Hledat  

masaze ale pro me velice prijemne

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

masaze ale pro me velice prijemne

Příspěvekod fotoer » sob 30. črc 2005, 13:20

Tak sem zkusil trochu neco jineho, a to Masaz komplet celeho tela, zakoncená masazi prostaty a penisu. Mohu vrele doporucit, prostatu nemisute, resp bezne nedela, ale kdyz se domluvite tak neni problem, ale urcite to stoji za vyzkosueni, je to velice velice prijemne.
hodinka za 700, 1,5hodiny myslim ze 950 ale nejsme si jist.

masaz provadi ale v normlanim obleceni coz je trochu skdoa ale na druhou stranu to bychs e asi udelal hnedka :-)
Stihla vysoka slečna. 28let

zkratka pro me 1 s *

Petr

P.S: abych nezapomel 721 959 475
Naposledy upravil fotoer dne sob 28. dub 2007, 10:11, celkově upraveno 2
fotoer

Dotaz na masáž na 721 959 475

Příspěvekod felix » sob 30. črc 2005, 14:58

Nevíš, zda by se s ní dalo domluvit, aby masírovala svlečená nebo alespoň v prádle ? Dík za odpověď.
Felix
felix

Příspěvekod fotoer » stř 3. srp 2005, 14:57

tak to neivm, chtel sem ale ze ne, ale je mozne ze kdyz by se nas vice na to ptalo tak ze by i treba zacala delat. rozhodne by to bylo zajimavejsi :-)
ale jak rikam stoji to za vyzkouseni.
fotoer

Re: masaze ale pro me velice prijemne

Příspěvekod Pavlmich » úte 9. srp 2005, 11:24

erofoto píše:Tak sem zkusil trochu neco jienho, a to Masaz komplet celeho tela, zakoncená masazi prostaty a penisu. Mohu vrele doporucit, prostatu nemisute, resp bezne nedela, ale kdyz se domluvite tak nei problem, ale urcite to stoji za vyzkosueni, je to velice velice prijemne.
hodinka za 700 1,5hodiny mylsim ze 950 ale nejsme si jist.

masaz provadi ale v normlanim obleceni coz je trochu skdoa ale na druhou stranu to bychs e asi udelal hnedka :-)
Stihla vysoka slečna. 28let

zkratka pro me 1 s *

Petr

P.S: abych nezapomel 721 959 475

Svlečená nebo v prádle....hmm...

Já tam volal a dozvěděl jsem se, že za 250 mohu mít kvalitní sportovní masáž, ale nic víc, že prý nedělá...
Pavlmich

Příspěvekod fotoer » pát 12. srp 2005, 13:27

divne, vzala to ona? nebyl to nekdo jinej? ja se tam opet chystam tak pak dam vedet
fotoer

Příspěvekod rur » úte 16. srp 2005, 13:13

Byl jsem u ní párkrát. Masáže nejsou špatné, ale zase nic tak výjimečného, zažil jsem tento typ masáží lepší, a to i v Brně - např. před pár lety na Kopečné. Masérce je asi 30, je vyšší, ale není můj typ. Je komunikativní a co jsem se s ní bavil, tak by se v žádném případě nesvlékla ani nedělala kromě ruční masáže nic jiného.
Možná se příště u ní vykašlu na ruční vyvrcholení a dám jen klasickou zdraovotní masáž zad a nohou.
rur

Příspěvekod marin » stř 17. srp 2005, 8:57

tantrickou masaz provadi celkem prijemna oblecena divka, bohuzel ta holka je abstinen, takze na tema alkohol je sni zabava :D . Skuste uvidite. Jinak chodim jeste k Soni a pak k Petre. Sona dela thajskou a pri vyvrcholeni se vyslece muzete se i sahnout 8), cena cca 700. Petra je symapticka divka a po celou dobu je naha, rek bych ze masaz je velmi prijmena a po tezkym dnu dobry relax, muzu jen doporucit. Cena hod/1400.
Jinak si dejte pozor na masaze ve smyslu masaze a pak sex, vetsinou chcou tyto divky jen nalakat klient na reklamu. Masaze jsou vetsinou provedeny neprofesionalne a spis zdravi skodlive. masazim zdar
marin

Příspěvekod doktor » stř 17. srp 2005, 9:15

Marine, můžeš prosím uvádět telefonní čísla na holky o kterých píšeš??? Díky.
doktor

Příspěvekod martin » stř 17. srp 2005, 13:08

Zdravím,
pro zájemce o masáže, Soňa Tao masáže inzeruje na http://www.sex-cz.cz/x/loader_privat.swf , nevím jestli se vám to otevře přímo na její stránce, ale s pár pokusy se přes Brno a sekci Privat A dostanete na její prezentaci. Asi se tam s ní střídá Ája, ale ta poskytuje jen "klasiku". Je na téže sekci.
Tak příjemnou zábavu! Martin
martinxxx
martin

Příspěvekod marin » stř 17. srp 2005, 14:18

doktor píše:Marine, můžeš prosím uvádět telefonní čísla na holky o kterých píšeš??? Díky.

hm kdoe hleda ten najde :twisted: , myslim ze Petra ma odkaz na svuj web na seznamu pod sekci ero masaze, a sona viz nize nebo www.inzert-expres.cz
marin

Příspěvekod fotoer » pát 11. kvě 2007, 9:50

ma nekdo prehled o holkach co dnes delaji masaze? ani jedno ze starych cisel nefunguje
fotoer

Příspěvekod jen1982 » sob 16. led 2010, 0:55

.....vidim, ze tohle tema zkomira, mam jen takovy dotaz

Sli jste na normalni masaz a dostali necekane rucni zakonceni? Nebo jste treba vycitili, ze by se dalo na necem domluvit a vyuzili situace?:))

Dost by me zajimalo jestli se tohle bezne deje nebo je to vyjmecny:))¨

diky:)
jen1982

Příspěvekod brnak1 » sob 16. led 2010, 18:27

.
Naposledy upravil brnak1 dne sob 22. říj 2016, 19:21, celkově upraveno 1
brnak1

Příspěvekod Max49 » úte 28. čer 2011, 14:14

Docela si potrpím na masáže, hlavně takové, kdy se spojí užitečné s příjemným. Jenže v Brně je to s nimi všelijaké … málokdo tu užitečnou a současně příjemnou část umí.
V minulosti jsem kupříkladu asi 2x navštívil Angeliku, která teď snad denně inzeruje na Agamě. Je zjevné, že si ubírá roky, o čemž svědčí např. její profil na Lidech http://profil.lide.cz/Zadrobca/profil/. Klasickou masáž umí, záda mi namasírovala docela dobře, hodně však záleží na její náladě. Když jsem byl u ní podruhé, už to docela odflákla … Co se týče té „příjemné části“, jednalo se o naprosto mechanické vyhonění a k tomu všemu ještě koukala na TV, kde asi běžel její oblíbený seriál. :shock: Takže už nikdy více!
Max49

Zpět na Diskuse na téma