DOBRABRIGADA píše:I s cenami se dá zahýbat
No vidíte, už máte i Happy hours

|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
DOBRABRIGADA píše:I s cenami se dá zahýbat
Liephos píše:broukpytlík píše:Nemůžu slouhlasit, dá se s ní domluvit úplně v pohodě kdykoliv zapne telefon.
EmaBrno
...které bych mohla označit za “stálé” klienty nebo proste fajn chlapi, ti vědí, jak se se mnou přednostně spojit...
Já se s ní domlouval na svou tehdejší druhou schůzku tou "přednostní komunikací", třetí mi zatím doposud nevyšla.
jaidon.haygen píše:Liephos píše:broukpytlík píše:Nemůžu slouhlasit, dá se s ní domluvit úplně v pohodě kdykoliv zapne telefon.
EmaBrno
...které bych mohla označit za “stálé” klienty nebo proste fajn chlapi, ti vědí, jak se se mnou přednostně spojit...
Já se s ní domlouval na svou tehdejší druhou schůzku tou "přednostní komunikací", třetí mi zatím doposud nevyšla.
Nezlob se na mě, ale ty budeš nejspíš pěkný zoufalec. Pokud je schůzka domluvená a neproběhne, pak to není ok. Ema ale není na privátu, tak si samozřejmě může a bude vybírat, s kým se sejde. Pokud ani po dvou proběhlých schůzkách nejsi schopný se s ní domluvit, možná bys místo brečení tady na fóru měl začít hledat zbytky své důstojnosti...
Proč nechodíš raději za někým, kdo o tvou návštěvu stojí? Tím, že budeš za holkama lozit jak zpráskaný pes, svou situaci těžko zlepšíš...
broukpytlík píše:Každý ať si dělá co chce a co sám uzná za vhodné. Je to forum o hodnocení kurev, nic vic, nic míň.
jarjaroslav píše:broukpytlík píše:Každý ať si dělá co chce a co sám uzná za vhodné. Je to forum o hodnocení kurev, nic vic, nic míň.
Musíme se také smířit s tím, že ťapiny jsou často nespolehlivá stvoření, žijící ze dne na den, rozhodující se na poslední chvíli. Tudíž si některá jejich jednání nemůžeme brát osobně.
luky.fx píše:No myslel jsem si že to bude dívka dříve jako - Misabrno...
Mě osobně říkala / tvrdila že pracuje jako realitní makléřka a odpoledne se občas s někým sejde za FO že má sex ráda...
..
vulcan píše:luky.fx píše:No myslel jsem si že to bude dívka dříve jako - Misabrno...
Mě osobně říkala / tvrdila že pracuje jako realitní makléřka a odpoledne se občas s někým sejde za FO že má sex ráda...
..
Tak.. může si dát na vizitku: "realitní a sexuální makléřka"![]()
Kdo to má ?
fotoer píše:Nevim co si o Emicce myslet. Vzdy uvede kdy bude v Brne. Rezervace jen po telefonu. Zkousim den predem telefon vypnuty. V den X stale vypnuty. Mrknu na web den zmeneny tzn na tomto cisle vubec nebyla.
Zkouska 2. Opet den predem nic. V den X rano v 6 zvoni ale nikdo nezveda. Zkousim opakovane ale nic.
Zkouska 3. Zase v den X zvoni ale nezveda. Zvoni tipne to. Tak doprdele co to je?
Toto je jednani ze by jeden liskal z prava z leva. Zas takovej zazrak ona neni.
Kdo jste u ni byl, prosim o info jak se.sni da domluvit?
bkel píše:Veškeré info z jejího profilu už zmizelo. Přiznejte se, co jste jí provedli?
Uživatelé procházející toto fórum: petrnovak a 4 návštevníků