Hledat  

VÝZVA K BOJKOTU CENY 1.500 za hodinu

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Re: VÝZVA K BOJKOTU CENY 1.500 za hodinu

Příspěvekod Dobermann » ned 19. úno 2012, 17:12

jemný01 píše:Vulcan: O cenách 1000-1500 mluvím obecně. Nemusí být přece vztažené k mým potřebám. Nechodím třeba na celou hoďku, nemusím chodit třeba na priváty vůbec. Není to protiřečení. Jen se slušně vyjadřuji k tomu, že když si někdo vytvoří cenu svého zboží (v tomto případě 1500), je přirozené, že si za ní pak stojí. Opět myšleno obecně, v jakémkoliv oboru. Tečka.
Vy se tu zoobíráte zákulisím (pasáci, nájmy,atd..). Mě jako koncového spotřebitele tyto okolnosti přece nezajímají. Já si to chci jen užít. A buď na to mám nebo ne.
Ale už toho nechám. Je mi jasné, že tu tvoříte revoluci. Nebudu víc ohrožovat vaši zakládající buňku 8) Přeji hodně štěstí (bez ironie).

Jsem rád, že sem chodí někdo, kdo má podobné názory... Klidně sem piš dál, podpořím tě. Připrav se na to, že ti budou nadávat do pasáků, jinak si to v těch jejich jednoduchých mozkovnách
vysvětlit nedokážou...
Kolik máš těch nicků, Ty kujóne?:)
Dobermann

Příspěvekod jemný01 » ned 19. úno 2012, 17:49

Dobermann: Dík za podporu. Už jsem myslel, že tu budu za jediného kverulanta. Jak říkáš, na jiných místech všichni platí bez mrknutí oka více, ochotně a rádi. Já sám jsem už dal holčině za sex i dvacítku (to pochopitelně nebylo na privátě ani v podniku). Sex má přesně takovou cenu, jakou je ochoten za ni člověk dát.
Zdejší bojovníci za nízké ceny mi (bez urážky) ale připadají jak banda důchodců, věnující se svému oblíbenému sportu.
jemný01

Příspěvekod Kugos » ned 19. úno 2012, 18:30

Pane Dobermann :) jak tak čtu všechny Vaše příspěvky, tak vidím že exisuje užít a užít. Někdo si jde užít, ale taky ví, že z nadhledu je to jen obyčejná drbačka. Z Vás mám pocit, že si jdete zvýšit ego (já na to mám, ty píšeš nesmysly, ty taky). Jenže v tom je ta faleš. Za 1500 Vám vykouří i slepecký pes. Za 3000 Vás oblízne i Miss Kongo.

Vy to berete asi takto, víc zaplatím = lepší děvka, lepší služby,.....Tak by to bylo hezké, ale u nás to tak nefunguje. Ke zlepšení přispívá tato diskuze. Obečně já bych nevlezl na nelíbící se mi a bylo by mi jedno, jestli je za 200kč, nebo 2000kč. Je to prostě tak, k tomu mám strop a víc nedám, protože ty peníze navíc nejsou adekvátní i kdyby byla holka ze zlata.

Co by přineslo 1000/hod pro slečny?
Stavající cena 1500/hod --> snížím na 1000/hod --> zaručené zvýšený zájem zákazníků. A teď to podstatné .... hloupá holka i pasák si řekne. No jo, já budu mít ale stejný příjem a víc práce :(
Naštěstí máme i ty chytré, které jsou prozíravější a z těchto zákazníků po těžké třeba půlroční, třeba roční dřině vznikne stálá klientela (navíc si můžu postupem času vybrat vhodné a vhodnější) a už nastávají plusy ve znění: Menší migrace těch lidí, snížení rizika ztráty zdraví. Stálá klientela znamená snížení rizika výkyvu příjmů - stabilita. Snížení rizika střetu z bláznem - ztráta života. Zvýšení příjmů kvůli logické nepotřebě placení inzerce - money money money. Při této stabilitě i další celkem rychlá možnost našetřit na vlastní bydlení - další zvýšení příjmů pro neplacení nájmů, popř. odvod pasákovi.

Takže když se tyto dvě sejdou po 4letech, tak ta první bude žít super život s 60t měsíčně. Ta druhá super život ve svém bytě a 100t měsíčně. Říká se tomu investice do budoucna.
Naposledy upravil Kugos dne ned 19. úno 2012, 22:46, celkově upraveno 2
Kugos

Příspěvekod Rafael » ned 19. úno 2012, 19:02

Dobermann píše:
Praseslav píše: Dokud budou existovat telátka typu pana jemnýho, který jsou ochotný holce zaplatit 1500 za 1h "práce" : :cry:

..těch 1500 z toho mají ty světlé výjimky, které jsou natolik obchodně zdatné, že si jsou schopny pronajmout kvartýr, utáhnout ho, zaplatit nájem a ještě natolik odvážné, že se nebojí bejt s cízím chlapem hodinu o samotě,...

Tyto světlé výjimky zrovna obchodně zdatné nejsou, musí živit pasáka, podřídit se jeho podmínkám. A tak jsou s vysokými cenami, lepší službu tam nedostanete, spíše nepříjemný vliv pasáka, někdy i jeho fyzická přítomnost. :evil:
Rafael

Příspěvekod Praseslav » ned 19. úno 2012, 21:40

Dobermann píše:
jemný01 píše: A buď na to mám nebo ne.
Ale už toho nechám. Je mi jasné, že tu tvoříte revoluci. Nebudu víc ohrožovat vaši zakládající buňku 8) Přeji hodně štěstí (bez ironie).

Jsem rád, že sem chodí někdo, kdo má podobné názory... Klidně sem piš dál, podpořím tě. Připrav se na to, že ti budou nadávat do pasáků, jinak si to v těch jejich jednoduchých mozkovnách
vysvětlit nedokážou...

Tak se nám tu vyprofilovali dva bojovníci za co nejvyšší ceny ťapin. :) Nevím, jestli to jsou pasáci, spíš si myslím, že si pánové připadají děsně „nóbl“, když holce zaplatí 1500 nebo víc. Možná z vás mají srandu i ty ťapiny. Jste jenom nóbl telátka, který holkám a jejim pasákům (!) platěj zbytečně moc. 8)
Praseslav

Příspěvekod gogo123 » ned 19. úno 2012, 23:18

......jemný se do toho zamotal, myslím že chtěl zamachrovat, že na to má... "bratrstvo kočičí pracky" mu teda odpouští :lol: :lol: :lol:

.....třeba dotyčná Kiora je doopravdy hvězda, chtělo by to recenzi, co na to jemný01...Dobermann :wink: Když bude dobrá, zajdu.. :wink:
veni vidi vici
gogo123

Příspěvekod Dobermann » pon 20. úno 2012, 13:46

Kugos píše:Pane Dobermann :) jak tak čtu všechny Vaše příspěvky, tak vidím že exisuje užít a užít. Někdo si jde užít, ale taky ví, že z nadhledu je to jen obyčejná drbačka. Z Vás mám pocit, že si jdete zvýšit ego (já na to mám, ty píšeš nesmysly, ty taky). Jenže v tom je ta faleš. Za 1500 Vám vykouří i slepecký pes. Za 3000 Vás oblízne i Miss Kongo.

Vy to berete asi takto, víc zaplatím = lepší děvka, lepší služby,.....Tak by to bylo hezké, ale u nás to tak nefunguje. Ke zlepšení přispívá tato diskuze. Obečně já bych nevlezl na nelíbící se mi a bylo by mi jedno, jestli je za 200kč, nebo 2000kč. Je to prostě tak, k tomu mám strop a víc nedám, protože ty peníze navíc nejsou adekvátní i kdyby byla holka ze zlata.

Co by přineslo 1000/hod pro slečny?
Stavající cena 1500/hod --> snížím na 1000/hod --> zaručené zvýšený zájem zákazníků. A teď to podstatné .... hloupá holka i pasák si řekne. No jo, já budu mít ale stejný příjem a víc práce :(
Naštěstí máme i ty chytré, které jsou prozíravější a z těchto zákazníků po těžké třeba půlroční, třeba roční dřině vznikne stálá klientela (navíc si můžu postupem času vybrat vhodné a vhodnější) a už nastávají plusy ve znění: Menší migrace těch lidí, snížení rizika ztráty zdraví. Stálá klientela znamená snížení rizika výkyvu příjmů - stabilita. Snížení rizika střetu z bláznem - ztráta života. Zvýšení příjmů kvůli logické nepotřebě placení inzerce - money money money. Při této stabilitě i další celkem rychlá možnost našetřit na vlastní bydlení - další zvýšení příjmů pro neplacení nájmů, popř. odvod pasákovi.

Takže když se tyto dvě sejdou po 4letech, tak ta první bude žít super život s 60t měsíčně. Ta druhá super život ve svém bytě a 100t měsíčně. Říká se tomu investice do budoucna.

Nebudu řešit tyhle zákulisní nuance. To nechám pasákovi. Mně jsou šum a fuk. Jenom myslím, že když už člověk ztrácí všechnu sebeúctu a vydělává si vlastním tělem, asi by za to měl dostat aspoň trochu zaplaceno.
A to nějakých 700 korun čistého určitě není...
Dobermann

Příspěvekod Dobermann » pon 20. úno 2012, 13:47

Rafael píše:
Dobermann píše:
Praseslav píše: Dokud budou existovat telátka typu pana jemnýho, který jsou ochotný holce zaplatit 1500 za 1h "práce" : :cry:

..těch 1500 z toho mají ty světlé výjimky, které jsou natolik obchodně zdatné, že si jsou schopny pronajmout kvartýr, utáhnout ho, zaplatit nájem a ještě natolik odvážné, že se nebojí bejt s cízím chlapem hodinu o samotě,...

Tyto světlé výjimky zrovna obchodně zdatné nejsou, musí živit pasáka, podřídit se jeho podmínkám. A tak jsou s vysokými cenami, lepší službu tam nedostanete, spíše nepříjemný vliv pasáka, někdy i jeho fyzická přítomnost. :evil:

byl s tebou někdy na pokoji? se mnou teda ne. a jestli slyším z kuchyně ženské hlasy spolupracovnic nebo mužský je pro mně naprosto stejné...
Dobermann

Příspěvekod Dobermann » pon 20. úno 2012, 13:52

Praseslav píše:
Dobermann píše:
jemný01 píše: A buď na to mám nebo ne.

vysvětlit nedokážou...

Tak se nám tu vyprofilovali dva bojovníci za co nejvyšší ceny ťapin. :) Nevím, jestli to jsou pasáci, spíš si myslím, že si pánové připadají děsně „nóbl“, když holce zaplatí 1500 nebo víc. Možná z vás mají srandu i ty ťapiny. Jste jenom nóbl telátka, který holkám a jejim pasákům (!) platěj zbytečně moc. 8)

Mně je jedno jestli holka bere 1200 nebo 1500. Pro mně je podstatné, jestli je hezká. Když bude brát hezká holka 1500 je to pro mně lepší než šereda za litr. Když bude brát hezká holka litr tak je mi to taky jedno.
Dostanu se dvakrát za měsíc, někdy i míň, jestli má tolik nebo tolik nehraje rozdíl... až budu chodit dvakrát týdně, třeba mně to taky bude trápit...
Dobermann

Příspěvekod Kiora » pon 20. úno 2012, 14:32

Takhle nedělám si tady reklamu, jen jsem se zapojila do diskuze, protože mě zaujala.

I když nechápu proč to vlastně řešíte...v obchodě se taky rozčilujete že jsou potraviny drahé když jsou i levnější varianty? Běháte u pokladen a řvete "Bojkot, revoluce!!" nebo co? :D je to jako všude jinde, u každého zboží či služby, některé jsou dražší, některé levnější a jen na vás záleží, kterou si vyberete. Pokud se vám nechce platit víc, tak neplaťte, nikdo vás nenutí. Ale tím co tady někteří píšete tak shazujete jen sami sebe.

jinak: "To Kiora:

Za prvé - neboj, k invektivům se nesnížím. Narozdíl od tebe říkám pravdu a nic než pravdu. Kurva si a hraješ si na jakože si něco víc. To nesnáším. Lžeš ale jen sama sobě. Ne nejsi lepší. Za ten litr máš prostě hezké, příjemné holky. Nenabízíš nic navíc, nemyslím tím anály (atd.), ale přístup a vzhled, to je prostě standard. Že si myslíš, že ty ostatní jsou hrozné, smradlavé a nevím jaké, protože berou 1000/hod, je tvá nevědomost. Je fakt, že jich tolik není. Přeci když k tobě chodí tolik lidí za 1500, tak to neřeš tady a buď ráda.
My se snažíme o to, aby byl ten výběr větší.

Za druhé - chápu že se tady snažíš spamovat a dělat si reklamu, ale je třeba i míra. Pak to má přesně opačný efekt.

Jo a za třetí ještěěě, to nejdůležitější :D - přeci když ty 3kila pro tebe jsou nic a my je nemáme řešit, tak je neřeš taky. Dej 1200cenu a je klid. Nebo se pousmíváš nad tím, že kilo by asi nic neřešilo. No tak ho dej dolů, pro všechny. Zkušený psychologický tah, snažit se vyvolat v pánech pocit, že jsou chudáci, že pravý chlapák to dá :D"

proč bych měla lhát? nedělám tady ze sebe nevím co, jsem snad špatná proto, že si dovoluji o sobě říct jaká jsem nejsem a co dělám a nedělám? Kurva jsem, ano ale nestydím se za to, mně ta práce nevadí, když se lidi umí chovat. Kdo se tady povyšuje jsi ty. O co jsi lepší než ta kurva za kterou přijdeš? Vůbec o nic. Ani jsi mě neviděl a už o mně víš všechno, že by pan jasnovidec :)) A nikdy jsem neřekla že levnější holky musí být horší. Jen jsem řekla že není možné porovnávat starší paní při těle s cenami 800/1200 a mladou štíhlou holku 1000/1500 a chtít aby měly stejné ceny. Že si tak ty ceny dá i ta mladá holka tak je to jen její rozhodnutí.

A nespamuji, jak jsem psala, jen jsem se zapojila do diskuze, když tady píšou pánové, mělo by jim dojít že si to mohou číst i ty holky a případně sem i něco psát, ještě pořád máme svobodný internet...
No, pro mě jsou 3 kila jeden inzerát tak co bych neřešila 3 kila ;)
Kiora

Příspěvekod gogo123 » pon 20. úno 2012, 14:38

Dobermann píše:Mně je jedno jestli holka bere 1200 nebo 1500. Pro mně je podstatné, jestli je hezká. Když bude brát hezká holka 1500 je to pro mně lepší než šereda za litr. Když bude brát hezká holka litr tak je mi to taky jedno.
Dostanu se dvakrát za měsíc, někdy i míň, jestli má tolik nebo tolik nehraje rozdíl... až budu chodit dvakrát týdně, třeba mně to taky bude trápit...

.....zdar. Chci se zeptat jestli znáš doopravdy pohledné slečny do 30 let tady v Brně. Cena nerozhoduje....pouze kvalita. Zatím jsem měl štěstí na drahé ojetiny, nebo levné příšery až na pár výjimek.
....jinak chodím 4x týdně a cena mne netrápí ale kvalita..
veni vidi vici
gogo123

Příspěvekod Kiora » pon 20. úno 2012, 14:43

A jinak je jedno jestli ty peníze dám pak pasákovi nebo člověku co mi pronajímá byt nebo ne? Stejně to co mi dáte mi nikdy nezůstane všechno, protože vedle výnosů existují vždycky nějaké náklady. Takže stejně svýma penězma "živíte" nejen mě ale všechny ty okolo, co mi umožňují (nebo by mi umožňovali) tady tu službu vykonávat.
Kiora

Příspěvekod Dobermann » pon 20. úno 2012, 14:43

gogo123 píše:
Dobermann píše:Mně je jedno jestli holka bere 1200 nebo 1500. Pro mně je podstatné, jestli je hezká. Když bude brát hezká holka 1500 je to pro mně lepší než šereda za litr. Když bude brát hezká holka litr tak je mi to taky jedno.

.....zdar. Chci se zeptat jestli znáš doopravdy pohledné slečny do 30 let tady v Brně. Cena nerozhoduje....pouze kvalita. Zatím jsem měl štěstí na drahé ojetiny, nebo levné příšery až na pár výjimek.
....jinak chodím 4x týdně a cena mne netrápí ale kvalita..

v Brně nevím aktuálně o žádné. Docela slibně vypadá Sabrina ze Soha, ještě jsem se nedostal...
Dobermann

Příspěvekod Dobermann » pon 20. úno 2012, 14:44

Kiora píše:A jinak je jedno jestli ty peníze dám pak pasákovi nebo člověku co mi pronajímá byt nebo ne? Stejně to co mi dáte mi nikdy nezůstane všechno, protože vedle výnosů existují vždycky nějaké náklady. Takže stejně svýma penězma "živíte" nejen mě ale všechny ty okolo, co mi umožňují (nebo by mi umožňovali) tady tu službu vykonávat.

Velmi správně slečno. Jen se bojím, že to ty duté hlavy nikdy nepoberou...
Dobermann

Příspěvekod Kiora » pon 20. úno 2012, 14:56

Dobermann píše:
Kiora píše:A jinak je jedno jestli ty peníze dám pak pasákovi nebo člověku co mi pronajímá byt nebo ne? Stejně to co mi dáte mi nikdy nezůstane všechno, protože vedle výnosů existují vždycky nějaké náklady. Takže stejně svýma penězma "živíte" nejen mě ale všechny ty okolo, co mi umožňují (nebo by mi umožňovali) tady tu službu vykonávat.

Velmi správně slečno. Jen se bojím, že to ty duté hlavy nikdy nepoberou...

No, aspoň někdo :D ať si nepřipadám že hážu hrach na zeď....minimálně tohle by snad mohl pochopit každý. Každý si asi myslí že vysmáté shrábnem celých 1500 a jdem to utratit za nehty, solárko a hadry :D
Nejde mi o to z lidí tahat prachy, jde mi o to, aby mi po odečtení nákladů zbyla nějaká slušná částka. Samozřejmě, až budu někde chcípat hlady tak mi to bude fuk, ale teď se mi popravdě za nějaké pětikilo čistého z hodiny (jak tady kdos navrhoval 1000 za hodinu) fakt dělat nechce. Něco jiného je, kdybychom se scházeli soukromně, ale na těch privátech je to prostě málo, protože z té ceny platím nájem za prostory, kde tu službu poskytuji.
Kiora

PředchozíDalší

Zpět na Diskuse na téma