. Ale měli by varovat před těmi špatnými, už ze solidárnosti.
veni vidi vici
gogo123

Příspěvekod Velkaokurka » pon 26. zář 2011, 16:16

Podivejte se sem: http://bordello.cz/cs/girl/33
Cena za hodinu 800 euro za hodinu a 5500 euro za noc!!! :oo: :shock:
Hruuuza!
Velkaokurka

Příspěvekod vulcan » pon 26. zář 2011, 17:33

Velkaokurka píše:Podivejte se sem: http://bordello.cz/cs/girl/33
Hruuuza!

Velkaokurka :D
nejspíš chyba ve měně, asi tam měla být naše tvrdá měna.

Lucka u Adriany už dříve pracovala a nepatřila ke zlatokopkám.
vulcan

Příspěvekod Velkaokurka » úte 27. zář 2011, 13:16

vulcan píše:
Hruuuza!

Asi mas pravdu, kamarade. :D Ja bych se divil, kdyby takova cena fakt byla. :!:
Velkaokurka

Příspěvekod nokid » úte 27. zář 2011, 17:20

Svět je plný bláznů.

Jan Vodňanský
nokid

Příspěvekod cicero » ned 9. říj 2011, 10:28

gogo123 píše:
brnak1 píše:Ja bych nevidel jako problem handrkovat se s holkou napoprve jestli dam 1200 nebo 1500. Poprve zkusim a uvidim... podle me je dnesni cenova relace 1000 za pul hodiny s oralkem bez. Druha vec je ze to taky zalezi na sympatiich. Kdyz se holce libim a chce abych prisel znovu tak jde s cenou dolu.

Moje zkusenost s timhle forem je, ze vetsina norniku si nechava ty lepsi kousky pro sebe a nepise o nich. Proc taky, ze? Aby u ni bylo narvano a ja bych se pak nemohl dovolat? To je blbost ne?

Že norníci neinformují o lepších holkách je asi normální. Ale měli by varovat před těmi špatnými, už ze solidárnosti.

Nebo to tu také funguje tak že ty dobré se pro jistotu pomluví ale to je věc názoru každého jednotlivce
cicero

Příspěvekod pjotr » pon 24. říj 2011, 14:07

vulcan píše:
Hruuuza!

Nebo maďarský forint? :-D
pjotr

Příspěvekod nokid » pon 24. říj 2011, 14:13

Směšné. Ale zkusit to musela, ne? --:o

Jan Vodňanský
nokid

Příspěvekod n1501 » pon 24. říj 2011, 16:06

gogo123 píše: Plně souhlasím bojkotovat přemrštěné ceny na tomto posraném trhu. ... Cenu především určuje pasák, který nejlépe odhadne kolik za ní může dostat. .. Proto navrhuji větší solidaritu v recenzích, protože jedině tak se vyhneme předraženým nákupům. ... Holky, pasáci, agentury, pinglové, majitelé privátů si všichni zvykli na supr příjmy a velmi těžko se snimi budou loučit,tak to budou šponovat do poslední chvíle, zvláště když priváty ve skutečnosti vlastní stejný člověk.
Nechci být prorokem, ale krize v evropě do budoucna zamává s cenami za tyto služby i v Brně...

Myslím, že toto vlákno splňuje svůj účel, přes některé zuřivé posty těch, co se jim nelíbí, že norníci protestují proti cenám 1500.
Docela určitě řada privátů si dala říci, zlevnila na zhruba 1200 - 1300 Kč za hodinku a nejspíš se jim to vyplatilo, podle ohlasů mají lepší návštěvnost než ty 1500. To, že ta vyšší cena neznamená vyšší kvalitu nebo lepší prožitek, je myslím, už dostatečně známo. kdo praví opak, tak si jen přihřívá polívku :D .
Je taky pravda, že v Brně jsou i tak průměrně vyšší ceny než v Olomouci, Praze, o Ostravě nemluvě.
Takže dále chvalme ty s rozumnými cenami !!!
n1501

Příspěvekod gogo123 » úte 25. říj 2011, 9:49

Zřejmě se to vyplácí, protože jsem byl v Belle a všechny pokoje byly plné. Rozhodně holky nezahálí, tedy většina...No a musí to být prdel, když holce někdo zavolá a přijde o něho jenom k vůli nedostatku pokojů. :shock: Je fakt, že jsem to ještě nezažil a to tam za holkami chodím často. Ale taky jsem byl několikrát na Šumavské, U Mischel i Hansnmannove,Piranhe.. a nikoho jsem tam neviděl, ale to už jsem psal. Párkrát jsem byl v rozkoši a oba pokoje byli vytížené, i v Catsch a vždycky jsem tam nebyl sám. To je realita a myslím, že má frekvence návštěv privátů to může posoudit.

Evidentně chlapy slyší na dobrou cenu, ale musí se to držet dlouhodobě. Setrvačnost v myšlení mužů, tam nejdu je to tam drahý je velká. Ne každý čte toto fórum a je informovaný. Azimovo impérium se bude velmi dlouho vzpamatovávat ze špatného managerského rozhodnutí a jestli vůbec.... a divím se Mischell, že na takovou politiku přistoupila.

Rozhodně platí, někdy méně znamená více a myslím, že je to taky dáno inteligenci děvčat i pasáků. :?:
veni vidi vici
gogo123

PředchozíDalší

Zpět na Diskuse na téma