Hledat  

real eroticke fotky

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

real eroticke fotky

Příspěvekod soustalinka » stř 26. zář 2012, 12:21

Zdravim vsechny diskutujici, mam pro vas navrh, hledam sikovneho fotografa, ktery mi udela realne foto pro erotickou inzerci (souseda prosit nechci, radeji nekoho diskretne anonymne ciziho),jsem prsata dlouhovlaska, stihla 36 let.Odměna je sexicek, kourenicko, treba analek,.Objednavky mailem jandaasek@seznam.cz .... bydliště zde zverejnovat nebudu.Nezklamete mne? pouze v dopoledních hodinách ......
soustalinka

Re: real eroticke fotky

Příspěvekod amater52 » pát 28. zář 2012, 20:50

Jsem cizí, mám kvalitní foťák a rád fotím akty a erotiku...
amater52

Příspěvekod Dobermann » stř 3. říj 2012, 14:02

já moc fotit neumím, ale můžu se tvářit jakože jo, a až na to potom přijdeš tak na mně budeš křičet "vrať mi to co jsem ti za ty fotky dala"
a já řeknu /pod nátlakem/ že jako jo :lol:
Kolik máš těch nicků, Ty kujóne?:)
Dobermann

dilema s norníky

Příspěvekod soustalinka » čtv 4. říj 2012, 10:49

Dík za užitečný příspěvek od Dobermanna, v jeho případě bych se asi tvářila, že souložit taky neumím , a zašli bychom na kafe....Pravdou je, že s Vašich nabídek jsem se celkem pobavila, napsalo mi spoustu ,, chytrých,, kteří si chtěli vrznout... a tvářit se že budou fotit ...,za nekvalitní fotky nekvalitní sex?Takže obléknout tepláky, vypít lahev vína, pár dní se nemýt a pak ,, zkusit souložit,,..... Ne,ne nic takového se nedělo,měla jsem štěstí, vybrala jsem inteligentního fotografa, vznikly hezké fotky co mají úroveň, a pak jsme rozjeli něco, čemu se říká kvalitní sex, včetně análku, polykání, všemožných poloh nejen v posteli ale prakticky všude v bytě ..... pokud pan autor dovolí, nějakou tu fotečku sem mohu dát, ale zase nechci žádné promo, buďme seriozní .....případné dotazy řeším mailem .
Šoustalka první.
soustalinka

Příspěvekod Rudoch » pon 8. říj 2012, 14:20

Ty vole, inteligentní chlap a jde s takovou, která polyká? Co to je za pokus, tenhle příspěvek?
Rudoch

Příspěvekod rore » pon 8. říj 2012, 17:14

Rudoch píše:Ty vole, inteligentní chlap a jde s takovou, která polyká? Co to je za pokus, tenhle příspěvek?

No, já sám a i mé okolí mě za blbce se nepovažují, ale holky si vybírám taky převážně ty které polykají, tak važ slova Ajnštajne!
Kozičky a chlupatice, chci mít všechny v republice!
rore

Re: dilema s norníky

Příspěvekod soliter. » úte 9. říj 2012, 11:38

soustalinka píše:..... pokud pan autor dovolí, nějakou tu fotečku sem mohu dát, ale zase nechci žádné promo, buďme seriozní

tak co "soustalinka", už pan autor dovolil?
pokud si tady opravdu nechceš dělat promo, radím, dej sem jen odkaz na tvoje stránky.
myslím, že je nás víc, kdo se na tvoje fotky rád podívá a třeba se nechá i navnadit.
soliter.

Zpět na Diskuse na téma