Hledat  

youngandsexy@post.cz

Praha, Olomouc, Ostrava, Zlín, Přerov...

youngandsexy@post.cz

Příspěvekod eddie88 » pát 10. črc 2015, 20:20

Měl někdo tuhle holku?Vím že používá i email sexyass@post.cz.Pokud ano jaká je.Nevím jestli je vůbec reálná pošle fotku nebo chce fotku a pak nic,tak se ptám jestli se s ní vůbec někdo sešel a jak to vůbec je.Jinak by si asi moc nevydělala.
eddie88

Re: youngandsexy@post.cz

Příspěvekod Fuckingshit » sob 11. črc 2015, 15:28

Mně se s ní povedlo domluvit, ale je to už víc jak rok. Je to povahou normální holka, nadprůměrně hezká, řekl bych... hlavně je ještě mladá, žádné špeky, postava, tam se nedalo nic vytknout. Nohy a zadek opravdu sexy. Jediné, co mně na ní moc nesedělo, tak že měla na hlavě dredy. Něco normálního by jí slušelo určitě víc. Píše že je studentka, mně spíš připadala jako holka z vesnice, která si potřebuje vydělat na pařby.
Píšu povedlo, protože to nebylo vůbec snadné, naháněl jsem jí několikrát a měl jsem možná trochu i štěstí, že venku bylo zrovna náledí a nikomu se ten den nechtělo riskovat... Prostě to klaplo a zareagovala na cenu 1200 (původně chtěla 1500). Na nabídky kolem 1000-1200 dřív neodpovídala vůbec, tak jsem to bral jako úspěch a šel do toho. Jel jsem za ní autem do Blanska, ale těsně před odjezdem ještě změnila domluvené místo, že bude jinde, takže ještě jsem musel pár km, za Blansko. Když jsem jí naložil, tak jsem se jí hned zeptal, jestli neví kam zajet, protože okolí vůbec neznám. Nechal jsem jí teda navigovat, ale jeli jsme strašně dlouho, snad dalších 10km, tak jsem se jí pak musel zeptat, jestli už tam budeme, že už jedeme nějak dlouho. Když jsme projeli snad už druhou vesnici za Blanskem, tak jsem raději navrhl místo sám a sjel z cesty, protože bylo vidět, že si taky není úplně jistá, jestli jedeme správně. Nakonec jsme teda flek našli. Komunikace byla jen nutné minimum, sama moc nemluvila, možná nechtěla, nebo se trochu styděla, těžko říct, ale měla takový příjemný hlas stydlivé intelektuálky. Měl jsem kouř "bez" a klasiku "s", gumu vytáhla svojí. Aktivita z její strany jen trochu, spíš styl počkám až se udělá, líbání odmítla, kozy jsem ani neviděl, jen si vyhrnula tričko až ke šprndě. Po chvíli, když už bylo vidět, že nic dalšího nevymyslíme, se jelo zpátky. Hodil jsem jí do Blanska a tak na půl spokojenej jel domů.
Asi po roce, jsem jí zkoušel kontaktovat ještě jedenkrát. Opět dlouhé čekání, dny, týden.. Pak poslala mail, že se můžeme domluvit, ale zachytil jsem jej až po několika hodinách a moje odpověď už byla bez reakce. Zkusil jsem to ještě podruhé a tentokrát jsem její mail zachytil do jedné hodiny, ale opět bez reakce, pozdě... Asi je hodně žádaná a kdo dřív přijde, ten holt mele. Nutno podotknout, k tomu všemu, že ceny má dost nestabilní (navrhni sám odměnu) a vyžaduje foto, což nemusí být každému po chuti.
Fuckingshit

Zpět na Dívky mimobrněnské