Hledat  

Web Amateri

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Web Amateri

Příspěvekod petmah » úte 19. srp 2025, 12:21

Možná jste si všimli, že za poslední 3 roky zmizelo mnoho žen "amatérek" z amatérů. Bylo mi to divné, tak jsem pátral, kontaktoval jsem několik žen a párů, které takto zmizely... jde o to, že provozovatelé amatérů vyžadují po ženách a párech, i když je to třeba čistě příležitostná amatérka, která si chce jen užít a trochu přivydělat, tak po nich vyžadují fotku občanského průkazu. To dají jen profi holky, které tam jediné už zůstaly. Tím provozovatelé zabili původní účel tohoto webu. Viděl jsem na vlastní oči případ, kdy měla jedna amatérka předplacené VIP a oni jí komplet zablokovali účet, bez udání relevantního důvodu, prý že na to mají právo. Vytvořil jsem požadavek a řešil s prý Compliance manažerem... ten mi vysvětlil, že v podmínkách je uvedeno, že na to mají právo a že to takto budou dělat. Taky jste určitě, kdo jste tam byli 15 let jako já, zažili schůzky s úplnýma amatérkama, vdanýma paničkama, mladýma holkama prvničkama, s páry, které měly děti a potřebovaly večer vzrušení... Jednou mi přijela kost v BMW SUV na parkoviště, přesedla ke mě, zajeli jsme k lesu, že prý manžel se sekretářkou, tak ona si chce taky užít... Pánové, tak to už je všechno pryč. RIP amateri.cz
petmah

Re: Web Amateri

Příspěvekod HL149 » úte 19. srp 2025, 14:00

Jednak to patri pod jine tema... Ale Amici stoji za prd uz roky a imo i ty overeny ucty nejsou zarujou, kdo je na druhy strane a jak aktualni a realny je ten obsah. Koneckoncu... Kdo se na takovym webu bude overovat OP nebo bankovni identitou nebo cim.

Nicmene... Pokud nekdo nechce jit za prachy, ale z nudy, vratit to partnerovi a takovy... Neni nic snazsiho nez si udelat profil na Tinderu, kde si sama dotycna hned udela filtr a ne ze ji bude denne psat 300 nadrzenych anonymu. No... A kolik takovych zen v tuhle chvili na Tinderu v ramci Jihomoravskeho, Olomouckeho, Zlinskeho a Moravskoslezskeho kraje najdes? 2? 3? 4? 5 max.
HL149

Příspěvekod kominek40 » stř 20. srp 2025, 9:21

Tak to si taky pamatuji. Modré BMV SUV a krásná blondýnka.
kominek40

Příspěvekod Fuckingshit » stř 20. srp 2025, 21:24

Z Amatérů se stal dost komerční projekt. Někdo zjistil, že se na tom dá vydělat a ten vývar z těch stránek musí být neskutečný... Začalo to přidáním VIP funkce, později funkce nakupování služeb za kredity, tím se defakto část obsahu stala placenou. Někteří lidé si na tom založili živnost, po vzoru Onlyfans - chceš vidět moje album, video, zaplať 200, 300, 1000 apod. Úplně mě doráží funkce "chceš si psát s uživatelkou xy? Odemkni za x kreditů... :P
Ale stále se tam dá fungovat a seznámit s někým, bez ověření nebo aniž by člověk musel zaplatit 1Kč. Takže zatím pořád dobrý.
Fuckingshit

Příspěvekod vulcan » čtv 21. srp 2025, 13:12

Fuckingshit píše:Z Amatérů se stal dost komerční projekt. Někdo zjistil, že se na tom dá vydělat a ten vývar z těch stránek musí být neskutečný... Začalo to přidáním VIP funkce, později funkce nakupování služeb za kredity, tím se defakto část obsahu stala placenou. Někteří lidé si na tom založili živnost, po vzoru Onlyfans - chceš vidět moje album, video, zaplať 200, 300, 1000 apod. Úplně mě doráží funkce "chceš si psát s uživatelkou xy? Odemkni za x kreditů... :P
..

Bohužel máš naprostou pravdu.
Ukazuje to zejména, jací jsou někteří pánové trumpety. :roll: (že na to slyší)
vulcan

Příspěvekod natanis » pát 22. srp 2025, 12:43

Ahoj - ano, souhlasím s předchozími soudruhy!!! "Amatéři" v poslední době už stojí docela za hovno! Holky nechtějí mrdat, jen by nabízeli "erotické masáže"(t.j. vyhonění!), fotky, webku, sexchatík, dokonce "hodnocení čuráka" - no tvl. - jako pošlu jí jeho fotku a ona za prachy mi pošle slohové cvičení, jakýho mám úžasnýho???!!!
Jo, a pak taky ty, co si myslí, že ji mají ze ZLATA! (začínají na trojce a výš!) PROSTĚ - KLUCI - ÚPADEK DOBRÝCH (nornických) MRAVŮ !!! - Kam ten svět spěje!!! - a k tomu ještě ten posranej systém kreditů, VIP, a OVĚŘOVÁNÍ osob- to jako mám poslat ofocenou občanku tomu majiteli serveru, aby znal mé jméno, údaje, totožnost a mohl si pak s tím dělat, co chce???( třeba vydírat?) - TAK TO NASRAT!!! ....Blbý je, že zatím nic podobného a lepšího neexistuje, nebo o tom nevím.."Lidé.cz" zanikly, "zákulisí" a "sex-doma" taky už moc nefungují, tak nevím. Víte něco, jestli na netu žije něco jako "Amíci"? A podařilo se vám, někdy v poslední době , odlovit nějakou amatérku za prachy? - dejte echo! ahoj a pěkný mrd vespolek!
natanis

Příspěvekod petmah » pát 22. srp 2025, 13:40

Jenže ono to není holkama... provozovatelé amatérů všechny amatérky zablokují, dokud nedají foto občanky (což žádná amatérka dělat nebude). Já vím, že se tomu těžko věří, proč by to provozovatelé dělali? Ale je to realita, my pak nadáváme na holky, ale ty holky amatérky už se tam nedostanou a neudrží. Oni je odchytávají v řádech hodin. Klidně si to vyzkoušejte, založte si účet jako žena, dejte tam nějakou fake fotku, napište, že jste amatérka, co si chce občas užít... a buch výzva k zaplacení VIP a přiložit foto občanky - byla jste označena jako provozovatelka erotických služeb. Mě to chlapi tak neskutečně sere! 15 let příběhů a všechno zničeno během posledních 2 let.
petmah

Zpět na Diskuse na téma