|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
www.sex-seznamka.netpepan píše:Tak jsem hledal na www.adult.cz její foto a nic jsem nenašel
Opravuji: www.sex-seznamka.comdavid2 píše:www.sex-seznamka.netpepan píše:Tak jsem hledal na www.adult.cz její foto a nic jsem nenašel
bartt.sotola píše:sohlasím, je to v Brně asi to lepší co se dá, ale po týdeních domluvách sem si teda počkal a nevím nevím, je to takové silně hrané, že mi to vubec nějak nesedí. když sem šel na návštěvu tak se mi zdály dveře naproti poodevřené, jako by někdo posloucha nebo nevím. V koupelně tedy bylo tzv. hodně vlhko proto mi to připadá, že ten den vždy když se dá odchytit tak ten běžící pás tam funguje na 100 procent. A ještě - vlasy od pohledu pěkné ale mastné s nepříjemným zápachem. To jen můj postřeh.
soliter. píše:to jsi moc hodný, žes to sem napsal.
a není dvě hodiny málo...?
kikiner píše:soliter. píše:to jsi moc hodný, žes to sem napsal.
a není dvě hodiny málo...?
Jsem už asi trochu starší než ty. Ono to pak není jen o tom přijít a vystříkat si nadrženýho ptáka jako ve dvaceti či čtyřiceti a pak přesunout zpět do hlavy inteligenci. V těch letech jsem taky nechodil po privátech, jednak nebyly a jednak jsem si vždycky něco našel a nikdy jsem nebyl takový chudák, abych za to musel platit. Někdy je to mazlení stejné nebo dokonce i lepší než pořádnej šuk, protože je jeho nedílnou součástí, ale to se pochopí až snad někdy trošku člověk víc dospěje. Můžeš se ale stále klidně smát, přinesl jsem s sebou i portské, ale moc času nám na něj nikdy nezbylo, tak jsem musel na něj přijít víckrát...
Uživatelé procházející toto fórum: svopav1 a 5 návštevníků