Hledat  

Kladno

Praha, Olomouc, Ostrava, Zlín, Přerov...

Kladno

Příspěvekod Dylenhunt » sob 3. zář 2016, 1:45

Tak sem zase jednou jel přes/kolem Kladna. Prej to tam je je úplně na hovno, použitelný výjimky že jsou dvě-tři, tak sem si říkal, že to zkusím a snad to nebude úplná katastrofa. No…nejprv tohle „plaché koťátko“, sice tam při prvním telefonátu řvalo dítě (nejspíš) a ráčkuje, ale nakonec sem teda dostal potvrzeno, že je to Norská (a dle norníka je to Lenka). Čekal sem trochu, že to nemusí vyjít, údajně si to kontroluje z vokna a když se jí člověk nezdá, nebere. OK, dobrý, chápu a byl jsem na to připraven (byť snad eště vypadám docela k světu :twisted: ).
1.jpg
1.jpg (15.58 KiB) Zobrazeno 10595 krát

Trochu sem schválně zalez blíž k baráku :D Na místě volám, nic, po chvíli zpráva prej esli bych nechtěl ke kolegyni, že dostanu masáž a kuřbu. No tak řikám můžu se jako zkusit podívat, jestli masáž je jenom začátek. Další pět minut mě navigujou vedle k baráku, do druhýho patra a do bytu (WTF). Tam pak votevře taková normálně almara na nohách, fakt že jo :o Docela mladá, ale jak se můžou už takle vyžrat, to nepochopim. Pak že se maj lidi špatně. Tak sem sem se ptal co, že sem byl poslanej, čučela na mě, tak řikám že prej masáž, jestli to za něco stojí, že mám v okolí dobrou masérku, tak jestli nemá certifikaci, tak to je vo ničem. Trochu zablekotala něco vo začátku a nějakým potulení…no pokus o honírnu za 1200 nejspíš. Očividně to dělá čerstvě, nevim, byla taková vykolejená, jestli jí tam tady Lenka koťátko šoupe lidi co nechce, nebo když nemůže, tahle si očividně asi moc neužije a když eště může dostat prachy… Neměl sem žádnou touhu se téhle byť jen dotknout, to je podle všeho klasická kladenská bachyně. Takže řikám že o takovou „masáž“ nemám zájem. Píšu eště na původní číslo že můžu i pozděj, ale nic. Nevim, někdy to možná eště zkusim, prej není úplně marná, ale jestli nemůže normálně na férovku říct že nemůže, nebo nemá zájem a bude se to opakovat, tak ať mi políbí prdel i s celým Kladnem.

Takže sem zkusil druhou variantu, Pink-Cat (plus pár dalších nicků), snad i inzeruje, taky má profil na amatérech https://www.amateri.com/cs/user/1315876, 722148510 (722 148 510). Dělá vše jen s gumou. Domluva naprosto v pohodě, to byl znatelnej rozdíl oproti koťátku nahoře. Prostory jsou šukbarák Velká Dobrá v podstatě uprostřed vesnice, ty jsou celkem OK. Pokec taky v pohodě, dal sem sprchu, tam pozitiva končí. Že je silnější sem samozřejmě věděl, ale tak podle fotek to vypadalo eště v pohodě, recenze byly vesměs dobrý, včetně věcí že jak si to strašně užívá a tak (jedna na norníkovi byla trochu mimo, ale tam si týpek taky navymejšlel kraviny). Cena 1200 mi přišla v pohodě, kdyby to měla být pravda a dělá áčko.
500x500.jpg

Přes hadry to ještě taky nebylo vidět až tak moc, ale pak na posteli když byla konečně i blíž (pak už sem si sundal brejle :D ) teda jako fakt běs. To už se utíká blbě, kurva, měl sem zdrhnout hned jak sem ji viděl :shock: No stále sem doufal, že to eště dopadne dobře, že to snad pude a kdyžtak zkusíme to áčko. Žádný mazlení, zkoušela bradavky, ale řikám že ty mám v podstatě necitlivý, tak sjela postupně dolů a dala se do kuřby. Chvilku (no, trochu delší) sem ji nechal, střídala techniky, občas hlubokáč, koukala pak i dlouho do vočí, ale přes tu gumu prostě nic. Tu a tam to náhodou bylo trochu lepší, možná práce jazykem, ale to tak sekundu a zase nic. Tak řikám ať zkusí nasednout. No takhle z blízka to bylo eště horší, kozy visely až bůhví kam a ty špeky skoro tak stejně :o Ale rajtovat chvilku zvládala, zkoušel sem taky přidat, byť s tím jak se to všechno vlnilo synchronizace nešla úplně stroprocentně. Kozy prej taky nemá moc citlivý, že sice můžu polízat, ale že nic. No zkoušel sem, ale všechno jí lítalo, kozy jak byla nahoře takový svěšený suchý krabatý pytle, to nemělo smysl, reakce sice i byla, ale taková vlažnější. Hlavně mě to vůbec nebavilo, to byly věšáky jak u 70leté báby ty vole :o Celkově to bylo spíš jak položit na sebe péřovou duchnu :arrow: Po chvíli že zkusíme misionáře, ještě zkouším jestli nebude citlivější spodek, nějaká reakce jo, ale nevim, přišlo mi to spíš víc hraný než cokoli jinýho, aní jí to dole moc nenaběhlo, nebylo jestli je to tím tukem, ale taky to bylo jak lízat nějakej hadr, požádně nevíš kde seš. Úplně mokrá taky nebyla, no spíš hodně málo (tlustý prej většinou mažou dobře, tak nevim), tak zkouším přejít k análu, ale že prej není nachystaná, měl sem říct předem aby se vyčistila :!: (Pozděj „po akci“ sem se dozvěděl že jela rovnou z domu a že tam má v troubě kuře, tak se už bude muset, to jí asi vzrušuje nejvíc). Prsty do obou děr dobrý, ale co z toho, že.

No takže z áčka taky velký hovno, resp. teda ani to hovno ne, to by snad bylo lepší, než co následovalo. Tak sem zkusil zasunout na misionáře, ale ty we, na posteli měla takovou ten rádoby dekovej přehoz, takový to levný z uměliny, tenoučký (určitě znáte), normálně sem na tom pořád klouzal a ujížděl :D Tak řikám že tohle asi nepude, kdykoli to už začínalo trochu někam jít, tak sem už tou dobou ujel někam doprdele a dál to moc nešlo. Tak že zkusíme dozadu, ale ty vole, sem se přes tu prdel a bez brejlí nějak nemoh trefit…no normálně to asi není problém, žejo, ale vona si tam přes ten měch ani nedosáhla :o Tak už máte asi představu…jako já taky nejsem úplnej atlet, byť to je lepší než to bývalo, někdo by řek, že mám taky pneumatiku, ale tak rozumně, maximálně vod motorky :D To co má vona je kolo vod traktoru…to větší :o :shock: Tak řikám jestli nezkusíme přece jen ten anál, šak je i dostupnej. No že teda neee :arrow: Tak velím znova na koníčka, ještě musela pohonit, protože z toho předtím mi už začal regulérně měknout :roll: Ale na koníčka znova taky už nic moc. Zkoušel sem zabrat pořádně, no ale s tou váhou mi to začalo taky podkluzovat fest navíc sem měl za chvíli už dost, no ty we…když sem jí tak pozoroval nad sebou, tak mi už kompletně zvad, to se fakt nedalo :o Eště zkoušela chvíli honit, ale to nemělo smysl. Prej esli sem nervózní, odpovídám že jsem se měl spíš vyspat po noční. Tak sem dal sprchu a vypad, stejně už bylo skoro na čase.

Myslim že když zvládnu řídit a úplně normálně fungovat i po nějakejch 17-18 hodinách vzhůru, tak holka sorry (jestli to budeš číst), to fakt nebylo nevyspání (navíc fakt v tom horku přes den sem na spánek neměl ani pomyšlení). Ale neměl sem úplně koule ti říct naplno že si tlustá jako prase a ten výkon k tomu mi fakt nepomoh. Aná nic a kuřba bez, no prostě co…jo ptal sem se i na to ocáskový dildo, dyž inzeruej tu kočku, že by to vypadalo. No že né, to má jenom s přítelem, taková submisivní vona jako není. A dominantní zas typu že bych byl já tam na zemi. Že by jako vyhověla a dovezla to, kdybych řekl předem. No ty we, na co to tam teda fotí a píše když nic nedělá a na šukbaráku ani nic nemá? Jestli je víc domina, tak si má otevřít SM v Pze, tady by jí to frčelo, tohle je fakt na hovno. Nechápu, co k tam k ní musí chodit za zoufalce na zásun…

Hodnocení tak pokec 2, kuřba 3-, šuk 4, tělo 4-, prostory 2. Celkovej zážitek tak něco mezi 4- a 5+, ani sem se z toho nedokázal vysypat. Jak řikám, snažila se, ale já todle fakt nezvlád. Aspoň sem si něco vodškrt, sice neplánovaně, ale už vím naprosto, že tohle fakt není pro mě ani omylem a už to zkoušet nemusím. V reálu těch uváděnejch 75 kilo pravděpodobně neměla ani když fotila ty první fotky, já sem o hlavu vyšší a při bajvoko 85 bych se do ní vešel na šířku jeden a půlkrát :!: Na novějších už to je schovaný, mělo mě napadnout proč :idea: Číst vo tom jak to člověk zkouší a musí být vopatrnej, aby svlečna nedostala infarkt je sranda, ale na živo fakt nee. Tohle je fakt jenom pro fajnšmekry, kdo máte jateční váhu rádi, tak do toho, ale myslím, že většina osazenstva by se měla vyhnout širokánským obloukem. Nevim, na Kladně a okolí je asi fakt totálně v prdeli, pěknejch holek na ulici tam je, ale všechny který to chtěj dělat nejspíš utíkaj do Prahy. Ještě sem zahlíd někde doporučení na https://www.amateri.com/cs/user/1080118 niky1, ale jestli neuvidim nějakou fakt pořádnou a dobrou recenzi, tak do toho nejdu…a celkově myslim, že po tomhle zážitku budu potřebovat chvíli klid :o

Jinak tady ve fóru strašně moc chybí blijící smajlík…
Dylenhunt

Zpět na Dívky mimobrněnské