Hledat  

"Masážní salón" Lilly Non-stop Olomouc

Praha, Olomouc, Ostrava, Zlín, Přerov...

"Masážní salón" Lilly Non-stop Olomouc

Příspěvekod kapesník » pát 17. črc 2015, 16:17

Neodolal jsem, zajímalo mě, co se mnou bude dělat 3 nebo 4 hodiny na masáž... Zavolal jsem, domluva bez problémů, prý jsou nonstop... Měl jsem domluvenou Ivetu ( přiznám se, jsem na baculky ), ale otevřela mi Adela - malá 150cm vysoká, ale vytvarovaná fantasticky. Navíc je fakt mladá, hádal bych jí i míň, takže všechno pevné, v rámci velikostí :-)
Ale viděl v předsíni druhé boty a bylo mi jasné, že overbooking funguje všude. Nicméně po požadavku Nuru masáž, kterou jsem chtěl na 3 hodiny se lekla, že ji chci zničit, takže nakonec domluva na hodinu a uvidí se. Se zakončením byla sranda, protože sebevědomě vysypala - orál do konce +300, nepolykám - nebo něco podobného... Říkám, dobře a co takhle nuru a sex? "Jejda, to mě zaskočilo, to nemám zkalkulované !?" Dobře, co navrhuješ? Seděl jsem na gauči, nos zabořený mezi kozy a čekal... Po chvilce váhání:"necháme to všechno za 1500.-" Beru bez rozmyšlení... Já koupelna, ona taky a se skleničkou gelu zpět... Na igelitovém prostěradle ( nové, rozbalujeme a povlékáme spolu ) já na záda ona na mě... Masáž nic moc - jezdila nahoru a dolu celým tělem, ale žádné vychytávky jako třeba Lucy v Brně... Chvilku mě to bavilo, ale pak říkám - otočka a ty dolů... Polil jsem jí gelem a teprve teď mě to začlo bavit. Nechá na sebe šáhnout všude, tření, prstění, dvakrát byla sama, než jsem začal já... S gumou a gelem jsem měl trochu problém se zakončením, fakt to jenom klouže a tření žádné, nicméně dotáhl jsem to do vítězného konce... Vedle čekala Iveta a ptala se, jestli nechci pokračovat s ní, ale mě stačilo... U mě klidně na otočku, podle řeči není problém dvě baby, nebo chvilku jedna a potom druhá, moc to neřeší...
kapesník

Zpět na Dívky mimobrněnské