Hledat  

Ověřování dívek

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Ověřování dívek

Příspěvekod turistabrno » stř 30. črc 2014, 17:22

Tak jsem zjistil, že jeden nejmenovaný server nám začal ověřovat dívky. Nevíte někdo, jakým způsobem je ověřují, že bych jim začal dělat testera? :D Zkusil jsem už psát i email ale zatím čekám na odpověď :twisted: Přiznejte se kdo dělá tuto práci snů :mrgreen:
turistabrno

Re: Ověřování dívek

Příspěvekod Petr Šoustal » stř 30. črc 2014, 18:00

turistabrno píše:Tak jsem zjistil, že jeden nejmenovaný server nám začal ověřovat dívky. Nevíte někdo, jakým způsobem je ověřují, že bych jim začal dělat testera? :D Zkusil jsem už psát i email ale zatím čekám na odpověď :twisted: Přiznejte se kdo dělá tuto práci snů :mrgreen:

... jestli máš namysli ,když je u dívky napsáno ověřeno na stránkách naprivat.cz nebo iprivaty.cz ,tak se spíše jedná o ověření ,že jsou fotky podle reálu. :roll:
No co život člověka se skládá z pozitivních i negativních zážitků, kdyby neměl žádné negativní, nevážil by si těch pozitivních a v podstatě by ani nevěděl jak moc pozitivní jsou.
Petr Šoustal

Příspěvekod Miaaa » stř 30. črc 2014, 21:06

turistabrno píše:Tak jsem zjistil, že jeden nejmenovaný server nám začal ověřovat dívky. Nevíte někdo, jakým způsobem je ověřují, že bych jim začal dělat testera? :D Zkusil jsem už psát i email ale zatím čekám na odpověď :twisted: Přiznejte se kdo dělá tuto práci snů :mrgreen:

Jedná se o servery naprivat.cz a iprivat.cz. U prvného se dívka musí nechat vyfotit s kravatou a u druhého s cedulkou na které je napsané iprivaty.cz .
Stačí pouze jedna fotografie, ale i tak se nezabrání vložení vyretušované, ořezané fotografie dívky ( kde je třeba dívka o 20 kg méně ) a kdykoli tam může dívka dodat jiné fotky, nebo mít vedle ověřené fotky i staženou fake fotku z netu. Ale i tak, dobrý nápad.
Fotky si dívka fotí sama, takže ten teaster se asi neujme :P
Mia
Miaaa
Dívka z privátu
Dívka z privátu

Příspěvekod Dobermann » čtv 31. črc 2014, 6:38

je to zajímavé, jak je falšování fotek v Brně oblíbené. třeba na zafo.sk
jsem nikdy falešnou fotku neviděl...
Kolik máš těch nicků, Ty kujóne?:)
Dobermann

Příspěvekod turistabrno » čtv 7. srp 2014, 10:10

Tak to jste mě teda moc nepotěšili, já myslel že mám šanci na práci (přivýdělek) snů :-D Asi by je testeři stáli moc, tak to vymysleli takto :) Ale aspoň že se snaží zabránit úplným fakům, hlavně tady v brně je jich tuny..
turistabrno

Zpět na Diskuse na téma