Hledat  

Praha Rajská zahrada Bára 728 490 628 + Nela

Praha, Olomouc, Ostrava, Zlín, Přerov...

Praha Rajská zahrada Bára 728 490 628 + Nela

Příspěvekod vulcan » pát 1. dub 2016, 0:36

Rajská zahrada Bára 728 490 628.
Musím ocenit dobrou domluvu, prý ať v klidu dojedu a vyberu si na místě.
jejich web: http://sexyspolecnice.eu/ - na webu nejsou všechny.

Privát je na Chlumecké, Hloubětín, když se jede od Černého Mostu do centra. Jsou tam non stop. Privát je v rodinném domě, zaparkovat se dá na kraji čtyřproudovky. Ten dům je docela pěkný, pro tento účel vhodný, holky si tam docela lebedí, bylo tam veselo.
p_chlum_bara.jpg

Já měl v merku Báru a tak jsem ani nevybíral, ale přímo ji vyzvedl. Bára je vysoká tmavovláska, kolem 20 let, asi tak 177cm, hezká, spíše festovní postava, větší prsa 3, podlouhlý obličej, studentka. Rozumné popovídání, snaživá v sexu.
Zaplatil jsem hodinu 1200, žádné příplatky. Bára se nechá na sebe šáhnout, líbání a mazlení taky, rychle připravena k sexu, přímo k tomu vybízela. Byla u toho dost hlasitá , venku lilo, zkrátka pohodička v pěkném pokoji. Pak zezadu, zboku, na koně, mezitím kuřba, holka k světu, sama k tomu aktivně přispěla.
Nebývá v Praze často, mně se to s ní líbilo a možná bych i opakoval, ale těch pěkných dívek v Praze je celkem dost..
--------------
Později jsem tam zopakoval návštěvu, neznal jsem všechny dívky dle jména, a tak jsem požádal paní vedúcí, zda bych si mohl vybrat mezi štíhlejšími, mladšími dívkami. Nebyl problém, postupně se mně představily, podaly ruku, usmály. Vybral jsem si Nelu, ostatním se omluvil.. že příště :D
Nela, asi 20 let, 170cm, pěkná souměrná dívčí postava, menší prsa 1-2, usměvavá, hezká holka. Pěkně voněla. :oops:
Bohužel nemá fotku na webu.
Oproti Báře spíše pasivní, subinka, nechá se dost prstit, má to ráda. Nelíbe se, ale jinak si nechá naložit, orál nemá ráda, sex velmi, určitě je taky dobrá herečka. :D . Opět na privátě, v domě pohodová atmosfera.
vulcan

Zpět na Dívky mimobrněnské