Privát Diamond na Seifertové ulici na Žižkově, naproti VŠE (zřejmě odtud občas dělají nábor)

Jinak jsou tam často dívky ze Slovenska, fungují non - stop i v noci, do 5.A.M. Z toho by si mohly vzít příklad i některé priváty v Brně.
Slovenská operátorka u Diamond mně sdělila, že je tam Megan, Anetka a Lucka, pátrám v paměti z jejich netu. Prý si mohu vybrat - a tak

v inzerci Diamond Anetka píše:
Ahoj jsem uplne nova divka naprosta amaterka!!! a práci na privátku skoušim uplne poprve v životě
Anetka je pěkná, celkem festovní moravská dívka, na netu píšou 23 let, ale má 30 let. Prsa přírodní 4, vysoká asi 175cm, hezký obličej, hnědé oči. Po prvním seznámení souhlas s líbačkou, společnou sprškou. Platím 1200/hodina, žádný příplatek za líbání.
Holka není nezkušená, ani není na privátu poprvé, to nemusím zdůrazňovat.
Postavu má sexy, nějaké kilčo navrch, na břiše. Na fotce je to vidět. Krásná pevná prsa, pěkný zadek. Přístup nadprůměrný, aktivní líbání, muchlovačka a poctivé šukání, v různých polohách, sama si řekla, že to chce trochu razantněji a tak jsem jí trochu naložil.
Zvláště zezadu byla pozice, která nešla odmítnout.

Čas měřen telefonem čistě až na pokoji. Měla spíše strach z šéfové, jinak pohoda.
Sympatické taky je, že poskytuje i pitný režim, minerálka, juice.