Hledat  

ZLODĚJ a ZMRD

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

ZLODĚJ a ZMRD

Příspěvekod Chris Redfield » úte 19. kvě 2015, 19:59

.
Naposledy upravil Chris Redfield dne stř 23. zář 2015, 15:41, celkově upraveno 2
Chris Redfield

Re: ZLODĚJ a ZMRD

Příspěvekod jarjaroslav » úte 19. kvě 2015, 20:41

Chris Redfield píše:hoši neznáte někdo tohoto týpka? Vyhodil po vykonané službě jednu zatím nejmenovanou ťapinu z auta že musí zajet k bankomatu pro peníze a po její urgenci o peníze jí začal vyhrožovat policajtama a vydíraním a kdesi cosi.

Byl bych rád za jekékoli info protože tohle se nedělá a dost nám tím kurví všem pověst.

Nevím, zda je vhodné a také účelné sem něco podobného dávat :roll: . Jedná se o spolehlivý zdroj, od kterého ses informaci dozvěděl? Nepředpokládám, že se klienti znají (osobně) navzájem a pokud ano, budou mezi nimi existovat vztahy spíše přátelské (ozval by ses, kdyby to byl Tvůj kamarád?). Zveřejnit foto dívky, která okradla klienta? Podle mě v pořádku (morálně). Ale naopak? Z fóra můžeme potom rovnou udělat odbory pro prostitutky. Vytvoříme veřejný "blacklist" nespolehlivých klientů (domluvil se a nepřišel, byl protivný, sprostý, hrubý, nezaplatil...). Pokud se to dotyčné nelíbí, ať si jde sednout za pokladnu, snad jí tam nikdo bez placení neuteče :lol: .

P. S. Nepodporuji útěk bez placení.
Naposledy upravil jarjaroslav dne pát 17. črc 2015, 1:55, celkově upraveno 1
„Když se žena musí svléknout, aby dokázala svůj sexappeal, pak žádný nemá.“ (Mae Westová)
jarjaroslav

Příspěvekod Rafael » úte 19. kvě 2015, 21:44

jarjaroslav píše:
Chris Redfield píše:hoši neznáte někdo tohoto týpka? Vyhodil po vykonané službě jednu zatím nejmenovanou ťapinu z auta že musí zajet k bankomatu pro peníze a po její urgenci o peníze jí začal vyhrožovat policajtama a vydíraním a kdesi cosi.

Nevím, zda je vhodné a také účelné sem něco podobného dávat Jedná se o spolehlivý zdroj, od kterého ses informaci dozvěděl? ..
.. Z fóra můžeme potom rovnou udělat odbory pro prostitutky. Vytvoříme veřejný "blacklist" nespolehlivých klientů (domluvil se a nepřišel, byl protivný, sprostý, hrubý, nezaplatil...). Pokud se to dotyčné nelíbí, ať si jde sednout za pokladu, snad jí tam nikdo bez placení neuteče :lol: .
P. S. Nepodporuji útěk bez placení.

Chris Redfield,
možná jsi to myslel dobře, ale to je opravdu přes míru zveřejnit tady fotku nějakého chlapa, bez toho, že bys věděl na 100%, že to tak bylo.
Víš, holky si dost vymýšlejí,a může to být zcela jinak.
Toho chlapa neznám a taky nepodporuji ojebávky, útěk bez placení. :evil:
Ale naopak znám spoustu případů u kolegů , kdy holky vzaly prachy a utekly bez splnění služby. Občas taky zavolaly ramenaté pomocníky a norníka vyučily.

Nedělejme opravdu tady odborové forum pro ťapiny :shock: , mch mají svoje.
Rafael

Příspěvekod nokid » stř 20. kvě 2015, 10:05

Rafael mà pravdu. Smažte tu fotku.
Řekla jsem dnes mamince, že jsem spala s cizincem.
A tak mi v bříšku vznik´ - cizí státní příslušník!

Jan Vodňanský
nokid

Příspěvekod Chris Redfield » stř 20. kvě 2015, 10:20

.
Naposledy upravil Chris Redfield dne stř 23. zář 2015, 15:40, celkově upraveno 1
Chris Redfield

Příspěvekod sumiiik » stř 20. kvě 2015, 19:54

Chris Redfield píše:To je holka která s tím teprve začíná a hned taková zkušenost od hajzla kterej vycítil příležitost a její naivitu aby jí ujel a pak začal ještě vyhrožovat.
Není důvod se ho jakkoli zastávat hoši. Četl jsem jejich komunikaci takže vím 100% že si ona nevymýšlí ani nepřibarvuje.
Dostat toho hajzla do ruk tak by litoval. Ale já ho najdu. Podle fotky to nebude až tak těžké.

Tohle všechno mě nějak neštymuje...
Trošku nám to rozveď.
Jak to že jsi četl jejich komunikaci?
Ta holka je nějaká Tvoje známá nebo příbuzná?
Nebo jseš nějaký její ochránce? Člověk v tísni? Armáda spásy?
Nevyřizuješ si tady náhodou nějaké osobní spory?
Samozřejmě že takové chování je nepřípustné(i když naivní holka by do auta chodit neměla),ale mě připadá divné jak hrozně vehementně ho hledáš... :?:
Za sebe Ti můžu říct že i kdybych toho člověka znal,neřekl bych Ti o tom,protože podle mě tady něco smrdí... :?:
Toť můj názor...
sumiiik

Příspěvekod nokid » čtv 21. kvě 2015, 1:04

A kde jsi vůbec získal jeho foto? Co?
Řekla jsem dnes mamince, že jsem spala s cizincem.
A tak mi v bříšku vznik´ - cizí státní příslušník!

Jan Vodňanský
nokid

Příspěvekod Dobermann » čtv 21. kvě 2015, 22:15

Je to zvláštní. Máš fotku jak na občanku. Kde jsi jí sehnal? Z web kamery? To není moc lichotivé. Znáš ho osobně? To zní taky podezřele:)
odkud víš, že ji okradl? paseš ji? no prostě spousta zvláštních okolností. a k odpovědi se moc nemáš, to je taky podivné...
Kolik máš těch nicků, Ty kujóne?:)
Dobermann

Příspěvekod frodo1414 » úte 14. črc 2015, 20:24

Vím o tom taky a není to vymysl...a nebyla jen jedna
frodo1414

Příspěvekod frodo1414 » úte 14. črc 2015, 20:34

Je to pěknej zmrd...vím že je na amateri.cz jako nadeje009 stejné tak je to i jeho mail, jen nevím s jakou doménou. A proč by to nebylo v pořádku zveřejnit jeho foto? Vy tu zveřejňovat fotky dívek můžete a to vám nic neprovedli a tak proč nezverejnit zloděje,a jak ste mohli vidět ani nezákonné to není spíš na to okradeny má právo zveřejnit foto zloděje,jak nedávno i soud v jednom případu uznal.takže v tomhle nevidím problém. A aspoň tu vidíte jak se osivate když jde o vás ;) tak jak se musí cítit ty dívky,hm
frodo1414

Příspěvekod neznamy » úte 14. črc 2015, 20:45

Áchjo, zastánce ťapek, nepasák, dobrodinec a mravokárce v jedné osobě nás přišel poučit a promluvit nám do duší. :roll:

Nějakej chlápek sem plácne fotku jinýho chlápka s tím, že prý okradl jeho kamarádku ťapku (pouličnici?), ani jedno z toho mi nepřipadá v pořádku. Samozřejmě je to mínus pro dívku, ale plakat nad tím fakt nebudu.

frodo1414 píše:A proč by to nebylo v pořádku zveřejnit jeho foto? Vy tu zveřejňovat fotky dívek můžete a to vám nic neprovedli ... A aspoň tu vidíte jak se osivate když jde o vás ;) tak jak se musí cítit ty dívky,hm

Pokud vím, platí nepsané (nebo i psané?) pravidlo, že se nezveřejňují fotky dívek, které nejsou jinak veřejně dostupné (inzeráty, profily na seznamkách apod.). A když už je tady nějaká taková fotka tak právě proto, že ta slečna "něco provedla" a je dobré se jí velkým obloukem vyhnout.
Denně má někdo někde problém na privátě, v clubu, na ulici, že nezaplatí/nemá u sebe dostatek peněz nebo něco, ale do toho mi přece nic není. Já si svoje služby vždy zaplatím, na privátě dávám peníze předem a nepovažuji to za zvláštní. Nebo mne budeš, frodo1414, taky takhle litovat, když pak slečna třeba nedodrží předem danou a zaplacenou dohodu a ani mi nevrátí aspoň část peněz nazpět? Myslím že ne.
neznamy

Příspěvekod jarjaroslav » úte 14. črc 2015, 21:00

frodo1414 píše:Je to pěknej zmrd...vím že je na amateri.cz jako nadeje009 stejné tak je to i jeho mail, jen nevím s jakou doménou. A proč by to nebylo v pořádku zveřejnit jeho foto? Vy tu zveřejňovat fotky dívek můžete a to vám nic neprovedli a tak proč nezverejnit zloděje,a jak ste mohli vidět ani nezákonné to není spíš na to okradeny má právo zveřejnit foto zloděje,jak nedávno i soud v jednom případu uznal.takže v tomhle nevidím problém. A aspoň tu vidíte jak se osivate když jde o vás ;) tak jak se musí cítit ty dívky,hm

Proč ne?

1. fórum by mělo sloužit Norníkům, ne ťapinám
2. fotku nezveřejnila "poškozená"
3. nenapadá mě, jak by "poškozená" dokázala, že ji dotyčný nezaplatil (tj. prokazatelné zdůvodnění zveřejnění fotky)
4. nevím, zda cílem zveřejnění fotky je doplacení peněz za službu
5. podle mě nelze srovnávat ujetí prostitutce bez placení s krádeží kola za 55.000,- :roll:
„Když se žena musí svléknout, aby dokázala svůj sexappeal, pak žádný nemá.“ (Mae Westová)
jarjaroslav

Příspěvekod frodo1414 » úte 14. črc 2015, 21:11

jarjaroslav píše:
frodo1414 píše:Je to pěknej zmrd...vím že je na amateri.cz jako nadeje009 stejné tak je to i jeho mail, jen nevím s jakou doménou. A proč by to nebylo v pořádku zveřejnit jeho foto? Vy tu zveřejňovat fotky dívek můžete a to vám nic neprovedli a tak proč nezverejnit zloděje,a jak ste mohli vidět ani nezákonné to není spíš na to okradeny má právo zveřejnit foto zloděje,jak nedávno i soud v jednom případu uznal.takže v tomhle nevidím problém. A aspoň tu vidíte jak se osivate když jde o vás ;) tak jak se musí cítit ty dívky,hm

Proč ne?

1. fórum by mělo sloužit Norníkům, ne ťapinám
2. fotku nezveřejnila "poškozená"
3. nenapadá mě, jak by "poškozená" dokázala, že ji dotyčný nezaplatil (tj. prokazatelné zdůvodnění zveřejnění fotky)
4. nevím, zda cílem zveřejnění fotky je doplacení peněz za službu
5. podle mě nelze srovnávat ujetí prostitutce bez placení s krádeží kola za 55.000,- :roll:

Tady se právě ukazuje to co jsem říkal úplně u mého prvního příspěvku,tento chlápek co vím okradl takto už zhruba 20 dívek. A myslím že je to etické se takto zachovat a vložit foto. A vidím že se tu ozyvate. Proč když nejde o vás. Jen pro to aby sem pak dívky nedávali vaše fotky když ste jim nezaplatili tolik kolik žádají? Jak už jsem tu kolikrát slyšel. Tak snad když si službu objednáte víte o ceně tak pak nesmlouvam přece. Cena je daná tak o čem by měla být řeč. O čase? Že se při oralku uděláte za 3minuty a musíte zaplatit 500? Za to nemůže dívka že nemáte výdrž. To už je problém vás panove. ;)
frodo1414

Příspěvekod jarjaroslav » pát 17. črc 2015, 1:51

frodo1414 píše:A myslím že je to etické se takto zachovat a vložit foto. A vidím že se tu ozyvate. Proč když nejde o vás. Jen pro to aby sem pak dívky nedávali vaše fotky když ste jim nezaplatili tolik kolik žádají?

Etické, neetické, fotky mužů na tomto fóru nemají co dělat, což např. v Hodoníně měli problém pochopit :roll: . Musíme snad rozlišovat fóra pro klienty a fóra pro ťapiny...
jarjaroslav

Příspěvekod frodo1414 » pát 17. črc 2015, 9:44

jarjaroslav píše:
frodo1414 píše:A myslím že je to etické se takto zachovat a vložit foto. A vidím že se tu ozyvate. Proč když nejde o vás. Jen pro to aby sem pak dívky nedávali vaše fotky když ste jim nezaplatili tolik kolik žádají?

Etické, neetické, fotky mužů na tomto fóru nemají co dělat, což např. v Hodoníně měli problém pochopit :roll: . Musíme snad rozlišovat fóra pro klienty a fóra pro ťapiny...

Ty jsi musel taky asi spoustu holek obrat když to tu tak branis,stejně jako fotky dívek či okrádají se sem klidně muzou dávat fotky norniku či okrádají. Je to fér a už asi i vím proč fotky dívkám neposilate,aby ste náhodou jednoho krásného dne nevyseli na webu že jste nějakou odrbali...
frodo1414

Další

Zpět na Diskuse na téma