Takhle nedělám si tady reklamu, jen jsem se zapojila do diskuze, protože mě zaujala.
I když nechápu proč to vlastně řešíte...v obchodě se taky rozčilujete že jsou potraviny drahé když jsou i levnější varianty? Běháte u pokladen a řvete "Bojkot, revoluce!!" nebo co?

je to jako všude jinde, u každého zboží či služby, některé jsou dražší, některé levnější a jen na vás záleží, kterou si vyberete. Pokud se vám nechce platit víc, tak neplaťte, nikdo vás nenutí. Ale tím co tady někteří píšete tak shazujete jen sami sebe.
jinak: "To Kiora:
Za prvé - neboj, k invektivům se nesnížím. Narozdíl od tebe říkám pravdu a nic než pravdu. Kurva si a hraješ si na jakože si něco víc. To nesnáším. Lžeš ale jen sama sobě. Ne nejsi lepší. Za ten litr máš prostě hezké, příjemné holky. Nenabízíš nic navíc, nemyslím tím anály (atd.), ale přístup a vzhled, to je prostě standard. Že si myslíš, že ty ostatní jsou hrozné, smradlavé a nevím jaké, protože berou 1000/hod, je tvá nevědomost. Je fakt, že jich tolik není. Přeci když k tobě chodí tolik lidí za 1500, tak to neřeš tady a buď ráda.
My se snažíme o to, aby byl ten výběr větší.
Za druhé - chápu že se tady snažíš spamovat a dělat si reklamu, ale je třeba i míra. Pak to má přesně opačný efekt.
Jo a za třetí ještěěě, to nejdůležitější

- přeci když ty 3kila pro tebe jsou nic a my je nemáme řešit, tak je neřeš taky. Dej 1200cenu a je klid. Nebo se pousmíváš nad tím, že kilo by asi nic neřešilo. No tak ho dej dolů, pro všechny. Zkušený psychologický tah, snažit se vyvolat v pánech pocit, že jsou chudáci, že pravý chlapák to dá

"
proč bych měla lhát? nedělám tady ze sebe nevím co, jsem snad špatná proto, že si dovoluji o sobě říct jaká jsem nejsem a co dělám a nedělám? Kurva jsem, ano ale nestydím se za to, mně ta práce nevadí, když se lidi umí chovat. Kdo se tady povyšuje jsi ty. O co jsi lepší než ta kurva za kterou přijdeš? Vůbec o nic. Ani jsi mě neviděl a už o mně víš všechno, že by pan jasnovidec

) A nikdy jsem neřekla že levnější holky musí být horší. Jen jsem řekla že není možné porovnávat starší paní při těle s cenami 800/1200 a mladou štíhlou holku 1000/1500 a chtít aby měly stejné ceny. Že si tak ty ceny dá i ta mladá holka tak je to jen její rozhodnutí.
A nespamuji, jak jsem psala, jen jsem se zapojila do diskuze, když tady píšou pánové, mělo by jim dojít že si to mohou číst i ty holky a případně sem i něco psát, ještě pořád máme svobodný internet...
No, pro mě jsou 3 kila jeden inzerát tak co bych neřešila 3 kila