Hledat  

ZNOJMO???

Praha, Olomouc, Ostrava, Zlín, Přerov...

Re: ZNOJMO???

Příspěvekod vulcan » sob 17. lis 2012, 1:02

hellmarta1981 píše:Zdar, tuto někdo zkoušel? http://nick.amateri.cz/brunetkaZparize Vypadá dost dobře, ale nevím jestli to za tu cenu stojí.

hellmarta1981,
nechápu proč to dáváš do Znojma :?: :shock: ,
když sama píše že je z Veselí nad Moravou, Skalica
ve skutečnosti je to ta stejná dívka, o které píšu ve vlákně Hodonín - její dřívější nick byl , když byla blond Blondýna z Londýna... nyní je Brunetka z Paríže.. :D

viewtopic.php?f=7&t=2059&start=156
ještě jednou opakuji, co jsem napsal někdy v srpnu:
hrůza, co dokáže z poměrně hezké holky udělat fet. Není jí 18 let, ale 20- 21.
dříve jsem za ní jako amatérkou byl a i opakoval, tehdy byla docela fajn . .. dobrá amatérka, trochu se ráda předváděla....

Letos o prázdninách mně sama napsala , zda nechci opět přijet, přijel jsem a rychle zase odjel.
zkrátka hrůza - nejedná se samo jen o feťácký vzhled, ale i to její chování..... ten fet u ní navíc dělá nespolehlivost a rizikovost,
... abstinenční příznaky u ní dělají velkou snahu slíbit cokoliv... Kdo jí platí, tak jen podporuje její sešup do pekla.
a stále mění telefony.
vulcan

Re: ZNOJMO???

Příspěvekod vulcan » sob 17. lis 2012, 1:51

ještě na dokreslení, co o ní psali na norníku
Výrazně varuju !!
Je to smažka , a tudíž hodně nespolehlivá,
celkem otevřeně přiznává perník a i další svinstva. Bohužel realita tedy je jiná než na fotkách, je hodně hubená, tak jak u fetek špatná kůže, boláky na ramenou a zádech.
Podobně i rozmluva s ní o tom svědčí, myslel jsem v telefonu, že je třeba trošku jen méně inteligentní, ale její projev je dán časovým úsekem po fetu.
Když se vysvleče, je to takový tyčka hubená, prsa 1, hned jsem si vzal kondom, žádné líbání, ale šuk stejně byl o ničem, pořád mlela nějaké řeči

nebo
byl sem za ní tenhle týden. Domluva hrůza...byl porod ji sehnat a domluvit se. Už v telefonu se mi zdála divná. Když přišla a začala mluvit tak sem ztratil úplně chuť...... ale říkal jsem si když už jsem tu.....kouření o ničem a o sexu a ni nemluvím....pořád nějaké pindy..... a jestli ji chce někdo šukat bez gumy??? Neblázněte.....Budete blázni když za ní jen pojedete.....ten fet ji úplně zničil.....opakovat v žádném případě nebudu.
vulcan

Předchozí

Zpět na Dívky mimobrněnské