Hledat  

Nazhavena.cz

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Nazhavena.cz

Příspěvekod Buchal » úte 19. bře 2013, 19:33

Zdravim všechny.

Právě zakládám nový katalog domácích privátů, klubů apod. Chtěl bych Vás požádat,mrkněte na stránky a zúčastněte se menší ankety.

http://www.nazhavena.cz

Předem děkuji za jakýkoliv názor.
Buchal

Re: Nazhavena.cz

Příspěvekod aceri » úte 19. bře 2013, 20:55

Chápu že sis ten web dělal doma na koleni, ale i tak je to hrůza...

Tobě osobně se líbí?

Navíc tam nemáš ani dost místa na reklamy, podívej se na konkurenci těm se vejde na stránku třeba i 40 reklam...
Když k tomu přičtu tu naivní prezentaci (Jedině u nás najdete nejvíce nažhavené dívky ve Vašem okolí!), tak to doporučuji celý předělat, nebo se na to vysrat a investovat čas do něčeho jinýho.
aceri

Příspěvekod Buchal » úte 19. bře 2013, 21:05

aceri píše:Chápu že sis ten web dělal doma na koleni, ale i tak je to hrůza...

Tobě osobně se líbí?

Navíc tam nemáš ani dost místa na reklamy, podívej se na konkurenci těm se vejde na stránku třeba i 40 reklam...
Když k tomu přičtu tu naivní prezentaci (Jedině u nás najdete nejvíce nažhavené dívky ve Vašem okolí!), tak to doporučuji celý předělat, nebo se na to vysrat a investovat čas do něčeho jinýho.

Za 1)
Jestli se mi to líbí? Tohle je podle mě otázka osobního vkusu. Nemůže se všem líbit to stejný. Já sám nemám potřebu se s těma stránkama líbit všem, protože to prostě nejde. Ale zpátky k otázce. Ano, líbí se mi.

Za 2)
Ty by jsi byl rád, kdyby jsi na takových stránkách viděl především desítky reklam a ne to, kvůli čemu jsi tam přišel?

Ale jinak děkuju za tvůj názor.
Buchal

Příspěvekod aceri » úte 19. bře 2013, 21:25

To není otázka osobního vkusu, ten web je prostě celej špatně...

Vlastní inzerce se ti tam taky moc nevejde...

Jsem ti chtěl poradit, ale jak vidim tak to nemá cenu.

Jak říká můj známej personalista, to jsou ti co všechno vědí a dělají všechno nejlíp...
aceri

Příspěvekod Buchal » úte 19. bře 2013, 21:33

Podle mě jsem ani v jednom příspěvku nepsal, že všechno vím a dělám všechno nejlíp.
Jen jsem to chtěl udělat trochu jinak, než jak to dělá 99% ostatních stránek podobnýho zaměření.
Buchal

Příspěvekod sarlotta » úte 2. dub 2013, 14:58

aceri píše:To není otázka osobního vkusu, ten web je prostě celej špatně...

Vlastní inzerce se ti tam taky moc nevejde...

Jsem ti chtěl poradit, ale jak vidim tak to nemá cenu.

Jak říká můj známej personalista, to jsou ti co všechno vědí a dělají všechno nejlíp...

Já Tvůj názor nesdílím, zaregistrovala jsem se mezi prvními a už mi to přineslo pár nových klientů.
sarlotta

Příspěvekod Buchal » pon 29. dub 2013, 9:24

Pro všechny dívky bych ještě rád doplnil, že do 15.5. máme na stránkách akci, že pokud sebou přivedete ještě jednu dívku, tak budete mít obě dvě první měsíc zobrazování profilu pouze za 200 Kč a k tomu druhý měsíc zdarma.

Jinak jak si můžete všimnout, tak po prvním měsíci spuštění máme již docela velkou návštěvnost a stále ji zvyšujeme.
Buchal

Zpět na Diskuse na téma