No první dojem: bordel, bordel v bytě.
Vana prasklá, tam nestoupoej je tam puklina. Měl jsem strach že normálně prdne ten akryl nebo z čeho to je a já zahučím do podzemí jak kočka v Adéle.

Domluvil jsem si anál, piss, a pánskej anál. Anál má hnusnej, takže jsem toho nechal. Kouří obstojně, ale jak jsem si všiml až když jsem vyšel ze sprchy, že má zlomenou ruku. Takže omezení na pohyb

Lízala mě prdel, pak mě i prstila, ale bylo to jako taková učednice. Jediné co bylo dobrý, byl kouř, to jí šlo. Ale opakovat nikdy nebudu. Vedle pořád bouchání a převalování. Do toho jí zvonil telefon. Několikrát. A pak se odvedle vyvalil smrad z cigaret, to jsem pochopil, že se tam nepřevaluje jen pes. A koukl jsem se škvírou v závěsu a viděl mladýho kluka. TAKŽE BYLO PO NÁLADĚ.
Byl jsem s ní domluvenej na 2 hodiny za 1600. Peníze jsem dal předem, a po hodině jsem to ukončil a vystříkal se jí do huby-spolykala. Pak chtěla pokračovat a já řekl že musím jet. Peníze zpět jsem nechtěl. Dívala se tak ustrašeně jestli je asi nebudu chtít, ale vůbec jsem to neřešil. Už pokolikáté jsem se přesvědčil, že je lepší dát těch 1500-1600 za hodinu nějaké dobré co ztnám, než zkoušet levnou na dvě hodiny. Su blbec, blbec a blbec a dá se říct, že vím, že něco podobnýho zase udělám

Dal jsem vlasstně 1600 za vylízání a vyprstění prdele, a vykouření. Nepočítám to, že v bytě pak smrděly cigarety (nesnáším to) a celkově to byl takový svrabozavšivený pelech.
Takže kolegové z Ostravska a nebo dojíždějící-NEDOPORUČUJI.
Na druhou stranu-snažila se, domluvu se snažila plnit, nevymlouvala se. Tu druhou hodinu by určitě kouřila nebo by mě podržela.
Pokud jste někdo byl, rád si počtu

Odkaz na amíky zde:
https://www.amateri.com/cs/user/1333164
Tuším, že tam má ještě jeden profil. Ale psal jsem si s ní tady.