Hledat  

Olomouc, privát Pusinky Laura 722 091 666

Praha, Olomouc, Ostrava, Zlín, Přerov...

Olomouc, privát Pusinky Laura 722 091 666

Příspěvekod vulcan » pát 28. říj 2016, 23:27

Olomouc, čtvrť Nová Ulice, privát Pusinky Mošnerova 722 091 666.
http://www.naprivat.cz/eroticky-privat- ... usinky-78/
Laura 22let 174cm 58kg prsa 1-2 .
OCmošner_Laura    .jpg
OCmošner_Laura .jpg (22.83 KiB) Zobrazeno 9567 krát

Jakmile je po 16 hodině, tak holky v Olmiku asi mají píchačky a kašlou na nějaké přivýdělky. Rázem se poměrně velká nabídka ztenčí .
Měl jsem vytipované jiné favoritky, Pusinky byly v plánu C nebo spíše D.
Ale Laura vypadala na fotkách obstojně a hlásek v telefonu nadějně, tak jsem se vypravil tam. Bytový dům poblíž Neředína, navigace od slečny slušná, při vstupu do domu mně pozdravily 2 slečny uklízející chodbu, skoro jsem měl nutkání se zeptat, zda nejsou volné.
Nicméně Laura vykukovala zpoza dveří a nebylo úniku.
Je to taková normální holka, fotky jí trochu přidávají, dosti povídavá, zkušená. Dříve nějaké kluby a priváty. Byt je vcelku slušný, žádný luxus, ale fungující, funkční, koupelna taky.
Laura na nic nečekala a hned se začala svlíkat. Říkám ji, nespěchej, já si tě rozbalím. No ale už to měla dole. Připadla mně spíše jako taková kámoška, spíše na povídání, moc mně nebrala. Vše ale měla nacvičené jako podle manuálu, orálek, roztáhnuté nožky, zasun a opáčko. Aby bylo rozumět, je hodně ochotná, chce chlapovi udělat dobře, ale není tam nějaká přidaná hodnota, nějaký umělecký dojem. Což u těch holek olomouckých je spíše naopak.
Tak jsem nějak splnil účel návštěvy, zaplatil 1000 Kč, zhruba za 50 minut, možná se sprchou hodinu.
vulcan

Zpět na Dívky mimobrněnské