Hledat  

Praha AM Rebelkazrzka30

Praha, Olomouc, Ostrava, Zlín, Přerov...

Praha AM Rebelkazrzka30

Příspěvekod nucleoner » ned 8. čer 2025, 10:47

Při návštěvě Prahy jsem vyzkoušel tuto koc. Na AM nemá inzeráty ani profilovku, tak pridavam jen popisek v profilu. (Od jiste doby mi sem nejdou vkladat fotky, sorry). Fotky v albu co ma aktualne na profilu sedi).

https://www.amateri.com/cs/lide/3144252/rebelkazrzka30

Nabízím svou společnost výměnou za finanční odměnu, zázemí mám. Sex pouze s kondomem.

Hledal jsem nejakou rychlovku, tato se zrovna nabizela na chatu.
Domluva pres zpravy na AM jasna a rychla. Pronajima si obvykle byt na P7 Po-Čt. Garsonka v prizemi radovyho baraku po moderni rekonstrukci, cisto.
Vek tipuju kolem 35 a neni to zadna novinka, v tomto byznysu dela uz radu let. Ze zacatku pokec co a jak, sprcha a slo se na vec. Ze startu me prekvapil OB aniz bychom se o nem bavili, pak pusou nasadila gumu a nasledoval trojboj.
V sexu je velmi aktivni az jsem byl prekvapenej. Na druhy kolo jsem se moc necitil, tak sama nabidla na zbytek casu takovy GFE mazleni coz bylo docela fajn.
Platil jsem 2k/hod coz je myslim na Prahu vcetne zminenyho OB docela fajn. Anal rikala ze po predchozi domluve a podle velikosti za +litr klidne.

Rikala ze ma dve decka, a zrovna mela nality kozy protoze koji to mladsi. Sama nabizela jestli si chcu s tema kozama vic pohrat a jestli chcu ochutnat :D. Je takova docela strelena.

Celkove hodnotim pozitivne. Jasne, aktualne behem materstvi to neni telem uplne pevna modelina (kdo je tata tak asi chape jak to myslim) ale neni to hrozny. Od fotek v albu to neni propastny rozdil. Proste jak kamoska od vedle.
Za me kdyz nebude nic novyho zrovna k dispozici tak opacko jo, protoze celkovy pristup byl super, ma rada sex a udela fajn atmosku. Pretahli jsme o 10 minut a neresila to. Obcas dava na nejaky portal inzerat, ale aktualne nemuzu najit, asi je vypnutej.
nucleoner

Zpět na Dívky mimobrněnské