Při návštěvě Prahy jsem si vybral slečnu, které mne zajímala už nějaký čas, nyní už nějaký čas působící jako Sarah
Zavolal jsem na telefon 773 635 105 a domluvil si schůzku, její hlas a způsob komunikace se mi líbil - působiště má v čentru Prahy, ulice Masná xx, blízko Kotvy (já parkoval v Palladiu).
Měl jsem trochu obavy z profesionality, ale otevřela mi sympatická vysoká atraktivní mladá žena (cca 30 let/ 174 cm / 57 kg), s velkýma modrýma očima a s širokým úsměvem ... nebyl důvod couvat.
Za začátku si mne trochu odhadovala, a když viděla, že jsem neškodný pohodový mazel, uvolnila se a byla moc fajn.
Po vysvlečení jsem si užíval její krásně ženskou postavu, moc pěkné boky a zadek, menší prsa (2?). Nejsem moc fanda na kérky, ale registroval jsem snad jen jeden hmyz na pravém rameni - nakonec lepší škorpion na slečně než u sebe v botě ...

Sarah byla překvapivě mazlivá, tulivá, povídavá, empatická , užil jsem si orál jako už dlouho ne a samotný sex byl spíš milování, i když při vyvrcholeních i přiměřeně aktivní.
Ano i takových hereckých výkonů jsou ženy schopny ...

Platil jsem 1.500 Kč za poctivou hodinu, vše s ochranou, extras jsem nežádal, ale i nějaká ta pusa vyplynula z nálady a situace, moc pěkně jsem si užil a zvýšil si sebevědomí...
Snad neprozradím příliš, že působí jako modelka - ale to už si jistě dohledáte sami.
Takže doporučuji