Tohle bude velmi nestandardní příspěvek i na poměry tohoto fóra. Důvodem, proč píšu zrovna sem, je to, že zdejší osazenstvo představuje pravděpodobně tu nejpovolanější skupinu lidí, kteří můžou zodpovědět můj dotaz. O stigmatizaci spojené s tímto tématem v rámci většinové populace ani nemluvě. Pokusím se popsat svůj problém krátce, bez zbytečných omáček. V první řadě prosím o respektování mého rozhodnutí - jsem si moc dobře vědom toho, jak zoufale může mé rozhodnutí na některé působit a dovedu si představit, že by se mi někdo mohl snažit můj úmysl rozmlouvat.
K věci: je mi 27 let a nikdy jsem neměl sex. Jsem panic. Ač v jiných oblastech života poměrně úspěšný, nikdy jsem neměl vztah trvající déle než týden a nepředpokládám, že by se to mělo nyní zázračně změnit. Mnoho žen v mojí věkové kategorii kolem sebe nemám a veškeré snahy seznámit se jak osobně tak přes různý aplikace skončily fiaskem. Pravdou je, že jsem neatraktivní (čti hnusný) a moje komunikační dovednosti jsou příšerné. I kdybych hned teď holku ochotnou být se mnou našel, fakt, že jsem ve svém věku panic by holku spolehlivě odradil od toho, aby to jakkoliv pokračovalo. Je to začarovaný kruh a jsem smířený s tím, že je pro mě konec, game over. Akceptoval jsem to. I přesto mě ale pocit nedostatku sexuálních zkušeností vnitřně sžírá a sex chci zažít, i když to bude bez vztahu a bez citů. Proto jsem se rozhodl v Brně navštívit nějakou příjemnou slečnu/paní a vyřešit můj problém touto cestou.
Tímto bych chtěl poprosit o jakoukoli radu vztahující se k mojí dost neobvyklé situaci, popř. i o přímo doporučení na konkrétní holku/paní. Preferuju asi spíš starší a zkušenější - klidně okolo 35 - 40 let. Nemusí to být modelka, důležitý je pro mě přístup. lidskost, pochopení - lidově řečeno by měla být "hodná".
Díky za pozornost a případné rady.