Hledat  

Danca vyskov16@seznam.cz Doubravice nad Svitavou

Praha, Olomouc, Ostrava, Zlín, Přerov...

Re: Danca vyskov16@seznam.cz Doubravice nad Svitavou

Příspěvekod frodo1414 » pon 13. črc 2015, 22:02

Neboj, rozumím moc dobře, jak právně tak vecně i z pohledu normálních lidí, ne příživníků, co se vytahují.
Pasák je každý, kdo se spolupodílí na příjmech z prostituce a sám ji nevykonává. A je jedno, jestli je tzv. zaměstnává na fiktivní náplň nebo ne. Je na úrovni bratra co pase svoji sestru, ten by podle tebe mohl říct, že to pro něho dělá ze sesterské lásky. :mrgreen:[/quote]

Opět to obracis. Já ale prostituci nejen že provozují ale i nabízím,v této republice je velice málo žen co si obednaji může. Jdem vlastně také společník ne že bych dívky jen zaměstnával. Odvádí mi minimální procenta z jejich měsíčních výdělků ale z toho platím zase za jejich ubytování. Vezmi si že dívka vydělá 80 000kc a z toho mi odvede 10% . Musím dívky vozit ke klientům,zaměstnávat řidiče. Dívek mám nyní 16 z toho 9z čr dvě slovenky,tři rakouské dívky a dvě němky. Všechny jsou ubytovane v dvouch vilach na území čr. Za těch 10% mají luxus v podobě krutého bazenu,barů, posiloven. Myslíš si že je to prizivnictvi? Pokud ano tak nechápu čím uvazujes :)
frodo1414

Příspěvekod frodo1414 » pon 13. črc 2015, 22:10

Ono to totiž v rakousku není takové jako tady. Pánové hledají společnost dívek povídají si a pokud už chtějí tak si objednají dívku z nabídky night clubu. Tady v čr jsou bary kde jsou konzumentky ale také zároveň poskytují sex služby. V rakousku je to rozdělené akorát. Nic na tom není. Copak si nedovedete sednout di barů s dívkou aniž by ste ji pak chtěli osukat? Tak kdo je potom divný...a podotýkám nepochazim z rakouska ;)
frodo1414

Příspěvekod acx » úte 14. črc 2015, 0:20

frodo1414 píše:Neboj, rozumím moc dobře, jak právně tak vecně i z pohledu normálních lidí, ne příživníků, co se vytahují.
Pasák je každý, kdo se spolupodílí na příjmech z prostituce a sám ji nevykonává. A je jedno, jestli je tzv. zaměstnává na fiktivní náplň nebo ne. Je na úrovni bratra co pase svoji sestru, ten by podle tebe mohl říct, že to pro něho dělá ze sesterské lásky. :mrgreen:

Opět to obracis. Já ale prostituci nejen že provozují ale i nabízím,v této republice je velice málo žen co si obednaji může. Jdem vlastně také společník ne že bych dívky jen zaměstnával. Odvádí mi minimální procenta z jejich měsíčních výdělků ale z toho platím zase za jejich ubytování. Vezmi si že dívka vydělá 80 000kc a z toho mi odvede 10% . Musím dívky vozit ke klientům,zaměstnávat řidiče. Dívek mám nyní 16 z toho 9z čr dvě slovenky,tři rakouské dívky a dvě němky. Všechny jsou ubytovane v dvouch vilach na území čr. Za těch 10% mají luxus v podobě krutého bazenu,barů, posiloven. Myslíš si že je to prizivnictvi? Pokud ano tak nechápu čím uvazujes :)

Neobracím, kde jsi na to přišel. Totéž jsem napsal předtím :wink:
Pokud jsi ještě nepochopil, tak v ČR můžeš mít úhradu nákladů s přiměřeným ziskem (ubytování, dopravu,...) ale nesmíš mít podíl, tedy procento z jejich příjmů z prostituce. Navíc pokud by měla pracovní smlouvu, tak má určitý stálý plat, placenou dovolenou, odbory a odstupné ... a to asi nemá. Takže je nezaměstnáváš, jen jim umožňuješ provozovat OSVČ. :mrgreen:
A nemyslím si, že by ti stačilo na pokrytí nákladů slečny (ubytování, školení, vizáž, šaty, straava, odvoz, solárka, ...) + zisk 8000,- , tj. cca 300,- euro měsíčně. To musíš být velký dobrodinec a filantrop.
acx

Příspěvekod acx » úte 14. črc 2015, 0:28

frodo1414 píše:Ono to totiž v rakousku není takové jako tady. Pánové hledají společnost dívek povídají si a pokud už chtějí tak si objednají dívku z nabídky night clubu. Tady v čr jsou bary kde jsou konzumentky ale také zároveň poskytují sex služby. V rakousku je to rozdělené akorát. Nic na tom není. Copak si nedovedete sednout di barů s dívkou aniž by ste ji pak chtěli osukat? Tak kdo je potom divný...a podotýkám nepochazim z rakouska ;)

Nevím proč bych měl chodit jen tak sám po barech, abych mohl vůbec s někým promluvit. A ještě za to nepřímo platit. Když tam jdu, tak s někým a bylo by neslušné potom kecat s někým jiným ... .
acx

Příspěvekod Chris Redfield » úte 14. črc 2015, 12:28

.
Naposledy upravil Chris Redfield dne stř 23. zář 2015, 15:36, celkově upraveno 1
Chris Redfield

Příspěvekod kameme » čtv 16. črc 2015, 9:15

Vyzkoušel jsem a luxusní kočička-tedy pro me:-)mě se líbila.Domluva bezproblémová,určitě můžu doporučit a určitě se za ní ještě někdy vrátím.)
kameme

Příspěvekod kimi111 » čtv 16. črc 2015, 10:06

a kde ted funguje nemuzu se ji vubec dovolat na jeji tel a mailem ne neodpovida???
kimi111

Příspěvekod Asanami » čtv 16. črc 2015, 18:39

kimi111 píše:a kde ted funguje nemuzu se ji vubec dovolat na jeji tel a mailem ne neodpovida???

Zkus se zeptat froda1414. :idea:
Asanami

Příspěvekod strik » čtv 16. črc 2015, 21:17

Ale odpovídá je ve Znojmě
strik

Příspěvekod tominas » sob 8. srp 2015, 8:38

nemate nekdo na dancu cislo na email me neodpovida nebo nejakou fotku,nema jinej email rad bych ju nastivil diky
tominas

Příspěvekod AA6A4B8E » sob 8. srp 2015, 15:18

hele kdyby měla zájem tak se ozve. asi má dost zákazníků nebo jiné problémy. není jediná ...
AA6A4B8E

Příspěvekod Fuckingshit » sob 8. srp 2015, 15:50

Mám pocit, že změnila působiště a má jinej mail. Podrobnosti najdeš v tématu Znojmo a okolí.
Fuckingshit

Předchozí

Zpět na Dívky mimobrněnské