Hledat  

Hodonín a Břeclav - priváty

Praha, Olomouc, Ostrava, Zlín, Přerov...

Re: Hodonín a Břeclav - priváty

Příspěvekod Pašák » stř 15. srp 2012, 12:57

ahoj lidi,nezná někdo z vás nějaké starší ženy které to mají rádi do análů,nemuzu tady najít žádnou starší nad 45 let! pomůžete mě? dík
Pašák

Příspěvekod vasnivapamela » úte 30. říj 2012, 11:09

A o me zadna zminka???jsem sice jiz Praha,ale do Breclavi jedu dnes a do nedele....piste na tel 777 722 546 a domluvime se...nick mam na sally jako vasnivapam...i fotky :D delam i doprovody na swingers akce!
Přílohy
DSC01503_mini.jpg
DSC01503_mini.jpg (13.16 KiB) Zobrazeno 38070 krát
vasnivapamela

Příspěvekod MichalBrno » sob 3. lis 2012, 12:35

Pristi tyden jedu na sluzebku do Breclavy doporucte me nejakou stihlou lolitku.. o:-o Na poradne promrdanej cas :oral:
MichalBrno

Příspěvekod vulcan » sob 3. lis 2012, 23:29

MichalBrno píše:Pristi tyden jedu na sluzebku do Breclavy doporucte me nejakou stihlou lolitku.. o:-o Na poradne promrdanej cas :oral:

No, měl bych pro tebe, MichalBrno, tip :idea: od JakubBrno, když už tedy jedeš do té Břeclavi :wink:
viewtopic.php?f=2&t=3279&start=14

S Mavis, nejspíš budeš mít opravdu extra "promrdanej cas " ,
pak napiš , jaké to bylo.... :oo: zda se služebka vydařila...
.. na dřívejších (pravých) fotkách vypadala Mavis/Nelinka jako lolita...
vulcan

Příspěvekod sumiiik » ned 4. lis 2012, 16:21

vulcan píše:
MichalBrno píše:Pristi tyden jedu na sluzebku do Breclavy doporucte me nejakou stihlou lolitku.. o:-o Na poradne promrdanej cas :oral:

No, měl bych pro tebe, MichalBrno, tip :idea: od JakubBrno, když už tedy jedeš do té Břeclavi :wink:
viewtopic.php?f=2&t=3279&start=14

S Mavis, nejspíš budeš mít opravdu extra "promrdanej cas " ,
pak napiš , jaké to bylo.... :oo: zda se služebka vydařila...
.. na dřívejších (pravých) fotkách vypadala Mavis/Nelinka jako lolita...

Myslím že ani nemusí nic psát,už teď všichni víme že to bude určitě náááááááádherný zážitek ze služebky... :D
sumiiik

Příspěvekod noenemy » pon 17. pro 2012, 23:35

Zdravím, doporučí někdo nějakou šikovnou z Břeclavi?
noenemy

Příspěvekod bobr61 » pát 28. pro 2012, 1:43

Valtická , 608 051 443
normální byt , je vidět že tam bydlí , koupelna normál , nechtěla do ložnice , takže na pohovce v obýváku , vcelku v pohodě . Velké plus - bylo tam teplo.
Věk cca 32 , štíhlá, malá až drobná, pevná postava, černovláska, docela příjemná i na pokec. Ve spodním prádle vypadala opravdu luxusně, po sundání prsa 2-3 bohužel bláto. Vyholená.Chodím pouze orál , nic moc, nebyl ani hluboký ani do konce i když byl slibovaný.Prstění - 2 prsty a bylo to moc.
Pro mě na opáčko není.
bobr61

Příspěvekod bobr61 » pát 28. pro 2012, 2:03

Hodonín , 737 003021
v centru města , parkování v pohodě.
Paní cca 40-45 let , vyšší , na své roky slušná štíhlá postava , vyholená , prsa 3-4 , bohužel bláto. Dobře kouří , bez, do konce a i trošku hlouběj.
Byt hezký , koupelna sprchový box, čistá. Prstění moc nemusí , 2 prsty a ihned protestovala. Na opáčko není.
Pokud by jste někdo měl nějakou na hluboký orál do konce , nebo na fisting , budu rád za kontakt. Na výměnu nabízím 36 let, štíhlá ,vysportovaná postava,
pevné tělo,malý zadeček /bohužel /malá prsa - 1. Perfektně kouří bez a do konce. Umí pěkně hladit a mazlit , což já , jako starší pán můžu.Můžete i SZ.
Jinak malá poznámka , několikrát jsem odpovídal na SZ a ti blbečci ani neodpověděli. Mám pocit , že doba starých norníků / např.Ludvík / je nenávratně pryč
Zdar Draci
bobr61

Příspěvekod fantom150 » sob 29. pro 2012, 16:30

bobr61 píše:Valtická , 608 051 443
normální byt , je vidět že tam bydlí , koupelna normál , nechtěla do ložnice , takže na pohovce v obýváku , vcelku v pohodě . Velké plus - bylo tam teplo.
Věk cca 32 , štíhlá, malá až drobná, pevná postava, černovláska, docela příjemná i na pokec. Ve spodním prádle vypadala opravdu luxusně, po sundání prsa 2-3 bohužel bláto. Vyholená.Chodím pouze orál , nic moc, nebyl ani hluboký ani do konce i když byl slibovaný.Prstění - 2 prsty a bylo to moc.
Pro mě na opáčko není.

Ahoj má nějaké webovky anebo nemá někdo její fotku?
fantom150

Předchozí

Zpět na Dívky mimobrněnské