Hledat  

k zasmání

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Re: k zasmání

Příspěvekod polav » pon 20. srp 2018, 10:35

bushmills píše:
jihlstein píše:Zrovna jsem to cetl a chtel to sem hodit, ale predbehli jste me :D Ja nemam slov , takovy pozadavky, ale potrebuje pujcit 20-30K . Jestli takhle maka ona, je tak vzdelana a dokonala, tak pro ni vydelat takovy penize musi byt hracka a nepotrebuje pujcit prece :D Rozesmalo me to ale zaroven neuveritelne nasralo :D :evil:

Nejlepsi je, ze ona sama tam nema svoji fotku...nebo ze by ta zena s holi byla ona? :D

Uvádí věk 39, celé je to jako nějaký troll profil. Ale i kdyby ona měla být ta holka na plakátu, s takovou krávou bych se vyspat nemohl, přišel bych si jako zoofil :?
polav

Zlate ruce

Příspěvekod bushmills » pon 20. srp 2018, 11:21

Zlateruce
Ona nabízí služby: Hrátky s penisem

Vychutnáváš si rád když si žena hraje s tvojim penisem? Miluješ kouření?Nabízím oral za FO 2000.-Dále nabízím úžasnou vzrušující masáž penisu za 600,- Pouze pro slušné muže na úrovni,vyholený,čistý a voňavý,žádné promiňte hovada neberu. Já budu mít na sobě pouze kalhotky.Odpovědi pouze s fotkou,jinak se vubec bavit nebudu.Pouze při vzájemných sympatiích. Bez fotky mi vůbec nepište!!

Tak nejak premyslim, odkud tenhle mor do nasich koncin pritahl. Kour za 2.000 a podminkou jeste fotka. Dalsim stupnem by mohlo byt :poslete penize na ucet a ani nechodte.
bushmills

Příspěvekod SmokeyCZ » pon 20. srp 2018, 16:50

Obrázek

Profil KojimZaFO na amatérech, kdyby měl někdo zájem :D
SmokeyCZ

Re: Zlate ruce

Příspěvekod mliekar » úte 21. srp 2018, 10:38

bushmills píše:Zlateruce
Ona nabízí služby: Hrátky s penisem

Vychutnáváš si rád když si žena hraje s tvojim penisem? Miluješ kouření?Nabízím oral za FO 2000.-Dále nabízím úžasnou vzrušující masáž penisu za 600,- Pouze pro slušné muže na úrovni,vyholený,čistý a voňavý,žádné promiňte hovada neberu. Já budu mít na sobě pouze kalhotky.Odpovědi pouze s fotkou,jinak se vubec bavit nebudu.Pouze při vzájemných sympatiích. Bez fotky mi vůbec nepište!!

Tak nejak premyslim, odkud tenhle mor do nasich koncin pritahl. Kour za 2.000 a podminkou jeste fotka. Dalsim stupnem by mohlo byt :poslete penize na ucet a ani nechodte.

To ony krávy totiž viděj, že jiným to nějací blbci furt dávaj, viz třeba ta, co tě za 2 tisíce nakojí a když jsem se jí ze srandy ptal, jestli už tu nabídku někdo využil, tak potvrdila, že má 6 stálých zákazníků každá týden .. tak, když tohle potom vidíš, tka proč to taky nezkusit ...
mliekar

Re: Zlate ruce

Příspěvekod polav » úte 21. srp 2018, 15:27

mliekar píše:To ony krávy totiž viděj, že jiným to nějací blbci furt dávaj, viz třeba ta, co tě za 2 tisíce nakojí a když jsem se jí ze srandy ptal, jestli už tu nabídku někdo využil, tak potvrdila, že má 6 stálých zákazníků každá týden .. tak, když tohle potom vidíš, tka proč to taky nezkusit ...

Jde o to, že kouření nabízí kdejaká šlápota, ale kolik holek Tě kvalitně nakojí?! :D Nicméně jim asi nějaký princip nabídky a poptávky uniká. Kromě toho si nejspíš myslí, že jsou něco extra, tak si taky řeknou o extra částku... :roll:
polav

Příspěvekod nemesis000 » úte 21. srp 2018, 16:38

To, že to nějaká flundra říká neznamená, že to reálně pravda. Nebo máte pocit, že podobné šlápoty jsou vzorem pravdomluvnosti ? :shock:
Zkrátka to zkoušejí, jestli se najde nějaký vůl, co jim to dá, možná výjimečně ano, ale hodně pochybuji, že opakovaně nebo víc lidí.
nemesis000

Příspěvekod mliekar » úte 21. srp 2018, 18:00

hele když vidím, že se tu řeší ve vláknech to, že jdete za buchtou, co vás 20 minut bičuje a ani vám ho nevykouří a vy jí za to dáte 2 tisíce, tak věřím i tomu, že se najdou blázni, kteří se za ty dva tisíce chodí pravidelně nakojit ...
párkrát jsem na amatérech sháněl na rychlo nějakou amatérku a pravidelně tam byl takovej, co sháněl někoho, kdo ho bude kopat do koulí a že za to zaplatí xy .. lidi jsou fakt divný..
nehledě na to, že v psolední době začínají svlečny chtít neúměrně mnoho i za ten blbej orál :D dřív bylo normálka za 500, dneska ti to za 500 neudělá žádná, na kterou by se dalo dívat ..
Nebo ty inzeráty, co všude vidím :D doma máš modelku a chceš šukat tlustou ženskou ? -- mno jistě :D kdybych měl doma modelku, tak určitě běhám za kurvama a ještě za starýma a tlustýma tvl :D
Taky jsem si všiml, že svlečny které já nazvu boubelkou jsou v poslední době v Brně štíhlé a svlečny, které jsou 130 kilový prasnice se nazývají láskyplně boubelkami .. celkově když chci zajít na privát, tak se nejdřív prosměju všema těma inzerátama a leckdy mě ta chuť i přejde :D
mliekar

Příspěvekod Dakh » pát 24. srp 2018, 7:54

135810
Fotografování - nabídka: brno a okolí foceni
21.8.2018 13:01

Ma zajem chlap z brna a okoli abych ho nafotila? At napise na 777870751.fotim v prirode a kazdy svuj fotak Ahoj kdo ma zajem se semnou kamaradit a sukat nebo se nechat nafotit at napise.rada poznam par na kamoseni ci sex nebo holku,kluka.chc kamaradstvi a sex.mam 23 a jsem z brna.piste jen ti co to mysli vazně.kdo by chtel zkusit i rytirsky turnaj at taky napise.pozice rytire,zvukare,bubenika nebo do druziny.a kdo mi da vip budu ráda.a kdo ma zajem o toé abych ho nafotila z brna a okoli at napise..kdo to mylsí vážně.nikola

...
Dakh

Příspěvekod nokid » pát 24. srp 2018, 12:25

Mam zajem s tebou kamaradit a sukat. To ostatni ne. :D
Řekla jsem dnes mamince, že jsem spala s cizincem.
A tak mi v bříšku vznik´ - cizí státní příslušník!

Jan Vodňanský
nokid

Příspěvekod vojnarr1 » pát 24. srp 2018, 14:12

Ahoj:) je mi čerstvě 19, jsem trošku baculka. Nabízím orál u tebe v autě za 1000 na 10minut, jsem sikovna:) zůstanu oblečená :) pokud máš zájem napiš mi a hned mi pošli i tvé foto bez tvého fota se nedomluví me:)obratem pošlu i já ;) BRNO

Lucinkalou7 amatéři .. touž je fakt blbej vtip...
vojnarr1

Příspěvekod faust » pát 24. srp 2018, 15:47

Už čekám jen na inzerát tady je číslo účtu,pošli tam 1000kč a pak už se nikdy neuvidíme :D
faust

Příspěvekod bushmills » pát 24. srp 2018, 17:31

vojnarr1 píše:Ahoj:) je mi čerstvě 19, jsem trošku baculka. Nabízím orál u tebe v autě za 1000 na 10minut, jsem sikovna:) zůstanu oblečená :) pokud máš zájem napiš mi a hned mi pošli i tvé foto bez tvého fota se nedomluví me:)obratem pošlu i já ;) BRNO

Lucinkalou7 amatéři .. touž je fakt blbej vtip...

Trosku baculka 161 cm 83kg :D :D muzes mit i suk v aute za 1500, no neber to za ty prachy :lol:
bushmills

Příspěvekod Atr3y » pon 27. srp 2018, 10:16

"Chceš, abych ti roztáhla moje dlouhé nožky a hezky podržela?" - dívka 160cm :lol: To mi připomíná Wild Wild West :lol:
Atr3y

Příspěvekod Miaaa » pon 3. zář 2018, 8:33

Miaaa
Dívka z privátu
Dívka z privátu

Příspěvekod jarjaroslav » pon 3. zář 2018, 9:05

Mohla jsi dělat odborného poradce :D .
„Když se žena musí svléknout, aby dokázala svůj sexappeal, pak žádný nemá.“ (Mae Westová)
jarjaroslav

PředchozíDalší

Zpět na Diskuse na téma