Hledat  

VÝZVA K BOJKOTU CENY 1.500 za hodinu

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Re: VÝZVA K BOJKOTU CENY 1.500 za hodinu

Příspěvekod gogo123 » sob 18. úno 2012, 11:48

.....Jemný a kolik máš návštěv, podle postů tak 1 do měsíce ...... tak se zdrž těchto úvah , urážíš tady všechny normální norníky....ale i třeba pasáky. A holkám nepomůžeš, ty na to musí přijít samy....
veni vidi vici
gogo123

Příspěvekod Robokop » sob 18. úno 2012, 12:35

jemný01 píše:Pořád nerozumím diskutujícím na tomto vláknu. Pokud chtějí brečet a stěžovat si na vysoké ceny, prosím. Ale vyzývat k jejich snížení?!!! V Lídlu taky vyzýváte pokladní, ať vám prodá salám za míň?
S Koirou naprosto souhlasím. Pokud řešíte 300 Kč, najděte si jiného, levnějšího koníčka, třeba rybaření. A mezi námi, kdyby ceny na privátech byly například za 500,- a míň, jak by to asi vypadalo? Chodil by tam kde kdo, budete čekat ve frontě, v lepším případě se na vás občas dostane.
Mně by se taky líbilo, kdybych to měl za 100,- případně zadarmo. Ale respektuji cenu. V podstatě mi vyhovuje. O tenhle druh zboží byl, je a bude vždy zájem. Cena se k němu vytvořila. To, že v jiných městech jsou ceny jiné, nic neznamená. Je to dáno polohou, počtem lidí, zájmem atd. Tady jsme v Brně.

Jemný, ty seš vážně idiot (v tomhle případě to není nadávka ale diagnóza :lol: ). Tohle vlákno není výzva prostitutkám, aby snížily ceny, ale výzva norníkům, aby za ťapkama s vysokýma cenama nechodili. :!:
Robokop

Příspěvekod jemný01 » sob 18. úno 2012, 12:59

Robocop: Aha, tak to se omlouvám za špatné pochopení, chytrý diagnostiku. Možná byste se měli vzájemně vyzývat třeba k věrnosti svým partnerkám. Nebo k celibátu, ten je úplně nejlevnější. Zřejmě jsem nabyl špatného dojmu, že toto fórum navštěvují lidi na úrovni, ne věčně remcající socky, jako jsi ty.
jemný01

Příspěvekod Robokop » sob 18. úno 2012, 13:04

jemný01 píše:Robocop: Aha, tak to se omlouvám za špatné pochopení, chytrý diagnostiku. Možná byste se měli vzájemně vyzývat třeba k věrnosti svým partnerkám. Nebo k celibátu, ten je úplně nejlevnější. Zřejmě jsem nabyl špatného dojmu, že toto fórum navštěvují lidi na úrovni, ne věčně remcající socky, jako jsi ty.

:lol: :lol: :lol: Tyjo, ty seš exemplář. :lol: To si piš, že nornický fóra navštěvujou jenom ušlechtilí lidé na úrovni!!! :lol: :lol:
Robokop

Příspěvekod vulcan » sob 18. úno 2012, 16:15

jemný01 píše:P ro Vulcana: Je pravda, že jsem psal "..když umíš ukecávat, má ceny dobré". To ještě neznamená, že to dělám (párkrát jsem to sice zkusil, ale spíš ze zvědavosti, jak to funguje). .....
..... Sám jsem obchodník a nemám rád, když se mnou někdo snaží smlouvat o nižších cenách. Jednou mám nějaké obchodní podmínky a ty platí pro všechny bez výjimky. Kompromisy nikdy nedělám ...... ......
...... v branži prostituce .... narozdíl od mnohých (jejichž životnost je nejistá) tu vždy byl, je a bude.
A za kvalitu se hold musí i úměrně platit. ....

V podstatě by tyto holčiny byly hloupé, kdyby ceny snižovaly. A ještě hloupější na základě přání a výzev norníků.
Kdekoliv jinde byste si smlouvat nedovolili (třeba u EONu, RWE, televizi a jiných závislostech..).

jemný01
mám takový pocit, že Tě ten kapitalismus opravdu silně zaskočil. :shock:
To , co píšeš, odpovídá období hluboké totality a normalizace. tam se taky o cenách nediskutovalo.
:evil: Jednak srovnání s monopoly (nebo oligopoli) typu EONu, RWE, je srovnání naprosto mimo.
(snad jen, kdybych byl vulgární, tak řeknu, že v těch monopolích sedí pěkné "kur.." které zneužívají postavení).

Další věc - vůbec nejde o nějaké handrkování se svlečnou, vše se dá domluvit s noblesou, pokud máš trochu empatie nebo charizma, nebo jsi aspoň trochu příjemnej chlap.
To, že to neumíš, nebo to neděláš, tak je s podivem, že děláš obchodníka (nevím s čím..).

V branži placeného sexu neplatí, že za kvalitu se musí platit více. Velmi často je to naopak, pokud si to tady přečteě podrobně, tak k tomu taky dojdeš. nebo spíše když navštívíš více privátu a dívek.

Branže placeného sexu asi vždy bude, ano. Ale nikde není napsáno, že to bude stále ve stejné formě. Priváty taky nebyly vždy, dříve byly spíše podniky jiného typu, ale vynalézavost člověka , a v tom Češi jsou docela dobří, vedla k těm privátům. Začnou-li být priváty pro konzumenty - norníky neekonomické, budou hledat třeba amatérky, těch forem je více. Poukaz na pouliční holky je nesmysl, asi nic nevíš o tom, jak snadno se dá domluvit s dívkou třeba po internetu. nemusí nikde šlapat...
vulcan

Příspěvekod vulcan » sob 18. úno 2012, 16:32

Robokop píše:
jemný01 píše: Aha, tak to se omlouvám za špatné pochopení, chytrý diagnostiku. Možná byste se měli vzájemně vyzývat třeba k věrnosti svým partnerkám. ... Zřejmě jsem nabyl špatného dojmu, že toto fórum navštěvují lidi na úrovni, ne věčně remcající socky, jako jsi ty.

Tyjo, ty seš exemplář. :lol: To si piš, že nornický fóra navštěvujou jenom ušlechtilí lidé na úrovni!!!

jemný01
asi je zbytečné se tady vzájemně urážet, jen proto, že názory s různí.
Ale vždy je mně s podivem, když nějaký norník, jako třeba Ty, si více všímá jiných chlapů, místo aby věnoval svoji pozornost ženským, o nichž je toto forum. (výzva k věrnosti nebo celibátu..)
Taková ta argumentace o sockách, to už je úplně nonsens. Obvykle takhle argumentují pasáci, kteří cítí, že jim uniká kšeft. Tím ale nechci říci, že Ty jsi pasák.
Asi mohou být norníci různí, mohou mít i trochu odlišný postoj, za čím , za jakými praktikami jdou,
ale jen asi mizivé % rozbije na konci měsíce prasátko a jde za holkou.

Spíše se jedná o ekonomicky nadprůměrně zabezpečené, kteří si chtějí užít s fajn holkou,
a hlavně - je to každého věc, kam umístí svoje peníze.
To, že má někdo prachy, neznamená, že musí být naivka, že skočí na každou cenovou nabídku.
vulcan

Příspěvekod jemný01 » sob 18. úno 2012, 17:13

Vulcan: Abysme si rozumněli, není mým cílem vám to tady nějak kazit. Jen vyjadřuji svůj názor. Mezi námi, já jsem na privátě ještě neplatil myslím nikdy víc jak 1300,- Ale ne proto, že bych musel vehemntně licitovat a ukecávat. Jak správně říkáš, priváty by měly být příjemný, pohodový, ničím nerušený koníček. Uvolnění, relaxace, atd.. Jestli ovšem k relaxaci patří handlování o každou stovku ve dveřích, na pokoji či už po telefonu, nevím. Ale proti gustu...
jemný01

Příspěvekod Kugos » sob 18. úno 2012, 22:19

To Kiora:

Za prvé - neboj, k invektivům se nesnížím. Narozdíl od tebe říkám pravdu a nic než pravdu. Kurva si a hraješ si na jakože si něco víc. To nesnáším. Lžeš ale jen sama sobě. Ne nejsi lepší. Za ten litr máš prostě hezké, příjemné holky. Nenabízíš nic navíc, nemyslím tím anály (atd.), ale přístup a vzhled, to je prostě standard. Že si myslíš, že ty ostatní jsou hrozné, smradlavé a nevím jaké, protože berou 1000/hod, je tvá nevědomost. Je fakt, že jich tolik není. Přeci když k tobě chodí tolik lidí za 1500, tak to neřeš tady a buď ráda.
My se snažíme o to, aby byl ten výběr větší.

Za druhé - chápu že se tady snažíš spamovat a dělat si reklamu, ale je třeba i míra. Pak to má přesně opačný efekt.

Jo a za třetí ještěěě, to nejdůležitější :D - přeci když ty 3kila pro tebe jsou nic a my je nemáme řešit, tak je neřeš taky. Dej 1200cenu a je klid. Nebo se pousmíváš nad tím, že kilo by asi nic neřešilo. No tak ho dej dolů, pro všechny. Zkušený psychologický tah, snažit se vyvolat v pánech pocit, že jsou chudáci, že pravý chlapák to dá :D
Kugos

Příspěvekod vulcan » ned 19. úno 2012, 1:41

jemný01 píše:... když umíš ukecávat, má ceny dobré". To ještě neznamená, že to dělám ......
..s Koirou naprosto souhlasím. Pokud řešíte 300 Kč, najděte si jiného, levnějšího koníčka, třeba rybaření. ..... Mezi námi, já jsem na privátě ještě neplatil myslím nikdy víc jak 1300,- ... že bych musel vehemntně licitovat a ukecávat. ... ve dveřích, na pokoji či už po telefonu, nevím.

jemný01,
nechci se s Tebou dokola přít. Ale stále si protiřečíš.
Nejprve napíšeš, že u Katky na Došlíkové - "..když umíš ukecávat, má ceny dobré". Pak napíšeš, že to neděláš, ale Tvůj kamarád. :shock: Že jsi to zkoušel jen ze zvědavosti. :D
Napíšeš , že s Koirou souhlasíš, s jejími cenami, a kdo nesouhlasí, ať jde chytat ryby. A pak následně napíšeš, že jsi nikdy neplatil více než 1300. :shock:
..že by se nemělo handrkovat o každou stovku ve dveřích, na pokoji či už po telefonu.

:idea: Ale tady ve vlákně nejde o handrkování, ale o to, že se většina norníků neakceptuje vysoké ceny 1000 / 1500 a proto tyto priváty bojkotují,
resp. k těmto slečnám omezí návštěvy.
Forum slouží k informování a je logické, že se o tom tady píše.
Že se to nelíbí slečnám s 1500/h a jejím pasákům, je pochopitelné.

Ale efekt tato diskuze má. Zkrátka se chodí hlavně ke slečnám, které mají rozumný cenový přístup. Většinou tyto slečny jsou i lepší – přístupem, chováním.. Jeden příklad za všechny - Sonja na Palackého.
vulcan

Příspěvekod jemný01 » ned 19. úno 2012, 11:22

Vulcan: O cenách 1000-1500 mluvím obecně. Nemusí být přece vztažené k mým potřebám. Nechodím třeba na celou hoďku, nemusím chodit třeba na priváty vůbec. Není to protiřečení. Jen se slušně vyjadřuji k tomu, že když si někdo vytvoří cenu svého zboží (v tomto případě 1500), je přirozené, že si za ní pak stojí. Opět myšleno obecně, v jakémkoliv oboru. Tečka.
Vy se tu zoobíráte zákulisím (pasáci, nájmy,atd..). Mě jako koncového spotřebitele tyto okolnosti přece nezajímají. Já si to chci jen užít. A buď na to mám nebo ne.
Ale už toho nechám. Je mi jasné, že tu tvoříte revoluci. Nebudu víc ohrožovat vaši zakládající buňku 8) Přeji hodně štěstí (bez ironie).
jemný01

Příspěvekod vulcan » ned 19. úno 2012, 14:17

jemný01 píše: .... zákulisím (pasáci, nájmy,atd..). Mě jako koncového spotřebitele tyto okolnosti přece nezajímají. Já si to chci jen užít. ....

Bohužel právě to zákulisí má dost velký vliv na Tvůj prožitek... nepřímo, a někdy i přímo :wink:
a už je po revoluci :D , Aurora nabírá vodu.., a jen výjimky nostalgicky vzpomínají na 1500 :D
vulcan

Příspěvekod n1501 » ned 19. úno 2012, 15:47

jemný01 píše: .. že když si někdo vytvoří cenu svého zboží (v tomto případě 1500), je přirozené, že si za ní pak stojí. Opět myšleno obecně, v jakémkoliv oboru. Tečka. Já si to chci jen užít. A buď na to mám nebo ne.

jemný01, mám pocit, že si stojíš na vedení. :shock: :shock: :shock:
Každý má na to, aby si zašel na privát. Ale jen hlupák platí nesmyslně moc.
Kurvička, co si dá 1500 za hoďku, tak si za tím může stát, ale skoro nikdo za ní nebude chodit. :D Možná jen Ty.
n1501

Příspěvekod Dobermann » ned 19. úno 2012, 17:05

soliter. píše:
jemný01 píše:...jak by to asi vypadalo?

vypadá to překvapivě dobře :D
podařilo se obecně snížit cenu z 1.500 Kč na přijatelných a přiměřených 1.200 Kč

ale každý může dát slečně více. určitě se zlobit nebude.

myslím, že si spojuješ celkovou finanční krizi /nikomu, nikomu se útraty nezvyšujou/ mylně s tímhle vláknem...
Kolik máš těch nicků, Ty kujóne?:)
Dobermann

Příspěvekod Dobermann » ned 19. úno 2012, 17:09

Praseslav píše:
jemný01 píše:Pro Vulcana: Je pravda, že jsem psal "..když umíš ukecávat, má ceny dobré". To ještě neznamená, že to dělám (párkrát jsem to sice zkusil, ale spíš ze zvědavosti, jak to funguje). Mám ale kámoše, který s tím má úspěch. Cenu stáhne na 1000,- a je u holčiny třeba i dvě hoďky. Mně se ale takové praktiky moc nelíbí. Sám jsem obchodník a nemám rád, když se mnou někdo snaží smlouvat o nižších cenách. Jednou mám nějaké obchodní podmínky a ty platí pro všechny bez výjimky. Kompromisy nikdy nedělám - Máš zájem? Ber za cenu nebo nech bejt. Nebo běž jinam..
Nevím, proč by to v branži prostituce mělo být jinak. Je to sice řekněme netradiční obor, ale narozdíl od mnohých (jejichž životnost je nejistá) tu vždy byl, je a bude. A vždy o něj bude velký zájem. Vy jste ti, co poptávají, co holku první kontaktují. Kdekoliv jinde byste si smlouvat nedovolili.
Tady to nemá žádný právní řád, nepodepisují se smlouvy ani dodatky. Pravidla tu však platí taky a měly by se respektovat. Tady spoléháte, že to jsou baby a že se nechají snadno zlomit. Ona vás přece nenutí k ní chodit. Můžete jít klidně jinam, kroužit po Brně a hledat sex za co nejlevněji. Třeba až na Cejl, tam to můžete mít i za dvě stovky. Nechci se jich tu nijak zastávat. Ale chápu, že když si ťapina cenu nastaví, je přirozené, že ji pak chce a stojí si za ní.

Dokud budou existovat telátka typu pana jemnýho, který jsou ochotný holce zaplatit 1500 za 1h "práce" :oral: ::oral:: o:-o , tak budou existovat i holky s touhle cenou a bohužel asi těch telátek je hodně, :cry: a tak si Kiora může dovolit ty kecy, který tu předvedla a ještě navíc má v lecčems pravdu. :cry:

nechápu, proč ho urážíš za jiný názor. Ad jedna, těch 1500 z toho mají ty světlé výjimky, které jsou natolik obchodně zdatné, že si jsou schopny pronajmout kvartýr, utáhnout ho, zaplatit nájem a ještě natolik odvážné, že se nebojí bejt
s cízím chlapem hodinu o samotě, i když ho předtím v životě neviděly.ad dvě, řekl to naprosto přesně, buď cenu akceptuješ, nebo jdeš jinam...
Dobermann

Příspěvekod Dobermann » ned 19. úno 2012, 17:10

n1501 píše:
jemný01 píše: .. že když si někdo vytvoří cenu svého zboží (v tomto případě 1500), je přirozené, že si za ní pak stojí. Opět myšleno obecně, v jakémkoliv oboru. Tečka. Já si to chci jen užít. A buď na to mám nebo ne.

jemný01, mám pocit, že si stojíš na vedení. :shock: :shock: :shock:
Každý má na to, aby si zašel na privát. Ale jen hlupák platí nesmyslně moc.
Kurvička, co si dá 1500 za hoďku, tak si za tím může stát, ale skoro nikdo za ní nebude chodit. :D Možná jen Ty.

zdá se, že bordely jsou plné hlupáků :lol: kolega mi říkal, že ve 101ce je hodinová taxa 3500... ale prý to stojí za to :wink:
Dobermann

PředchozíDalší

Zpět na Diskuse na téma