Hledat  

uherske hradiste

Praha, Olomouc, Ostrava, Zlín, Přerov...

uherske hradiste

Příspěvekod spedr » pát 7. lis 2014, 12:46

Zdar chlapaci potrebuji pomoc najit slecnu!!! neznate nekdo mladou malou tmavovlasku kolem 19 inzerovala pod nikem avrillaving uz sem za ni byl je dost dobra ale bohuzeel jsem stratil cislo a adresu presnou nevim jen jsi pamatuji jak sem jel od kunovic a po 500 metrach v hradisti jsem jel v pravo nahoru do kopce kde je sidliste byt byl v prizemi a byla tam sni nejaka starsi pani hodne tlusta asi bordel mama moc potrebuji sehnat na ni cislo nebo novy nick pod tim starym uz neni diky za pomoc
spedr

Re: uherske hradiste

Příspěvekod spedr » pát 7. lis 2014, 12:55

Jinak jestli si jeste dobre pamatuji tak mela rovnatka nutne potrebuji kontakt diky za pomoc rad taky na oplatku pomuzu
spedr

Příspěvekod spedr » pát 7. lis 2014, 12:57

spedr píše:Jinak jestli si jeste dobre pamatuji tak mela rovnatka nutne potrebuji kontakt diky za pomoc rad taky na oplatku pomuzu

A myslim ze jse mi predstavila jako Sarka ale to muze preci kazdemu jinak
spedr

Příspěvekod stahnito » pát 7. lis 2014, 14:02

spedr píše:Jinak jestli si jeste dobre pamatuji tak mela rovnatka nutne potrebuji kontakt diky za pomoc rad taky na oplatku pomuzu

Co si ji nakazil? :D

PS: Nemusíš zakládat dvě témata.
stahnito

Příspěvekod acx » pát 7. lis 2014, 15:33

já myslím, že půjčil ... :(
acx

Příspěvekod beaver.killer » úte 9. pro 2014, 0:22

spedr píše:Zdar chlapaci potrebuji pomoc najit slecnu!!! neznate nekdo mladou malou tmavovlasku kolem 19 inzerovala pod nikem avrillaving uz sem za ni byl je dost dobra ale bohuzeel jsem stratil cislo a adresu presnou nevim jen jsi pamatuji jak sem jel od kunovic a po 500 metrach v hradisti jsem jel v pravo nahoru do kopce kde je sidliste byt byl v prizemi a byla tam sni nejaka starsi pani hodne tlusta asi bordel mama moc potrebuji sehnat na ni cislo nebo novy nick pod tim starym uz neni diky za pomoc

kdo hledá najde :D
viewtopic.php?f=2&t=3610
beaver.killer

Zpět na Dívky mimobrněnské