Hledat  

BAN na nornikovi

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

BAN na nornikovi

Příspěvekod antonio22 » pát 3. lis 2017, 7:40

Zdar, jdu se kouknout na nornika.net a prej ze jsem byl trvale zabanovan. Moje IP adresa. Jsem připojen z mobilu. Takže se mi web vůbec nezobrazí.
Nemáte někdo podobnou zkušenost? Já tam vesměs nic nepíší, takže ban nemá logiku.
A nějak to přežijí, spíš by me zajímalo jak k tomu dojde...
antonio22

Re: BAN na nornikovi

Příspěvekod polav » pát 3. lis 2017, 10:39

antonio22 píše:Zdar, jdu se kouknout na nornika.net a prej ze jsem byl trvale zabanovan. Moje IP adresa. Jsem připojen z mobilu. Takže se mi web vůbec nezobrazí.
Nemáte někdo podobnou zkušenost? Já tam vesměs nic nepíší, takže ban nemá logiku.
A nějak to přežijí, spíš by me zajímalo jak k tomu dojde...

Pokud tím "připojen z mobilu" myslíš připojení přes mobilního operátora (02, t-mobile, vodafone...), tak tam je IP adresa dynamická, takže se zkus odhlásit ze sítě a znovu připojit (restart telefonu nebo třeba nastavení režimu "V letadle" a po chvíli jeho zrušení)...

Pokud jsi připojen z mobilu přes wifi, tak... nemáš dělat na norníkovi bordel :D
polav

Příspěvekod yeball » pát 3. lis 2017, 11:46

hele to mi udělalo taky a myslím že to byla spíš porucha než ban , já na nornikovi jen čtu takže ban by byl nesmysl, zkus to za hodinu dvě a dostaneš se tam
yeball

Příspěvekod martin007 » pát 3. lis 2017, 16:25

Na norniku bylo v poslední době hodně spamu, takže asi se konečně pohnuly ledy, ale asi to ještě úplně neodladili.
martin007

Zpět na Diskuse na téma