Hledat  

Praha AM Vivien1981

Praha, Olomouc, Ostrava, Zlín, Přerov...

Praha AM Vivien1981

Příspěvekod nucleoner » ned 5. led 2025, 12:13

Před vánoci jsem navštívil tuhle holku z Prahy, která inzeruje na modrým.

https://www.amateri.com/cs/lide/3160902/Vivien1981

Ahoj pánové,

Nabízím erotické služby a doprovody do společnosti.
Fotografie a video v mém profilu jsou moje a nijak upravené. Jak to vidíš, tak to je.
Vše co mám ráda a zároveň nabízím je uvedeno v profilu.
Moje cena za čas strávený s vámi je: Info ve vzkazech
Jinak samozřejmě v rámci tohoto času je možna sex i orál (ja tobě), oboje je samozřejmě s ochranou.
Dále nabízím i prodej fotek a videí(cena na domluvě)

(fotky mi semka stále bohužel nejdou nahrávat, tak musí stačit odkaz a text)

Domluva přes AM v pohodě. Nachází se kousek od Staromáku. Fotky který má na profilu souhlasí, jsou její a aktuální. Kupodivu tam ani nemaskuje kérky.
Původně chtěla za schůzku 3000/h nebo 2000/30. Nakonec jsem to stáhl na 2000/45 protože jsem byl zrovna kousek od baráku, a pochopila že buď bude další dvě hodiny spamovat chat a nebo se bude za pár minut jebat.
Věk 43 let co uvádí by za mě souhlasil, má udělaný silikony a napíchanou tlamu (škoda, nevím co to je za modu prostě). Měla velmi silnej východní přízvuk, ale nedokázal jsem přesně určit odkud to je. Nicméně česky mluví perfektně.
Hned jak jsem ji viděl, tak mě napadla Lili z Černovic protože je fakt extrémně hubená takže kdo to má rád přijde si na svoje.
Nachází se v soukromým bytě, na pokoji a v koupelně čisto a uklizeno, ručník snad velikosti prostěradla. Přístup byl v pohodě, snažila se vyhovět jak mohla (říkala že nedělá A ani OB, ale stejně jsem nevyžadoval).
Na to že to je taková kostřička + trocha bakelitu k tomu tak se činila celkem dobře. Orál S byl docela fajn, neměla problém jít nahoru čelem a pak i zády ke mně, a nakonec si nechala naložit zezadu a to jsem měl až strach abych ju nějak nerozbil :). Na konci nějaký pomazlení. Hygiena byla ok, docela pěkně voněla.
Celkově hodnotím kladně protože domluva proběhla bleskově, holka byla aktivní, dostal jsem to co jsem viděl na profilu. Taková pěkná malá milfka. Jediný co mi trochu vadilo že je fakt už moc hubená, kromě bakelitu nebylo skoro za co chytit a jak to u takto hubených holek často bývá tak kůže byla jak z papíru. Měl jsem strach ji nějak pořádně chytit.
nucleoner

Re: Praha AM Vivien1981

Příspěvekod bushmills » pon 6. led 2025, 12:50

Obrázek je otázkou půlminuty.
Přílohy
Vivien 1981.jpg
bushmills

Zpět na Dívky mimobrněnské