Hledat  

Praha 4 Club Holy Lenka 736 673 143

Praha, Olomouc, Ostrava, Zlín, Přerov...

Praha 4 Club Holy Lenka 736 673 143

Příspěvekod sumiiik » čtv 15. srp 2024, 18:11

https://www.clubholy.cz/lenka/

Někde jsem narazil na stránky tohoto podniku tak jsem při návštěvě Prahy zkusil kontaktovat tento club.Jelikož už byl podvečer tak mě bylo řečeno že hlavní provoz tam začne až ve 21:00,tak dlouho se mě nechtělo čekat.
Takže jediná přicházela do úvahy Lenka,která byla zrovna přítomna a má svoje číslo.
Zavolal jsem a domluvil se že za hodinu můžu přijít.

Za hodinu jsem na Hodonínské a jsem navigován do horního patra.
Po schodech nahoru jsem pozdravil dvě znuděné holky kouřící pod schody.Asi se chystaly na noční šichtu.
Nahoře na mě vykoukla fakt malinká ženská s úsměvem na tváři.Fotky asi starší ale vcelku odpovídají.Věk možná o něco víc ale v tomto nejsem kovaný,dost těžko to odhaduju.
Zavedla mě do minipokoje s sešikmeným stropem a nějakým malým vlkodlakem v pelíšku.Ten nás naštěstí totálně ignoroval. Dost teplo ale ventilátor to zachránil.
Rozhodl jsem se využít skoro celou paletu jejich služeb,odevzdal 1700/h+500 za OB...
Vyfasoval jsem velký ručník,koupelna na chodbě,uvnitř zase ten šikmý strop...Dvakrát v koupelně a jednou na pokoji jsem se o ten strop jebnul do hlavy... :evil: Dveře od sprchovýho koutu mě málem zůstaly v ruce,nic moc.

Celá akce docela v pohodě,kromě FF jsem využil všechno,byla celkem aktivní,měla se k dílu...Stihli jsme i nějaký ten pokec,čas nijak nehlídala,když jsem zavelel k odchodu tak se docela divila že už??
Po cestě do koupelny na mě na konci chodby ze dveří krátce jukla nějaká holka,údajně tam přespávají přes den aby mohly večer nastoupit dolů do Clubu.Lenka do Clubu nechodí,jenom přes den si pronajímá pokoj nahoře.

Při odchodu ještě pusa na rozloučenou a prý abych se zase někdy zastavil až budu mít cestu okolo. :D
No možná někdy zopakuju,byl jsem spokojený.Někomu by určitě vadil věk ale já před věkem upřednostňuju přístup a nabídku služeb a v tomto směru jsem byl plně uspokojen.
sumiiik

Zpět na Dívky mimobrněnské