Našel jsem inzerát - viz odkaz
http://www.od18.cz/marika-i91107.html
774 642 015
A jelikož jsem měl cestu, zavolal jsem abych se ujistil za kolik a jaké služby jsou k dispozici. Volal jsem hoďku dopředu s tím, že přijedu na hodinu. Ceny 800 1/2h, 1000 45minut, 1200 hodina. Análek byl v ceně.
Přijel jsem na určené místo a dům toho čísla neexistoval. Volal jsem a nikdo to nebral. Až napotřetí, že to není ta ulice, ale jiná asi 500m odtud. Přijel jsem tam a zase volám a nic. Už jsem si myslel že si ze mě dělá prdel, ale nakonec zabzučel bzučák a já vyjel do patra.
Baba celkem ošklivá, ale jak už jsem tady několikrát uváděl, doma ji nemám a jde mě o to vymrdat babu do prdele

Dal jsem litr za 45 minut, že když tak prodloužíme.
Vlezl jsem do sprchy a někdo jí volal, slyším jak říká, že za půl hoďky bude volná. Tak jsem si řekl, to teda ne. Začala kouřit a celkem dobře, pak jsem jí chvilku šukal do kundy, potom do zadku. A pak jsme zase pokračovali v kouření, řekl jsem si, že si nechám projet zadek, no to jí celkem šlo, ale kouřila tak abych se udělal a já jí řekl dost, chci ti to udělat do zadku. Měl jsem problém s tím ji zastavit. Chtěla mě rychle dodělat abych vypadl. No po análu jsme pokračovali s tím, že si připlatím ješt 15 minut a ona mě namasíruje prostatu a pokouří. Chvilku mě hladila a pak řekla, že jestli by nevadilo, má k ní přijít domácí kvůli bytu. No řekl jsem že dobře, 45 minut zrovna uplynulo a tak jsem dal rychlou sprchu a vypadl.
Abych to shrnul tak
Kouř- to stejné i lepší kdekoliv jinde, to samé platí o šuku. Pouze drží a nic i když mě tohle zrovna vyhovuje když si určuju tempo. Má břicho -povadlé, v obličeji nic moc-spíš nic jak moc. Šukal jsem lepší padesátnice.
Chtěl jsem i piss a proto jsem hodinu dopředu volal aby pila-to že jí nepůjde. Takže k této praktice vůbec nedošlo.
Prstění análu (mého) to jí celkem jde, akorát když potom měla dělat masáž prostaty, tak mě hladila mezi kulema a prdelí-tam sice prostata je, ale kdo to někdy zažil, ví že prostata se masíruje přes anál. Ani jsem jí nestihl říct, že má zajet dovnitř když to sama ukončila.
Na opáčko to není, zažil jsem už i horší, ale vzhledem ke komunikaci ještě předtím než jsem vůbec přijel a potom bloudil po Olomouci- to je tak 4-
Když to oznámkuju jako ve škole tak
Kouření 3 - průměr (dělá bez i s)
Šuk - 4 - spíš horší , ale análek si užiju i kdyby ležela
Pánský anál- 2- to uměla dobře- do té doby než jsem chtěl masáž prostaty-evidentně neví o co jde, ale i tak to umí .-)
Cena 4- za to co nabízí je to moc, jiné bych to dal s radostí
Byt 4- no váhám mezi 4-5, ale 5 by musela být plíseň na zdi

Přístup - 4 - to znamená, že není neslušná, ale chování neodpovídá službám které nabízí a za kolik je nabízí.
Pokud jste u ní někdo byl, prosím přidejte se ať vím že jsem se nemýlil, když nedoporučuju opakování.
Mějte se, zdar.