Praha10 Vršovice Bulharská Míša 604 820 787
Kamarádi mně potutelně upozorňovali na tuto lolitku, prý, že budu překvapen

, byl jsem večer poblíž, tak jsem zkusil zavolat. V telefonu dost zvláštní projev "kdy chceš příjít, zavolej, až tu budeš atd" a žádné zabukování

, dojel jsem někam na Bulharskou, strašné parkování.. a volám u vrat, že jsem tu. Ona, že už jde, no trošku nebo spíše dost šoking, bizarní drobná holčina, velmi malá, na vysokých šteklech, jakoby na chůdách.
Mluvila takovým zvláštním stylem, jakoby přes nos, vedla mně kamsi do suterénu.
Placena hodina - 1200 Kč. Diskrétnost v bytě velmi špatná, postel jen oddělená závěsem od kuchyně, z jiné místnosti se ozývaly hlasy, prý kolegyně, ale zjevně nějaký mužský hlas - pasák. Byl jsem připraven se sebrat a jít, ale dívenka mně ubezpečovala, že bude klid a pohoda.
Holka je opravdu malá, tak 150cm, je mladá, těch 18-19 asi má, moc pěkný pevný prsa dvojky až trojky, takové sametky

, vyšpulený zadek, obličej docela hezký. Řekl bych, že je sice asi jednodušší, ale jinak přizpůsoblivá dívenka. Vysvlečena, položena na záda, debata jako v pomocné škole, ve všem se přizpůsobí. Orálek vynechán, ale fakt dobrý sex, enormně úzká pipina, pěkný zadek, při klasice ležela jakoby bez života, no jako dřevo. Po výzvě zboku a zezadu brzy bylo hotovo. Po chvíli pak ještě jednou, nicméně nedokončená etuda

. Zadrnčel budík po 45 minutách a ona beze slova se zvedla, bez jakékoliv mimiky. Já ji říkám, že jsem platil hodinu a ne 45min. Ona cosi drmolila, že by měla problémy, že je konec a basta, a během pár vteřin byla oblečená. Neměl jsem chuť s ní nějak debatovat, ale dal najevo, že hodina znamená 60 minut.
Pak se tam couraly po bytě nějaké osoby a pasák začal vyjekovat, jaký prý mám problém, to už v době, když jsem odcházel a byl s Míšou na chodbě. Tak jsem mu jednou jasně odpověděl, něco ve smyslu dodržování času

. On pak hulákal kamsi do tmy, a Míša blekotala, že máme být zticha.
No bylo to bizarní, celé je to takové podivné. Zkrátka není to amatérka a ani klasická profesionální ťapina.