Dal jsem si sprchu, ona šla s prachama dolů, čekla jsem asi 10 minut než dorazila. Začala kouřit, pak mě dráždit zadek-prst do zadku-to jí šlo celkem dobře. Kouřila obstojně, ale když jsem ji začal píchat tak přehrávala jako prase- ach ach ach ách, ju ju ju jůů a to pořád dokola, už mě to sralo.
Pak jsem dali piss-hodila na mě pár kapek, a spršku. Vylízala mě anál, a já pak šel na její anál. Po chvilce to nedala, že to bolí. No tak jsem se vyšpulil, ona mě masírovala prostatu a honila-mám tuto praktiku rád, ale musí se dělat s citem, ona to moc neumí. Honila dobře, ale na ten anál nešla moc s citem a pořád jsem jí musel korigovat aby byla opatrnější-myslím si, že to i dělala schválně, abych viděl jaký to je když ti někdo něco strká do prdele

Původně jsem chtěl nějaké fotky, ale nijak mě nepřitahovala. Pro mě to nebylo nic moc-opakovat nikdy nebudu.
Pokud někdo máte rád u píchání ách ách ách, jů jů jůůů, jé jé jéé, tak vyzkoušejte

Nejsem člověk co by se otočil, nebo někomu něco vyčítal, prostě mě to nesedlo a ani se mě to nelíbilo.
Pokud jste někdo byl, napište jaký to s ní bylo. Já jsem byl zklamán.