Hledat  

VÝZVA K BOJKOTU CENY 1.500 za hodinu

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Re: VÝZVA K BOJKOTU CENY 1.500 za hodinu

Příspěvekod gogo123 » čtv 16. úno 2012, 22:05

Kiora píše:No, radši jsem to smazala, přece si tu nebudu dělat reklamu :D

Chtěla jsem se jen vyjádřit k těm cenám. Chápu, že pro někoho je to třeba moc, ale je fajn to vidět taky z naší strany, ono kolikrát ti lidi nepřijdou i když jsou ceny nižší, takže myslim že to není o cenách. Za sebe můžu říct že nejvíc kšeftů mi krachuje na tom, že nedělám sex bez, orál bez, anál a podobné chuťovky, a ne na tom, když řeknu kolik to stojí.

.....myslím že jsi těžce pomýlená a ten tvůj pasák též. Jsem zvědav kolik by sis vydělala v normálním životě.....když pro tebe je 1000 Kč čistého na hodinu málo....
a jedna rada, pokud máš cenu 1500 tak pánové automaticky počítají s tím, že děláš OB + výstřik do pusy + anál . Za sex nemáš šanci....
veni vidi vici
gogo123

Příspěvekod Praseslav » čtv 16. úno 2012, 22:12

Kiora píše:Praseslav: co bych se nerozepsala, kdyz k tomu mam co rict...a jinak, snad je vam jasne ze vsechny ty prachy co nam davate nejdou k nam do kapsy ;) jinak nebyt te inzerce kterou nam zajistuje tak nevydelavame tolik kolik vydelavame, delala jsem i na jinem privatu a tam to bylo o dost slabsi, protoze majitel se nijak nestaral. A je fuk jestli někoho nalákám nebo ne, spíš je fajn, že teď víte, že si ty ceny nezvedáme jen tak ze srandy.

Je mi úplně jasný, že k vláknu Bojkot ceny 1500/h má nejvíc co říct ťapina, která si počítá 1500/h. :lol: :lol: :lol:
Praseslav

Příspěvekod Kugos » pát 17. úno 2012, 1:09

Nemá cenu se k tomu asi vyjadřovat. Prostě kdo je hloupý a tyto ceny platí, tak ať si je zaplatí. JÁ ANI NÁHODOU. 1000/hod je optimální cena. Víc ani groš.

PS1: Nejhorší je, když si kurva hraje na dámu, jak jsem vyčetl z předchozího příspěvků Kiory.

PS2: Zaráží mě i vnímání hodnoty peněz těchto žen. :D 3kila neřeším. Co já vím, tak dělník má tak 80/hod, učitel 120/hod, lékař 200/hod. Z toho mi vychází, že kurva=bůh. Asi se jim začnu klanět.
Kugos

Příspěvekod vulcan » pát 17. úno 2012, 1:58

gogo123 píše:
Kiora píše:
Zdá se vám to moc? Tak si odychtněte někde nějakou cikánku u silnice za pětikilo Zas si uvědomte, že my z těch 1500 vidíme tisícovku a zbytek spolkne pasák. Z půl hodiny máme 700. A abych šu*ala za pět set korun, jako nevim, proč by měla mladá pěkná holka mít ceny jako paní 45+ s váhou 80+ co tahá prsa pomalu po zemi.
.... ono kolikrát ti lidi nepřijdou i když jsou ceny nižší, takže myslim že to není o cenách. Za sebe můžu říct že nejvíc kšeftů mi krachuje na tom, že nedělám sex bez, orál bez, anál a podobné chuťovky, a ne na tom, když řeknu kolik to stojí.

.....myslím že jsi těžce pomýlená a ten tvůj pasák též. Jsem zvědav kolik by sis vydělala v normálním životě.....když pro tebe je 1000 Kč čistého na hodinu málo.... , pokud máš cenu 1500 tak pánové automaticky počítají s tím, že děláš OB + výstřik do pusy + anál . Za sex nemáš šanci....

Kiora
myslím, že jsi opravdu hodně pomýlená. :shock: A s tou hodnotou peněz to správně vyjádřil Kugos. :idea:
Docela mně šokuje, jak snadno a velkoryse odhadneš svoji činnost za 1000/hod a odměnu pasáka za 500/hod. To je opravdu vrchol cynismu. :evil:

Samozřejmě občas k Tobě někdo zabloudí, i za ceny 1500/h , ne proto, že by neřešil peníze, ale hodně lidí nezná tuto diskuzi a nemá přehled o cenách, a tak zacáluje i nesmyslnou částku.

Jistě - paní 45+ s váhou 80+ co tahá prsa , jak píšeš , a není .. atraktivní,
ale spíše je kardinální otázka: :wink: jak vůbec může dělat ťapinu :shock: s takovými parametry. :D

Celkem bez problému najdeš hezké a příjemné dívky v rozumných cenách 1000 - 1200/ hodinu, v poslední době i tady v Brně, určitě k tomu prospělo i toto vlákno.
V Praze, Olomouci, Plzni a především v Ostravě jsou ty ceny ještě nižší než v Brně. Myslím celkově, jsou výjimky oběma směry.

A jen pro Tvoji informaci - to, že se dají najít slečny za ceny řádově 600 - 1000 Kč a rozhodně se nejedná o cigánky nebo holky z ulice, ale třeba studentky, nebo mladé maminky, která si tak hledají přivýdělek, to Ti asi není známo. Samozřejmě to není téma pro toto vlákno, na tyto dívky se kontakty nedávají. Ale je jich stále více, je doba, která tomuto způsobu přeje.
Navíc u těchto dívek absentují takové to "privátní" praktiky, většinou je mnohem lepší přístup. Pasáka u nich taky nenajdeš, a docela to těm holkám nevadí.
vulcan

Příspěvekod vulcan » pát 17. úno 2012, 2:27

gogo123 píše:
Kiora píše: .... ano jsem holka a jsem z kopecne, jenze neni kopecna jako kopecna, je tu privat s tema fetkama co nam delaji spatnou povest, takze bohuzel spousta klientu zavesi jen co reknu ze jsem na kopecne....

.....něco mi uniklo, na Kopečné je více privátu :?: :?: , já znám jeden a to v tom sklepě v domě, který se brzo zřítí.....to je luxusní sídlo za 1500 , 10 bab a 2 cimry na šuk, to je solidní.....a to parkování, úplná lahoda

.....
Kiora píše: tamto je kopečná 19 a my jsme 37, nový barák, byt je pěkný, plovoucí podlahy, plastová okna

tak, podle lokace, je to spíše už dříve popisovaný privát na horním konci Leitnerovy ulice.. ale to není podstatné.
Kopečná19 možná není výstavní bydlo, ale pro mne je podstatné, že tam bylo čisto, poměrně diskrétno a hlavně příjemné slečny. Ty tam obvykle bývaly, ale kazily jim to vysoké ceny (až na výjimky) . Takže téměř žádná motivace opakovat návštěvu. Většina slečen už stejně odtud odešla, změnily stáj, některé skončily.
A v konkurenci poměrně pěkných a cenově lepších privátů (Bella, Rozkoš, ..) má nyní Kopečná dost horší pozici, to je pravda.
Nicméně, že by na Kopečné19 byly fetky, jak psala Kiora, s tím se nedá souhlasit. :evil:
vulcan

Příspěvekod jemný01 » pát 17. úno 2012, 19:45

Pořád nerozumím diskutujícím na tomto vláknu. Pokud chtějí brečet a stěžovat si na vysoké ceny, prosím. Ale vyzývat k jejich snížení?!!! V Lídlu taky vyzýváte pokladní, ať vám prodá salám za míň?
S Koirou naprosto souhlasím. Pokud řešíte 300 Kč, najděte si jiného, levnějšího koníčka, třeba rybaření. A mezi námi, kdyby ceny na privátech byly například za 500,- a míň, jak by to asi vypadalo? Chodil by tam kde kdo, budete čekat ve frontě, v lepším případě se na vás občas dostane.
Mně by se taky líbilo, kdybych to měl za 100,- případně zadarmo. Ale respektuji cenu. V podstatě mi vyhovuje. O tenhle druh zboží byl, je a bude vždy zájem. Cena se k němu vytvořila. To, že v jiných městech jsou ceny jiné, nic neznamená. Je to dáno polohou, počtem lidí, zájmem atd. Tady jsme v Brně.
jemný01

Příspěvekod soliter. » pát 17. úno 2012, 20:34

jemný01 píše:...jak by to asi vypadalo?

vypadá to překvapivě dobře :D
podařilo se obecně snížit cenu z 1.500 Kč na přijatelných a přiměřených 1.200 Kč

ale každý může dát slečně více. určitě se zlobit nebude.
soliter.

Příspěvekod gogo123 » pát 17. úno 2012, 21:26

soliter. píše:podařilo se obecně snížit cenu z 1.500 Kč na přijatelných a přiměřených 1.200 Kč

ale každý může dát slečně více. určitě se zlobit nebude.

....onehdá jsem měl debatu jestli si slečna nechá 1500 nebo si vezme 1200 s příslibem opáčka .....nabídl jsem to snad 10 holkám a všechny se shodly, že je lepší opáčko ..... a to dělám. Žádné nejde o těch 300 .....takové chuděry to nejsou. :wink: Jemný se ještě má co učit.....
veni vidi vici
gogo123

Příspěvekod vulcan » sob 18. úno 2012, 1:06

jemný01 ve vlákně Katka Došlíkova píše: ..... Máš pravdu v tom, že Katka asi patří k tomu lepšímu možná nejlepšímu, co se dá v Brně najít. Navíc cenu má dobrou..když umíš ukecávat :D

jemný01 píše:Pořád nerozumím diskutujícím na tomto vláknu. ...na vysoké ceny, . Ale vyzývat k jejich snížení?

Je vidět, pane Jemný, že nerozumíš ani sám sobě. :shock:

Druhá možnost je, že si nepamatuješ, co jsi psal včera..
vulcan

Příspěvekod Kiora » sob 18. úno 2012, 4:06

No takhle, kdybych měla tu možnost to dělat přímo u sebe doma tak ceny bych klidně snížila. Tady nejde o to, že chci za každou cenu 1500 po vás, ale jde o to, že chci aby mi nějaká slušná částka taky zbyla po tom, co zaplatím nájem majiteli privátu a taky inzerci v expresu. Jako ono se to naskládá. A tuto práci nejde srovnávat s dělníky, doktory a učitely, ono je to sice taky jen byznys, ale tak trochu jinde a je jasné, že jiná bude taky cena. Nechci se hádat nebo někoho napadat, chci jen normálně diskutovat, spíš vám vysvětlit, že ty ceny mají taky svůj důvod, že já to nedělám naschvál abych z vás vytřískala co nejvíc. Každý by to, co si rád kupuje, chtěl kupovat levněji. Ale to nejde. Vemte si jaké jsou ceny v klubech, tam byste se nedoplatili a přitom byste dostali víceméně to co na privátu. Tahle služba prostě nemůže být za dvě, tři stovky...Za toto se prostě holt platí jinak než v supermarketu za kilo masa. Taky si to nemůže dovolit každý...ale pokud to někdo chce, měl by být připraven, že to bude něco stát.

Odešla bych klidně k někomu jinému ale co jsem se ptala tak ty odvody jsou všude stejné, liší se maximálně o 100korun...Takže hodina by byla třeba za 1400 ale to nevim jestli byste si pomohli :) Navíc nikde na privátu jsem nevydělávala jako tady, kde se majitel stará o veškerou propagaci, kromě teda expresu který si musíme samy platit. A ne že bych si nevážila peněz, já si jich určitě vážím, ale taky si vážím sama sebe a když už dělám tohle, tak ať z toho taky něco trochu mám, ne...s vašimi požadavky při ceně 1200 bych si za 3 hodiny po odečtení odvodů a inzerce vydělala ani ne dva tisíce což je za tři hodiny toho že na sebe nechám sahat někoho koho jsem v životě neviděla a nehledě na to, že někteří pánové mají třeba problém s hygienou či s chováním, takže je to kolikrát i dost nepříjemné...tak logicky bych ráda nějakou slušnou satisfakci...

Kdybych byla stará tlustá škaredá babizna co má 1500 za hodinu a ještě se diví, tak neřeknu ani popel, ale takto...vím co nabízím, stojím si za tím takže podle mě cena odpovídá...A ano, počítáte s tím, že za 1500 si nechám udělat všechno, na to jste došli kde?? Navíc, proč si myslíte že bych měla dělat orál bez? Všechny holky nejsou takové kaskadérky...a některým z vás se divím že vám pár minut rozkoše stojí pak za případné dlouhotrvající problémy. Já bych holce z privátu, která do pusy strčila kde co, svýho šulínka teda vykouřit bez gumy nedala ;)
Kiora

Příspěvekod Kiora » sob 18. úno 2012, 4:40

Kugos

kurva si hraje na dámu aha :D kurva jsem, už to tak je...ale umím se aspoň slušně chovat a být milá, protože jinak se ti pánové nevrátí, což moc dobře vím.

Ale radši budu milá kurva než nějaký arogantní pán co si myslí že když na konci měsíce rozbije prsátko a jde na privát, že mu patří svět :)

gogo123

ale tohle není normální život, ani normální práce, proto ani ty peníze za to nemohou být normální ;)
Kiora

Příspěvekod vulcan » sob 18. úno 2012, 5:30

Kiora píše:... kdybych měla tu možnost to dělat přímo u sebe doma tak ceny bych klidně snížila. .... chci aby mi nějaká slušná částka taky zbyla po tom, co zaplatím nájem majiteli privátu a taky inzerci v expresu. ..... A tuto práci nejde srovnávat s dělníky, doktory a učitely, ..... Nechci se hádat nebo někoho napadat, chci jen normálně diskutovat, spíš vám vysvětlit, že ty ceny mají taky svůj důvod, ..
...... Vemte si jaké jsou ceny v klubech, tam byste se nedoplatili a přitom byste dostali víceméně to co na privátu. Tahle služba prostě nemůže být za dvě, tři stovky... .... Taky si to nemůže dovolit každý...ale pokud to někdo chce, měl by být připraven, že to bude něco stát.

...Navíc nikde na privátu jsem nevydělávala jako tady, kde se majitel stará o veškerou propagaci, kromě teda expresu který si musíme samy platit. ..
..... si vážím sama sebe a když už dělám tohle, tak ať z toho taky něco trochu mám, ne.... vydělala ani ne dva tisíce což je za tři hodiny toho že na sebe nechám sahat někoho koho jsem v životě neviděla a nehledě na to, že někteří pánové mají třeba problém s hygienou či s chováním, ....
.... Já bych holce z privátu, která do pusy strčila kde co, svýho šulínka teda vykouřit bez gumy nedala ;)

Kiora
je dobře, že nechceš nikoho napadat.. :D ale Tvoje argumentace silně pokulhává.
Snažíš se nám namluvit něco, co tak zkrátka není. Skoro se dá říci , že obelháváš sebe samu.

Předpokládám, že Tě nikdo nenutí, abys dělala prostitutku, :wink: rozhodně není otázka postavena tak, že nemáš na výběr. Klidně můžeš studovat, vzdělávat se, zvyšovat svoji kvalifikaci, stejně jako to dělají právníci, učitelé, doktoři, a i dělníci. Celá řada žen toto zvládne, a nemají to pohodlné a snadné. A vydělávají řadu let daleko méně než Ty na privátě.

I právníci, učitelé atd... taky musejí překonávat řadu těžkostí, setkávají se s protivnými lidmi, čelí různým rizikům, a na rozdíl od Tebe odvádějí státu daně.. :idea:

Vždy máš na výběr, jestli příjmeš někoho, co má problém s hygienou, máš taky na výběr, zda chceš být prostitutkou.
Výška Tvého výdělku nemá co do činění s tím, zda máš k sobě úctu,
ta úcta může být jen v tom, zda TO chceš dělat nebo ne.

Argument, že v klubech za stejné služby.. zaplatíte více - je lichý.. :shock: zase u amatérek, studentek, které nejsou na privátu, tak to stejné, nebo i lepší se dostane za výrazně méně.

Celá řada ťapin se umí osamostatnit, nemít pasáka, dokáže si sama zařídit prostory a inzerci.
Pokud to neumíš, tak musíš odvádět a mít vysoké ceny
a tak se taky staneš relativně nekonkurenceschopnou. :idea:
Zkrátka úspěšnější budou ty šikovnější, co tu službu zvládnou samy a levněji. :oo:

Snad jediné, v čem máš pravdu je odmítání orálu bez jako rizikové praktiky.
vulcan

Příspěvekod gogo123 » sob 18. úno 2012, 10:07

Kiora mne zaujala tvrzením :

Kiora píše:
1. .... A tuto práci nejde srovnávat s dělníky, doktory a učitely, ono je to sice taky jen byznys, ale tak trochu jinde a je jasné, že jiná bude taky cena.........

2.....Odešla bych klidně k někomu jinému ale co jsem se ptala tak ty odvody jsou všude stejné, liší se maximálně o 100korun...Takže hodina by byla třeba za 1400 ale to nevim jestli byste si pomohli :) Navíc nikde na privátu jsem nevydělávala jako tady, kde se majitel stará o veškerou propagaci, kromě teda expresu ......

K bodu 1.
.....máš pravdu, není možné to srovnávat s lidmi, kteří si vydělávají prací, protože musí něco umět, mít vzdělání......prostitutku může dělat každá ženská ....tj 50 % populace, kdežto lékařem, havířem, právníkem ....ne :!: :!: .

K bodu 2.
....co já vím i pasáci museli slevit ze svých požadavků a obvyklá cena je 300 nebo paušál. Hned jsem si říkal, že ten tvůj je nějaký dobroděj, protože jsi psala jak ti všechno platí i inzerci....najednou vyplyne, že inzerci si platíš zvlášť a gumy a sprcháče a .....a zbylou inzerci máš nedostatečnou, téměř nulovou..

Závěrem :
Tvůj článek je rozporuplný, trochu schizofrenní.....buď jsi hodně mladá a zamilovaná do pasáka, nebo tuze hloupá....holky obvykle svý pasáky nesnáší z důvodu, že si berou desátku ....zvláště v tuto dobu, kdy se byznys zadrhl. Nalhávat si, že chlapům je jedno kolik zaplatí je nesmysl .....já zajdu klidně 4x týdně, nejsem chudáček ale ekluje se mi když ze mne někdo dělá blbce....
veni vidi vici
gogo123

Příspěvekod jemný01 » sob 18. úno 2012, 11:17

Pro Vulcana: Je pravda, že jsem psal "..když umíš ukecávat, má ceny dobré". To ještě neznamená, že to dělám (párkrát jsem to sice zkusil, ale spíš ze zvědavosti, jak to funguje). Mám však kámoše, který s tím má úspěch. Cenu stáhne na 1000,- a je u holčiny třeba i dvě hoďky. Mně se ale takové praktiky moc nelíbí. Sám jsem obchodník a nemám rád, když se mnou někdo snaží smlouvat o nižších cenách. Jednou mám nějaké obchodní podmínky a ty platí pro všechny bez výjimky. Kompromisy nikdy nedělám - Máš zájem? Ber za cenu nebo nech bejt. Nebo běž jinam..
Nevím, proč by to v branži prostituce mělo být jiné. Je to sice řekněme netradiční obor, ale narozdíl od mnohých (jejichž životnost je nejistá) tu vždy byl, je a bude. A vždy o něj bude velký zájem. Vy jste ti, co poptávají, co holku první kontaktují. A v Brně poptávka evidentně převyšuje nabídku. Mluvím samožřejmě o té kvalitní nabídce, té opravdu moc není. A za kvalitu se hold musí i úměrně platit. V podstatě by tyto holčiny byly hloupé, kdyby ceny snižovaly. A ještě hloupější na základě přání a výzev norníků.
Kdekoliv jinde byste si smlouvat nedovolili (třeba u EONu, RWE, televizi a jiných závislostech..).
Tady to nemá žádný právní řád, nepodepisují se smlouvy ani dodatky. Pravidla tu však platí taky a měly by se respektovat. Tady spoléháte, že to jsou baby a že se nechají snadno zlomit. Ona vás přece nenutí k ní chodit. Můžete jít klidně jinam, kroužit po Brně a hledat sex za co nejlevněji. Třeba až na Cejl, tam to můžete mít i za dvě stovky. Nebo si zaš..kat zadarmo s manželkou.
Nechci se jich tu nijak zastávat. Ale chápu, že když si ťapina cenu nastaví, je přirozené, že ji pak chce a stojí si za ní.
Naposledy upravil jemný01 dne sob 18. úno 2012, 11:54, celkově upraveno 1
jemný01

Příspěvekod Praseslav » sob 18. úno 2012, 11:35

jemný01 píše:Pro Vulcana: Je pravda, že jsem psal "..když umíš ukecávat, má ceny dobré". To ještě neznamená, že to dělám (párkrát jsem to sice zkusil, ale spíš ze zvědavosti, jak to funguje). Mám ale kámoše, který s tím má úspěch. Cenu stáhne na 1000,- a je u holčiny třeba i dvě hoďky. Mně se ale takové praktiky moc nelíbí. Sám jsem obchodník a nemám rád, když se mnou někdo snaží smlouvat o nižších cenách. Jednou mám nějaké obchodní podmínky a ty platí pro všechny bez výjimky. Kompromisy nikdy nedělám - Máš zájem? Ber za cenu nebo nech bejt. Nebo běž jinam..
Nevím, proč by to v branži prostituce mělo být jinak. Je to sice řekněme netradiční obor, ale narozdíl od mnohých (jejichž životnost je nejistá) tu vždy byl, je a bude. A vždy o něj bude velký zájem. Vy jste ti, co poptávají, co holku první kontaktují. Kdekoliv jinde byste si smlouvat nedovolili.
Tady to nemá žádný právní řád, nepodepisují se smlouvy ani dodatky. Pravidla tu však platí taky a měly by se respektovat. Tady spoléháte, že to jsou baby a že se nechají snadno zlomit. Ona vás přece nenutí k ní chodit. Můžete jít klidně jinam, kroužit po Brně a hledat sex za co nejlevněji. Třeba až na Cejl, tam to můžete mít i za dvě stovky. Nechci se jich tu nijak zastávat. Ale chápu, že když si ťapina cenu nastaví, je přirozené, že ji pak chce a stojí si za ní.

Dokud budou existovat telátka typu pana jemnýho, který jsou ochotný holce zaplatit 1500 za 1h "práce" :oral: ::oral:: o:-o , tak budou existovat i holky s touhle cenou a bohužel asi těch telátek je hodně, :cry: a tak si Kiora může dovolit ty kecy, který tu předvedla a ještě navíc má v lecčems pravdu. :cry:
Praseslav

PředchozíDalší

Zpět na Diskuse na téma