Hledat  

Praha Heaven Models Adélka 773 034 349

Praha, Olomouc, Ostrava, Zlín, Přerov...

Praha Heaven Models Adélka 773 034 349

Příspěvekod vulcan » čtv 9. dub 2015, 1:40

Adélka Heaven Models, Varšavská , 20let 160cm 50kg prsa 1, 773 034 349 .

Předjaří, večerní páteční Praha a chuť na příjemné chvilky s milou dívkou. :wink:
Volám na několik známých phone numbers a občas se divím, jak špatně funguje jejich PR, u některých dívek resp. telefonistek. Chtělo by to trochu psychologie, empatie . Nejspíš si některé priváty fakt myslí, že jim tam budou chodit návštěvníci samospádem..

(toto je trochu povzdech, v Brně to bývá pravidlem.. v Praze jsem se asi trefil do špatného dne - pátek to rozhodně je..)
Amatérky, studentky, co mám v mrdbloku, odjely na víkend, a tak zkouším dál.. :wink:
V té chvíli jako pohlazení zapůsobilo zavolání do Heaven Models na Varšavskou. Příjemná dívka u telefonu, relevantní informace, a nezbytný sexappeal již ve founu. Dívky tam jsou a mohu si na místě vybrat.

Přijíždím, volám, vpuštěn :oo: . Aktuálně přítomná sestava : Irenka, Daniela, Adélka a Karin. Basketbalistku Karin (194cm) znám, Daniela je starší prototyp, Irenka vypadá, jako by se zrovna probudila a tak vybírám pěknou drobnou černovlásku Adélku.
pha_Adélka_ Heaven MOdels.jpg

Privát má honosný název Heaven Models, Nebeské modelky :D , a opravdu, podle jejich webu, jsou tam moc hezké dívky. Je to poblíž Míráku, ulice Varšavská, do domu se dostanete bezpečnostním zařízením. Interiér je vkusně zařízen, krásné 2 koupelny, i pokoje, vkusné, na úrovni. :idea: Ceny jsou tam 1500 za hodinu, ale je přijatelná příplatková politika , občas nějaká akce a neřeší se nějak dramaticky čas na pokoji.

Srovnám -li to s brněnskými rádoby "extra" priváty, SOHO, Diamond, tak především celkově mnohem přátelštější prostředí, žádný vopruz s platbou dopředu, v klidu jsem platil při odchodu, čas v pohodě a s tolerancí. A zejména většinově velmi pohledné dívky, opravdu dost nadprůměrné, ač chápu, že je to subjektivní pohled.

Adélka je štíhlá, drobná, stále se usmívající slečna, s velmi milým projevem. Vzhledově se mně líbí, má dobrou náladu, hned se na mně vrhne, líbání, svádění, nepochybně dobrý začátek.
Holčina je to velmi drobná, prsa jedničky, ale nádherná, lolitkovská prdelka a kundička, tekla přirozeně, žádný gel. Celá její pokožka byla nádherně jemná, voňavá. Prsa - ta má zřejmě po tatínkovi. :oo:
Adélka má tak 160cm, váha určitě pod 50kg, tmavší vlasy, milý obličej, je původem Slovenka, tam ty holky to milování mají zkrátka v sobě.
Je to holka trošku s dětinskými reakcemi, chichotáním, ale s neprostým oddáním se věci sexu, kterému jsme se opravdu poctivě věnovali více než hodinu. Pak nějaká pauza, povídání, slečna se ale brzy měla k dalšímu pokračování, předtím jsme ještě zašli spolu do sprchy. Adélka příjemně překvapila půvabem i bezprostředností. Je dost ohebná, tak další číslo s jejími nohami na mých ramenech, jen vykulila oči a nechala si naložit.

Celkově jsem byl v Heaven Models příjemně překvapen. Pěkné prostředí, pohoda. Ve srovnání třeba se Sexy Prague (stejná cena 1500) - mnohem lepší celkový dojem.
vulcan

Re: Praha Heaven Models Adélka 773 034 349

Příspěvekod PeterR3 » úte 14. dub 2015, 18:10

Ja byl nedavno u te Karin, holka pekna, vysoka, vse v pohode az do te doby, nez jsem sel ze zadu. Takovej zavan z kaceny jsem jeste nezazil. Okamzite sel dolu a ja pryc:( Mozna jsem mel jen spatnej den.
PeterR3

Re: Praha Heaven Models Adélka 773 034 349

Příspěvekod derek-vinyard » stř 15. dub 2015, 6:37

Karin není žádný zázrak. Je vysoká ale taky hodně velká. Není tlustá, jen velká. Ideální žena k pluhu nebo na práci v lese.
derek-vinyard

Zpět na Dívky mimobrněnské