Hledat  

Off topic, přesunuté OT příspěvky - volná diskuze

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Re: Ema 728 650 773

Příspěvekod tojejedno » pon 15. čer 2020, 0:35

kalo111 píše:Řek bych , že takzvaná emička si z vás dělá regulérní prdel a mnozi blbouni jí na její opět v Brně skáčou jak kapr na žížalu a žhaví drát s takouvou vehemencí až mají telofoní operátoři dočasný výpadek systému. Číst si některé zdejší komentáře je opravdu výživné. :D :D :D Zejména příspěvky pánů tojejedno a foter fakt píšou. :D :D :D Takhle somrovat a ponižovat se před kurvou. Musím se stydět za vás. Buďte chlapi a vzpamatujte se!

Co se ti nezda ty vidlaku? :D Kdes prisel na nejaky somrovani a ponizovani? Co je divnyho na tom zkouset se dovolat kurve, se kterou jsem byl spokojen? Delas, jak kdybys nedelal to samy ty šulínku... :D Narozdil od tebe jsem narocnej a nevlezu jen tak na nejakou duchnu, viz tvoje recenze na jakousi Lindu. Zaplatil si premrstenou sumu stare, spinave, smradlave kurve, na kterou bych nevlez ani kdyby zaplatila ona mne, a budes se mi tady vysmivat? :D :D :D Zamet si pred vlastnim prahem a pak neco mluv :wink:

prince of Wales píše:Protože tady jsou samý zoufalci a tragédi a na normální ženskou nemají aby s nima někam šla. Anebo už těch bab mají po krk a tak jsou radši sami než aby se s někým otravovali a když mají potřebu zajdou si na privaty.

A co se tyce tebe, ty princatko jedno... Prijde mi komicke, ze nekoho nazyvas zoufalcem a tragedem na foru, kde se pisou recenze na kurvy... Zoufalci a tragedi jsme tu vsichni :D :D :D
tojejedno

Příspěvekod kalo111 » pon 15. čer 2020, 1:22

Tak jednou bych jí zavolal. Ovšem ne 150krát jako ty. :D :D :D Opravdu nahánět ťapinu, která je imervere nedostupná a pak se vyplakávat na foru je síla. Ale neztrácejj čas a běž volat, třeba se jednou dovoláš. Otázka je jestli ti pak bude ještě stát. A nebo se obrať na chucka norisse , ten umí jedinej zvednout nepřijatý hovor :oo: Beze srandy. Zamysli se nad sebou, na hlubší dno jako ty už fakt klesnout nejde!
kalo111

Příspěvekod jarjaroslav » pon 15. čer 2020, 9:37

kalo111 píše:Tak jednou bych jí zavolal. Ovšem ne 150krát jako ty. :D :D :D Opravdu nahánět ťapinu, která je imervere nedostupná a pak se vyplakávat na foru je síla. Ale neztrácejj čas a běž volat, třeba se jednou dovoláš. Otázka je jestli ti pak bude ještě stát. A nebo se obrať na chucka norisse , ten umí jedinej zvednout nepřijatý hovor :oo: Beze srandy. Zamysli se nad sebou, na hlubší dno jako ty už fakt klesnout nejde!

Proč by nevyvíjel takové úsilí, pokud mu za to s(v)lečna stojí a vyhovuje mu :idea: ? Vzhledem k situaci v Brně i jinde bych se kolegovi nedivil. Spousta lidí se třeba snaží objednat ke svému kadeřníkovi a neúspěšně (pokud kadeřnictví nedisponuje recepcí nebo rezervačním online systémem, tak kadeřník buď stříhá atd. nebo zvedá telefon). Také klesli na dno :shock: ? Ať se ostříhají sami (vyhoní si) nebo nechají upravit účes jinde, když stříhá (roztahuje nohy) kdekdo, že?

Já myslel, že jsme všichni na jedné lodi a asi ne. "Lepší" zavolají jen jednou, "horší" třikrát, "spodina" pětkrát? Připadá mi, že podobným způsobem si musejí dodávat sebevědomí ťapiny, které se přesvědčují, že ostatní jsou k**vy, ale ony "luxusní společnice" :roll: ...

Podle Tvého počtu recenzí asi opravdu nechodíš nikam, kde telefon dotyčná nezvedne napoprvé :D ...
„Když se žena musí svléknout, aby dokázala svůj sexappeal, pak žádný nemá.“ (Mae Westová)
jarjaroslav

Příspěvekod matesxx » pon 15. čer 2020, 11:58

Jaroušku vono volat někomu kdo je mimo je fakt mimo, tobě to asi nepříjde, ale mně třeba ano. Tojejedno bude klasickej honič , kterej zapleveluje diskuze citovými výlevy a je jich tu víc. Ještě že je to jedno.Ten štatl bude po nornické stránce vážně mimo, když se zde řeší svlečny, který už nedělaj nebo dělaj stylem možná přijde i kouzelník
matesxx

Re: AnnieAM (Amateri)

Příspěvekod Dobermann » úte 16. čer 2020, 14:55

petras60 píše:Tak pepíkům at si dává ceny jaky chce to nám nemusí vadit.Na rovinu v patek jsem byl za svoji dá se říci super holkou a když tam jedu jistím se dalšíma kdyby to nevyšlo,a to Ti přísahám na Svoje co jsem psal holkám odpověď holek byla od 2500 do 5000 za hodinu a to vtom nebyp orá bez,za anál litr na víc a další pičoviny takže toto už ne je na hraně.Ani se může prodávat za dalejko více jak za 1800,nejsem její pasák nejsem její kamarád,ale ona je opravdu super takových je málo a za tu cenu určitě.Není mi 20 je mio čerstvých 60 a vím o čem mluvím na priváty jezdím 30 let je to můj koníček a adrenalin.Cca 300 holek serm ojel a garantuji Ti Anni je orčitě vtop pětce takže nepíše to tady nějaký ucho.Věř nevěř určitě to není kamarádka a pasák taky nejsem.Pokud si za ni nebyl nemůžeš soudit,ale doporučuji je super.

registroval ses jako Petras60 v roce 2017 a teď je ti čerstvých 60? :lol: ty ses nakazil u těch slečen, teď ti bude 60 dalších patnáct let :lol:
jinak tvoje dlouhodobé zkušenosti jsou sic krásné, nicméně irelevantní, já zopakování neplánuju ani náhodou... vkus je nepřenosný a zkušenost tuplem.
Kolik máš těch nicků, Ty kujóne?:)
Dobermann

Příspěvekod tojejedno » sob 20. čer 2020, 15:21

kalo111 píše:Tak jednou bych jí zavolal. Ovšem ne 150krát jako ty. :D :D :D Opravdu nahánět ťapinu, která je imervere nedostupná a pak se vyplakávat na foru je síla. Ale neztrácejj čas a běž volat, třeba se jednou dovoláš. Otázka je jestli ti pak bude ještě stát. A nebo se obrať na chucka norisse , ten umí jedinej zvednout nepřijatý hovor :oo: Beze srandy. Zamysli se nad sebou, na hlubší dno jako ty už fakt klesnout nejde!

To je to nejlepsi, na co si byl schopen prijit? Muj ctyrletej synovec by zvladl vymyslet lepsi protiutok. Me prispevky ohledne Emy jsou pouha konstatovani faktu. Nebere - no tak co? Vyhonim si a zivot de dal. Ne jako ty, abych upalovat za nejakou starou ludrou a jeste ji vysypal tolik penez. Zajimave, ze ses k tomuto tematu nijak nevyjadril. Proc asi? Stydis se za sebe, a tak se snazis odvest rec a dal me atakovat. Jestli ja jsem na dne, tak ty ses pohrbenej jeste sest stop pode mnou.
matesxx píše:Jaroušku vono volat někomu kdo je mimo je fakt mimo, tobě to asi nepříjde, ale mně třeba ano. Tojejedno bude klasickej honič , kterej zapleveluje diskuze citovými výlevy a je jich tu víc. Ještě že je to jedno.Ten štatl bude po nornické stránce vážně mimo, když se zde řeší svlečny, který už nedělaj nebo dělaj stylem možná přijde i kouzelník

A helemese, dalsi zamindrakovanej zalud, co se posmiva, aby si trosku osladil svuj posranej zivot. Jel si podle svych slov “docela dalekou cestu” az do Znojma za jakousi ciganskou stetkou a budes se mi tu vysmivat??? Mam pro tebe stejnej vzkaz jako pro pana kala - zamet si pred svym prahem a pak mluv.
tojejedno

Příspěvekod jarjaroslav » sob 20. čer 2020, 20:56

EmaBrno píše:Dalším problémem je střídání děvčat na pokojích. Někdy mohu přijet, ale může být již obsazeno a bohužel musím s prázdnou domů a vy se zrušeným termínem. To je dáno bohužel špatnou organizací ze strany majitele domu a s tím já nic nenadělám. :)

Ema :)

Nic nenaděláš? Co změna prostor :idea: ?
„Když se žena musí svléknout, aby dokázala svůj sexappeal, pak žádný nemá.“ (Mae Westová)
jarjaroslav

Příspěvekod barons » pon 22. čer 2020, 10:41

jak holka z služeb začne komentovat na norníku je zle :D
s těmi prostory - jak píše kolega vždy si můžeš změnit prostředí
to odbíhání je zlo, a to jsem řekl i když jsme byli spolu, pokrčila si rameny a jela si dále.
To že o tobě půjdou nepravdy, se dalo čekat, holt jsou lidé co potřebují postrčit své ego...,
barons

Příspěvekod petras60 » pon 22. čer 2020, 20:56

Dobrmane registroval jsem se až sem zjistil,že něco takovýho je bohužel nevěděl sem,že nějaké recenze na holky jsou stačí tak.
petras60

Příspěvekod vulcan » pon 22. čer 2020, 23:22

Dobermann píše: registroval ses jako Petras60 v roce 2017 a teď je ti čerstvých 60? :lol: ty ses nakazil u těch slečen, teď ti bude 60 dalších patnáct let :lol:
jinak tvoje dlouhodobé zkušenosti jsou sic krásné, nicméně irelevantní, ...

Asi je fuk kolik má petras60 křížků :D ale nejspíš logicky :wink: - je asi ročník 1960, proto ten nick.

Každý má svůj pohled, své favoritky. A ty cifry už vůbec nejsou směrodatné, většina z podobných holek má tendenci se vidět "kvalitnější" než doopravdy jsou.
vulcan

Příspěvekod Dobermann » stř 24. čer 2020, 13:51

To me nenapadlo! Pravda :)
Kolik máš těch nicků, Ty kujóne?:)
Dobermann

Příspěvekod n1501 » pát 26. čer 2020, 16:29

barons píše: to odbíhání je zlo, a to jsem řekl i když jsme byli spolu, pokrčila si rameny a jela si dále.
To že o tobě půjdou nepravdy, se dalo čekat, holt ...,

Nepravdy :wink: možná snad z pohledu tapiny, časem vyhoří, ztratí ochotu se přizpůsobit.
A pak si myslí, že ji půjdou zlaťáky, jen když se na ni někdo podívá.
A na nějaké výtky jen pokrčí rameny. :twisted:
Myšleno obecně, nejen u Emy.
n1501

Příspěvekod petras60 » pon 6. črc 2020, 15:53

JMMB v Praze je takových mraky a daleko lepších kecáš tady pičoviny a v Brně se třeba k Anni rovnat nemůže v ničem o 3 třídy horší.Ale podle toho co píšeš Ti určitě dělá OB bez pneumatiky až do konce a o líbačce ani nemluvím.Děláš tady ze Sebe blbečka jseš asi jediný komu sedí pijanka.
petras60

Příspěvekod JMMB » pon 6. črc 2020, 16:53

To mě vždycky pobaví, ti zapruzení blbci, co neví která bije a jen mají potřebu shazovat jiný názor :-) Kdyby ses podíval, tak bys viděl, že jsem tu od roku 2004, to měla Ema si tak 5 let :-)) Recenze nepíšu, jen mám prostě dobrou zkušenost a bylo mi líto, že to schytává od arogantních blbců. A vůbec nic nepíšu o praktikách, co s ní dělám, ani to, že se objednávám mimo dobu, kdy má zapnutý telefon. Prostě jen píšu, že je to moc hezká mladá holka, na Brno nadprůměrná. Přeberte si to znova zapruzenci :-))
JMMB

Příspěvekod stahnito » pon 6. črc 2020, 17:14

Já jsem teda u ní nebyl, ale aby 5x odešla by mně taky připadalo divné.
Pokud si dá skleničku vína nebo něčeho jinýho a není opilá, tak nwm proč by si nemohla dát.
Prostě ber nebo nech být.
stahnito

PředchozíDalší

Zpět na Diskuse na téma