Hledat  

Amateři.cz a chlapi v dámském, TV a falešné nicky

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Amateři.cz a chlapi v dámském, TV a falešné nicky

Příspěvekod bari » pát 13. led 2017, 11:58

Chlapi, zakládám toto téma, protože už mě sere, když si dáš na amíkách do vyhledávače-žena a vyleze tam 10-20% chlapů co se oblíká do dámskýho prádla. Mě osobně je jedno co si kdo obleče, ale měl by vystupovat jako muž. Chápu, že si osobě myslí, že je ženská, ale skutečnost je jiná. Psal jsem i adminovi jestli nechtějí udělat další možnost pohlaví-třeba trans nebo TV, aby se tihle jedinci registrovali pod tímto. Pak mě serou chlapi co se vydávají za ženský, ale jde to poznat. Akorát si s nima chvíli píšete a pak najednou zjistíte, že schůzka není možná :-). Takže když chce někdo fotku, prvně požaduju fotku těla a hlavně i papírem kde je napsáno to co chci, aby ta fotka nebyla fejk. No a to se ta "dáma" hned odmlčí :-)
Chtěl jsem se spíš zeptat jestli s tím máte zkušenosti a jestli vás to taky tak sere jako mě. A pokud by se vám chtělo tak klidně i napsat na amatery a trošku to popohnat :-).
Takže:
1-Serou vás ti chlapi převlečení za ženský s červeným nickem?
2-Serou vás ti co se vydávají za ženskou, popř za pár?
3-Jste schopní napsat dvě věty adminovi na amíkách a zkusit to změnit?
Vím že to není téma přímo o ťapinách, ale člověk shání amatérky a rád by se i podělil, ale pak zjistí, že komunikuje s chlapem. Tak to na těch amíkách trošku zpřehlednit.
Díky za nápady a názory.
bari

Re: Amateři.cz a chlapi v dámském, TV a falešné nicky

Příspěvekod jarjaroslav » pát 13. led 2017, 13:55

bari, cením si všech, kteří jen nesedí na zadku a chtějí něco změnit (samozřejmě pokud je jejich činnost legální :D ). Já jsem to ale na Amatérech vzdal. Možná jsem hledal špatně, ale narážel jsem v Brně jen na baculky, starší ženy, masérky a dívky, které běžně postávají u silnice :( .
„Když se žena musí svléknout, aby dokázala svůj sexappeal, pak žádný nemá.“ (Mae Westová)
jarjaroslav

Příspěvekod lance7 » pát 13. led 2017, 19:22

A co je to hen ten oný "Amateři.cz" :?: :P
Live to Ride...
lance7

Příspěvekod Fuckingshit » sob 14. led 2017, 13:59

Sice to není z amateri.cz ale pod mailem xmissybrno@gmail.com na adult je nejspíš buzík, který si jen potřebuje vyhonit nad fotkama... pozor!
Fuckingshit

Zpět na Diskuse na téma