Hledat  

Praha Terezka Pankrác, Ryšanka privát 732 268 184

Praha, Olomouc, Ostrava, Zlín, Přerov...

Praha Terezka Pankrác, Ryšanka privát 732 268 184

Příspěvekod vulcan » ned 10. dub 2016, 20:05

Praha Terezka Pankrác, Ryšanka privát. 732 268 184
Domluva jednoduchá, dobře jsem se dovolal . Privát v paneláku,Terezka si pro mne přišla dolů ke dveřím, od pohledu sympatická drobná dívka, pěkně se usmívající. Věděl jsem, že je to dřívější Anička ze Spořilova, podle recenzí spíše odměřená, ale nyní působila dost přítulně a férově.
a Pankrác Terezka.jpg

Terezka 22let 158cm 48kg - ve skutečnosti má cca 28, má drobnou postavu, dost hubená, ale pěkný zadek a nohy.
Sprcha v panelákovém bytě, ložnice, pokoj s vybavením ryze funkčním, žádný luxus, ale útulno a teplo. A především Terezka přítulná, nepůsobilo to ani jako na privátu, platil jsem hodinu za 1000, žádné příplatky. Nějaké to muchlování a líbání zcela přirozeně, orálek a sex s gumou, nenásilná konverzace. taková pohodová relaxace s kámoškou.
Terezka, je celkově pohledná holka, ale ne žádná modelka. Určitě lze doporučit, velmi dobrý poměr cena/ prožitek.
Na privátě se s ní ještě střídají snad 2-3 dívky, možná Karolína, možná Sandra, v sex.cz se to mění.

Pro mimopražské je trochu složitější navigace, a dost obtížné zaparkovat.
vulcan

Zpět na Dívky mimobrněnské