Hledat  

VÝZVA K BOJKOTU CENY 1.500 za hodinu

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Re: VÝZVA K BOJKOTU CENY 1.500 za hodinu

Příspěvekod nokid » úte 25. říj 2011, 14:18

Chlapci, souhlasím s váma!
Řekla jsem dnes mamince, že jsem spala s cizincem.
A tak mi v bříšku vznik´ - cizí státní příslušník!

Jan Vodňanský
nokid

Příspěvekod gogo123 » čtv 15. pro 2011, 19:29

Dlouho není žádná aktivita na tomto vlákně.Asi jsou všichni spokojený s cenami služeb. Já zarytý bojkotář přemrštěných cen jsem docela spokojený , většina šla s cenou dolů a hlavně akce Ježíšek se povedl ke spokojenosti všech. Samozřejmě chválím všechny co se připojili k této akci.
veni vidi vici
gogo123

Příspěvekod nokid » pát 16. pro 2011, 1:26

No, není pravidla bez vyjímky, já se už chystal do Židenic, je tam místo s několika holkama jednotně obdařenýma čtverkama... No a v rohu annonce se krčila sazba, taky jednotná: 1.500. Takže tam nepůjdu, vím že jsou všechny mladé a prsaté, bohužel drahé.

Jan Vodňanský
nokid

Příspěvekod francesco » pát 16. pro 2011, 8:41

Nemáš náhodou kontakt na ty mladé a prsaté?
francesco

Příspěvekod gogo123 » pát 16. pro 2011, 10:44

nokid píše:No, není pravidla bez vyjímky, já se už chystal do Židenic, je tam místo s několika holkama jednotně obdařenýma čtverkama... No a v rohu annonce se krčila sazba, taky jednotná: 1.500. Takže tam nepůjdu, vím že jsou všechny mladé a prsaté, bohužel drahé.

Jsi můj člověk. Bojkotovat přemrštěné ceny. :!: :!: :!: Jak si to uděláme takový to budeme mít. Doopravdy si vážím Katky ze Šumavské, která řekla že se vždycky najde nějakej nadrženec. A zřejmě má pravdu, děláme si ty ceny samy.....a takový kecy o sockách, je výsměch. Když je holka schopná tak ji odměním tím že za ní přijdu víckrát....ale abych šel za holkou která si myslí že jsem nadrženec a ještě se sníženou inteligencí..... takže vyzývám všechny co nemají sníženou inteligenci vyhněte se takovým zařízením, když tam nebudete chodit tak za měsíc, dva to máte mnohem levnější.... to mi věřte. :wink:

PS.zejména Hansmannovu, Kopečnou, Omega a Soho ......a samozřejmě přestárlé stálice .
veni vidi vici
gogo123

Příspěvekod nokid » pát 16. pro 2011, 19:04

Tak ten kontakt na prsatky je 774 288 346. A omlouvám se, je to v Černovicích. To tam chceš jít?

Jan Vodňanský
nokid

Příspěvekod Vladan » sob 17. pro 2011, 13:27

Cena za služby je dána tím, kolik jsou schopni a hlavně ochotni zaplatit zákazníci, tj. my norníci. Vysoká cenová úroveň v Brně je dána prostě tím, že my norníci jsme ochotni zaplatit více než v Ostravě, Praze, Plzni. Jestli se ťapinkám zdá že mají málo a níž už jít nemohou, ať se podívají do Polska (viz. například server odloty.pl polská to obdoba sex.cz). Běžná cena pěkných, mladých kobiet je 130 -150 zlotých za hodinu tj cca 740 - 850 Kč. Hodně jich má cenu i 100 zlotých za hodinku, tj. 570 Kč. Ty co chtějí 200 zlotých a víc je jen hrstka.
Pouliční ťapiny z Cejlu taky odmítnou mnohdy 300 Kč za sex, ale stačí se tam vrátit za hodinku či následující den a ochotně do auta nastoupí i za 300 a jsou za to rády, stejně jako za 200 za orál a ještě se doprošují abych je vzal, že je zima. V cenotvorbě je ulice variabilnější, tady se ptají pouličnice mě kolik nabízím a když nesouhlasí, tak jim řeknu OK nedohodli jsme se, tak já jedu o 100 metrů dál, kde se dohodnu s jinou. Jim to časem docvakne a ví, že s jinou se za tuto cenu domluvím. I pouličnice říkají, že jim jiní platí víc, tak já na to tak ať platí, ale moje cena je 300.
Na privátě kvůli ceně těžko uděláte otočku, protože cenu předem znáte. Když zavolám na privát, kde cenu neznám a je mi sděleno 1500, tak se slušně omluvím, že je to moc a že tedy nepřijdu, takže vlasně udělam telefonickou otočku. Kdybychom to dělali všichni, tak žádný privát cenu na 1500 neudrží. Jasně jsou mezi náma tací, co mají statisíce měsičně a cenu neřeší protože je ani 100 000 měsíčně za ťapiny nijak nezrujnuje, ale těch není zase tak moc.
Pro majitele hospody je taky mnohem přínosnější pravidelný štamgast, než náhodný návštěvník, který si sice objedná dražší jídlo a pití, ale už se mu nevrátí.
Vladan

Příspěvekod nokid » sob 17. pro 2011, 22:15

Je to naprosto tak. I s tou restaurací, mám jednu kde výborně vaří i obsluhují a to nikoliv draho. Jsem už jejich stálý host...

Jan Vodňanský
nokid

Příspěvekod jemný01 » ned 18. pro 2011, 18:18

Všem, co trápí ceny 1500 a podobně, doporučuji jít na 5. nástupiště. Tam podobné stížnosti přijímají a ve velice krátké době vyřizují..
Naprosto souhlasím s Vladanem. Ceny jsme si tu vytvořili my, né ťapiny.
jemný01

Příspěvekod cortex.bm » pon 19. pro 2011, 1:33

jemný01 píše:Všem, co trápí ceny 1500 a podobně, doporučuji jít na 5. nástupiště. Tam podobné stížnosti přijímají a ve velice krátké době vyřizují..
Naprosto souhlasím s Vladanem. Ceny jsme si tu vytvořili my, né ťapiny.

jemný01, nějak jsi nepochopil smysl tohoto vlákna, a myslím i Vladana, co chtěl říci, taky odmítá ceny 1500.
Na nástupiště :shock: jsi jdi spíše sám Ty, a odjeď třeba do Olomouce, Ostravy, kde Ti vysvětlí, jaké ceny jsou přiměřené.

Ceny tvoří především pasáci, potažmo ťapiny, které akceptují jejich podmínky nebo jsou jimi někdy v podstatě přinuceni je akceptovat.
To, že jsou tady v Brně vysoké, je fakt, a proto tady je toto vlákno.
Tím, že tady opakovaně poukazujeme na vysoké ceny, tak u řady privátů došlo k nápravě, k snížení ceny,
slečnám došlo , že s vysokými cenami budou na tom hůře.
Za to především dík všem norníkům, kteří na vysoké ceny poukazují a nechodí na tyto priváty.
cortex.bm

Příspěvekod gogo123 » pon 19. pro 2011, 10:06

nokid píše:Tak ten kontakt na prsatky je 774 288 346. A omlouvám se, je to v Černovicích. To tam chceš jít?

Co já mám zkušenosti, tak obvykle vysoká cena nepřináší lepší kvalitu a zrovna toto je je zářný příklad.
viewtopic.php?f=2&t=2649&p=16088&hilit=%2A774+288+346%2A#p16088
veni vidi vici
gogo123

Příspěvekod nokid » pon 19. pro 2011, 14:23

Pod to, co píše naposled cortex.bm se také podepisuji. Jemný, nepochopil´s dobu, už 20 let je zákazník PÁNEM !!! (Jenom to o sobě někteří nevědí...)

Jan Vodňanský
nokid

Příspěvekod barbar » pon 19. pro 2011, 20:21

Brno je jediné město, které má tyto ceny. Asi jsou tady samí čuráci a to doslova.. :twisted:
barbar

Příspěvekod jemný01 » úte 20. pro 2011, 8:25

Náš zákazník-náš pán, v tomhle oboru to evidentně neplatí. Mně by se taky líbily podstatně nižší ceny. Že některé priváty před vánocemi slevnily o stovku, nic neznamená. Po novém roce to zas vrátí. V Olomouci a menších městech jsou ceny nižší, protože je tam míň potenciálních zákazníků. V Praze jsou nižší zase proto, že je tam velká konkurence bab. Brno je bohužel ten střed, kde všech dost, Ťapin i norníků, proto jsou ceny vyšší. Proto taky (samozřejmě ty lepší, za kterýma většina z nás chodí nebo by aspoň chtěla chodit) nemají nouzi o kšefty. Proč se takové Sonji a spoustě dalším nemůžu skoro nikdy dovolat? Asi ne proto, že by trávily čas nad novou tvorbou cen.
jemný01

Příspěvekod gogo123 » úte 20. pro 2011, 13:02

jemný01 píše:..... Že některé priváty před vánocemi slevnily o stovku, nic neznamená......

Myslím, že se mýlíš. Je to vůle narovnat ceny v tomto městě. Pokud tady budou obvyklé ceny ČR tak tady nebudeme lamentovat. Holky si zvykly na extrémní výdělky ale nějak se to zaseklo. Oživit trh je možné jedině obvyklou cenou....bohužel se tomu brání letité stálice.....u jedné jsem byl a jak byla nasraná, že musela snížit cenu. Podle mne i někteří pasáci chtějí snížit ceny ale ty jejich jezinky se tomu brání, pak se stává, že holky akorát kynou a vypalují zobáky.....stačí se rozhlédnout.
jemný01 píše:....Po novém roce to zas vrátí.....

Zcela jistě ale zjistí že nemají kšefty...... je to blbá stovka ale psycho je mocná čarodějka.
jemný01 píše:..... Proč se takové Sonji a spoustě dalším nemůžu skoro nikdy dovolat?

Dobrá cena + nadstandardní výkon + suprové objednání/ když šuká nebere telefon, došuká prozvoní zpět/ = úspěch. Jak málo stačí a to skoro nikde neinzeruje a je dost profláká.
veni vidi vici
gogo123

PředchozíDalší

Zpět na Diskuse na téma