Hledat  

Zdravotní ryzika (O bez)

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Zdravotní ryzika (O bez)

Příspěvekod Marast » pon 19. lis 2012, 9:20

Zdravím,

omlouvám se, že zakládám nové téma i přes to, že se tu podobné věci asi již řešily.
Zajímá mě ale váš názor na dívky provozující orál bez. Přiznávám, že se s dívkami rád líbám, ikdyž to není asi úplně bezpečné. V kombinaci s O bez si to ale už netroufám :?
Jak se k této problematice stavíte vy? Rád bych teď vyzkoušel dívky z privátu "Nella a Lea", ale jelikož nabízí O bez a to i s polykáním, přijde mi to už docela dost...
Jistota není nikdy to je jasné, ale když tam půjdu a dám orál s a vyhnu se líbání, měla by být asi velká šance že to bude následků. Nebo se mýlím?

Díky za vaše názory a postupy v těchto situacích
A sorry za blbej dotaz :roll:
Marast

Re: Zdravotní ryzika (O bez)

Příspěvekod Asanami » pon 19. lis 2012, 13:14

Asi bych nechodil tam, kde dělají OB s polykáním. Tam v té puse se ty chlamydie a viry ještě spíše udrží.
Asanami

Zdravotní rizika (O bez)

Příspěvekod jarjaroslav » úte 20. lis 2012, 21:28

Za sebe mohu říct, že OB nevyhledávám. Samozřejmě by mě zajímalo, jaké je to pocitově bez "pláštěnky" :idea: . Možná to bude výrazně lepší, když kvůli tomu hodně lidí riskuje... Podle recenzí to zkusila většina Norníků, možná existuje nějaký bezpečný způsob OB (ten by si zasloužil Nobelovu cenu), o kterém jen já nevím... Zajímalo by mě, jestli se to s(v)lečnám v konečném součtu vyplatí riskovat za příplatek. Nebo je to neznalostí? Kdysi jsem četl jednu anketu, ve které se s(v)lečen ptali na jejich představu o rizicích a nestačil jsem se některým odpovědím divit (většina třeba OB za riziko nepovažovala :oo: ).

Samozřejmě bych si výše napsanými řádky nedovolil nikoho za OB kritizovat, jen se mu prostě vyhýbám. Patřím asi do generace, kterou se snažili od ZŠ neustále strašit riziky pohlavních chorob (besedy ve školách, s prostitukou-narkomankou, projekty...).

Když už se kolega zmínil o líbání. Často mi v uších zlověstně zní slova: "stačí mikroskopická kapka krve..." :twisted: :twisted: , která jsem slyšel před X lety. Přesto jsem se při návštěvách privátů vždy líbal, jednou mi to bylo nabídnuto, v dalších případech to vyplynulo ze situace. Prostě si bez líbání sex nedokážu představit. Před i po návštěvě privátu stejně trnu (bez urážky, milé dámy), jestli jsem v ústech neměl nějakou ranku, neškrábl se kartáčkem do dásně, nekousl se do rtu... Je to holt nebezpečný koníček... Musím v tom spoléhat na štěstí, protože stejně některým věcem nezabráním (chlamydie, ekzémy, plísně...).

:?: :?: :?: Občas mi jsou záhadou slečny, které OB dělají v pohodě, ale líbání ne, některé líbání prý považují za intimní záležitost...

Takže asi tak... Držme si palce.

Naposledy upravil jarjaroslav dne čtv 22. lis 2012, 10:41, celkově upraveno 3
jarjaroslav

Re: Zdravotní rizika (O bez)

Příspěvekod reiken » úte 20. lis 2012, 22:32

jarjaroslav píše:Za sebe mohu říct, že OB nevyhledávám. Samozřejmě by mě zajímalo, jaké je to pocitově bez "pláštěnky". Možná to bude výrazně lepší, když kvůli tomu hodně lidí riskuje... Podle recenzí to zkusila většina Norníků, možná existuje nějaký bezpečný způsob OB (ten by si zasloužil Nobelovu cenu), o kterém jen já nevím... Zajímalo by mě, jestli se to s(v)lečnám v konečném součtu vyplatí riskovat za příplatek. Nebo je to neznalostí? Kdysi jsem četl jednu anketu, ve které se s(v)lečen ptali na jejich představu o rizicích a nestačil jsem se některým odpovědím divit (většina třeba OB za riziko nepovažovala).

Samozřejmě bych si výše napsanými řádky nedovolil nikoho za OB kritizovat, jen se mu prostě vyhýbám. Patřím asi do generace, kterou se snažili od ZŠ neustále strašit riziky pohlavních chorob (besedy ve školách, s prostitukou-narkomankou, projekty...).

Když už se kolega zmínil o líbání. Často mi v uších zlověstně zní slova: "stačí mikroskopická kapka krve...", která jsem slyšel před X lety. Přesto jsem se při návštěvách privátů vždy líbal, jednou mi to bylo nabídnuto, v dalších případech to vyplynulo ze situace. Prostě si bez líbání sex nedokážu představit. Před i po návštěvě privátu stejně trnu (bez urážky, milé dámy), jestli jsem v ústech neměl nějakou ranku, neškrábl se kartáčkem do dásně, nekousl se do rtu... Je to holt nebezpečný koníček... Musím v tom spoléhat na štěstí, protože stejně některým věcem nezabráním (chlamydie, ekzémy, plísně...).

Občas mi jsou záhadou slečny, které OB dělají v pohodě, ale líbání ne (př. Karin z Bella), některé líbání prý považují za intimní záležitost...

Takže asi tak... Držme si palce.

Přesně jak píše jarjaroslav OB neholduji a tak ani ťapiny které to provozují nehledám, ale bez líbání si sex taky nedokážu představit, proto bych ani nesnesl nejakou, která provozuje orál s vyvrcholení do pusinky i s polykáním :roll: ale bacha na čištění zubů před navštěvou ťapin, hodně lidem při čištění krvácí dásně a mohou tak zůstat ještě podrážděný :wink:
Jen si trošku užívám...
reiken

Příspěvekod gogo123 » úte 20. lis 2012, 23:45

Marast píše:Zdravím,

Zajímá mě ale váš názor na dívky provozující orál bez. Přiznávám, že se s dívkami rád líbám, ikdyž to není asi úplně bezpečné. V kombinaci s O bez si to ale už netroufám :?

Je to stejný jako kdybys lízal kundu , prostě kde je čurák tak neolizovat :|
veni vidi vici
gogo123

Alkoholická rizika (O bez)

Příspěvekod vulcan » stř 21. lis 2012, 0:37

gogo123 píše:
Marast píše: dívky provozující orál bez. Přiznávám, že se s dívkami rád líbám, ikdyž to není asi úplně bezpečné. V kombinaci s O bez si to ale už netroufám

Je to stejný jako kdybys lízal kundu , prostě kde je čurák tak neolizovat

:idea: nejspíš by měly mít dívky na nočním stolku vedle letiště ne lubrikační želé :evil: ,
ale sklenici pravé valašské slivovice a kloktat.. :oops: co nejdéle a vydatně.. ... před líbáním, před OB..

Pán bude, pravda, trochu netradičně vonět, nejen z úst.... :wink:
vulcan

Zdravotní rizika (O bez)

Příspěvekod jarjaroslav » stř 21. lis 2012, 17:42

vulcan píše: :idea: nejspíš by měly mít dívky na nočním stolku vedle letiště ne lubrikační želé :evil: ,
ale sklenici pravé valašské slivovice a kloktat.. :oops: co nejdéle a vydatně.. ... před líbáním, před OB..

Pán bude, pravda, trochu netradičně vonět, nejen z úst.... :wink:

Nebo alespoň pořádně proudit cigaretou... Potom budeme mít špekáčky :D .

ohen.jpg
Jen ten úchop by mohl být lepší!!!
jarjaroslav

Příspěvekod aceri » pát 23. lis 2012, 19:47

Neví někdo odkud se na tom privátu Nella a Mia vzala Gábina?
aceri

Příspěvekod honda3 » ned 25. lis 2012, 11:29

Gábina (Gabriela) je tam údajně jěn na návštěvě, jinak je Prahy, což poznáš snadno podle přízvuku. Je to mladá "kočka" a bohužel není sama moc aktivní a pohyblivá. Prsa má pěkný, obličej již méně.
honda3

Příspěvekod cortex.bm » úte 27. lis 2012, 12:53

honda3 píše:Gábina (Gabriela) je tam údajně jěn na návštěvě, jinak je Prahy, což poznáš snadno podle přízvuku. Je to mladá "kočka" a bohužel není sama moc aktivní a pohyblivá. Prsa má pěkný, obličej již méně.

Neví někdo odkud se na tom privátu Nella a Mia vzala Gábina?

Má to nějakou souvislost s názvem vlákna - zdravotní rizika ? Máte někdo podezření ?
cortex.bm

Příspěvekod honda3 » úte 27. lis 2012, 21:55

prubnul jsem tam jen gabu, a podezreni na nic nemam. V tomto mi pripadala v pohode. Je fakt, ze zadne priplatkovky jsem nechtel a typnul bych, ze co je za priplatek je spise reklamni trik, nez co by asi zakaznici bezne brali, ne?
honda3

Příspěvekod aceri » úte 27. lis 2012, 22:08

Jak to myslíš? Jako že sis nepřiplatil oral bez a stejně tě kouřila bez?
aceri

Příspěvekod honda3 » stř 28. lis 2012, 4:22

S Gabou bylo v mem pripade vse bylo S, tedy bez priplatku. Myslel jsem to tak, ze kdyz holky nabizi v inzeratech cokoli extra a nepisou, ze za to chteji navic penize, tak kdyz to pak na zakaznika vybali, tak jim na to predpokladam malo kdo skoci. Nabidky typu 'libani za 300', nebo 'koureni bez za 300', 'anal za 500 navrch', nebo dokonce 'prst do pipky za priplatek'... to mi pripada jako nehorazne tahani penez. Bud to holka nabizi a zvysuje si tim oblibu, nebo to minimalne napise do inzeratu rovnou, ale ne, ze zacne s cenama figlovat az kdyz ma zakaznika na pokoji... To pusobi alespon na mne dost nesolidne. Navic kdo by stal napr. o libani s holkou, co ma cerne zuby... leda prase
honda3

Příspěvekod nella22 » ned 16. pro 2012, 2:19

aceri píše:Neví někdo odkud se na tom privátu Nella a Mia vzala Gábina?

Poznali jsme se na privátě kde jsme všichni společně odešli,Gábina je z Prahy a do Brna jezdí jednou za měsíc na 10-14dní
nella22
Dívka z privátu
Dívka z privátu

Zpět na Diskuse na téma