Kiora píše:... kdybych měla tu možnost to dělat přímo u sebe doma tak ceny bych klidně snížila. .... chci aby mi nějaká slušná částka taky zbyla po tom, co zaplatím nájem majiteli privátu a taky inzerci v expresu. ..... A tuto práci nejde srovnávat s dělníky, doktory a učitely, ..... Nechci se hádat nebo někoho napadat, chci jen normálně diskutovat, spíš vám vysvětlit, že ty ceny mají taky svůj důvod, ..
...... Vemte si jaké jsou ceny v klubech, tam byste se nedoplatili a přitom byste dostali víceméně to co na privátu. Tahle služba prostě nemůže být za dvě, tři stovky... .... Taky si to nemůže dovolit každý...ale pokud to někdo chce, měl by být připraven, že to bude něco stát.
...Navíc nikde na privátu jsem nevydělávala jako tady, kde se majitel stará o veškerou propagaci, kromě teda expresu který si musíme samy platit. ..
..... si vážím sama sebe a když už dělám tohle, tak ať z toho taky něco trochu mám, ne.... vydělala ani ne dva tisíce což je za tři hodiny toho že na sebe nechám sahat někoho koho jsem v životě neviděla a nehledě na to, že někteří pánové mají třeba problém s hygienou či s chováním, ....
.... Já bych holce z privátu, která do pusy strčila kde co, svýho šulínka teda vykouřit bez gumy nedala

Kioraje dobře, že nechceš nikoho napadat..

ale Tvoje argumentace silně pokulhává.
Snažíš se nám namluvit něco, co tak zkrátka není. Skoro se dá říci , že obelháváš sebe samu.
Předpokládám, že Tě nikdo nenutí, abys dělala prostitutku,

rozhodně není otázka postavena tak, že nemáš na výběr. Klidně můžeš studovat, vzdělávat se, zvyšovat svoji kvalifikaci, stejně jako to dělají právníci, učitelé, doktoři, a i dělníci. Celá řada žen toto zvládne, a nemají to pohodlné a snadné. A vydělávají řadu let daleko méně než Ty na privátě.
I právníci, učitelé atd... taky musejí překonávat řadu těžkostí, setkávají se s protivnými lidmi, čelí různým rizikům, a na rozdíl od Tebe odvádějí státu daně..
Vždy máš na výběr, jestli příjmeš někoho, co má problém s hygienou, máš taky na výběr, zda chceš být prostitutkou.
Výška Tvého výdělku nemá co do činění s tím, zda máš k sobě úctu,
ta úcta může být jen v tom, zda
TO chceš dělat nebo ne.
Argument, že v klubech za stejné služby.. zaplatíte více - je lichý..

zase u amatérek, studentek, které nejsou na privátu, tak to stejné, nebo i lepší se dostane za výrazně méně.
Celá řada ťapin se umí osamostatnit, nemít pasáka, dokáže si sama zařídit prostory a inzerci.
Pokud to neumíš, tak musíš odvádět a mít vysoké ceny
a tak se taky staneš relativně nekonkurenceschopnou.
Zkrátka úspěšnější budou ty šikovnější, co tu službu zvládnou samy a levněji.
Snad jediné, v čem máš pravdu je odmítání orálu bez jako rizikové praktiky.