Hledat  

Praha Andílek z Anděla 722 430 553 (Petra)

Praha, Olomouc, Ostrava, Zlín, Přerov...

Praha Andílek z Anděla 722 430 553 (Petra)

Příspěvekod vulcan » pát 25. zář 2009, 21:32

Praha Andílek z Anděla 722 430 553 (Petra).
Po doporučení od pražských kamarádů jsem zašel.
Petra je vysoká 176 cm černovlasá dívka s modrými očima a pěknými přírodními 4kami. Je takové mohutnější postavy, sama sebe popisuje jako "kobyloidní" ale má ty kila na správných místech. Vlasy černé, dlouhé k pasu.
Velmi dobrá domluva, čekala na mne přes hodinu, když jsem jí volal, že na dálnici je trochu těsněji. Má svůj vlastní byt na Plzeňské ulici, Smíchov. velmi pěkný byt, krásná koupelná , i když těsná.
Je poměrně ukecaná, ale je to inteligentní studentka, stále nabízí nějaké fórky. Mluvení jí přejde, když začně hned po spršce kouřit, a to hned naostro. Moc toho nejsem zastánce, ale tady se to nedalo. Postel má takovou vysoko položenou, pěkně odpérovanou, sex umí opravdu procítěně, i když asi, jako většina, trochu herectví tam je. Po přestávce jsem začli druhé kolo opět orálkem bez, který je opravdu top class. na čas nijak nehledí, byl jsem u ní opravdu dost dlouho. Cena 1500 Kč. Opět srovnejte s některými priváty..
Doporučuji hlavně těm, co jsou na prsatky (frantavb, sleduješ ? :D ) , a kdo má rád trochu prostředí soukromé, jako u milenky..
Obrázek
vulcan

Zpět na Dívky mimobrněnské