Bože matko co jsem komu udělal

ja ted nevim.jestli mam proste smulu (jak jsem psal jezdim rad na Brněnsko holky jsou fajn, ale kdyz jsem mel chut jit k nam.na Zlinsku- do prdele ten muj dole je asi kreten)no zkratka našel jsem inzerát u nás na Zlínsku na sl. Tamaru (sice fake foto ale nic mladsiho u nas nesezete.) na ceny jsem se ptal: 30min 1000kc a hodka 1500kc

priplatky po 500,- (lizani, libani, acko v zadnem pripade)proste jsem potreboval tak rikam ok 30min. Nerekla mi plnou adresu jen ze mam zavolal od drogerie Rosmann na dlouhé ulici (znalci ví je to přes cestu v baraku jsou Zemanovci

) volal jsem, vyšel patro otevrela slecna ze slovenska ocividne pusu nic (jsem si v duchu řikal ja tu byl za nejakou slecnou taky slovenkou ale otevrela stara babička tak jsem utekl) ale ted jsem zustal.. Postava uplne fajn trochu přicmoudla.. Akorat v bytě smrad jako po nevim co ale proste smrad zatuchlina.
.. Dosli jsme do pokoje slecna mi dala ŠMIRGL rucnik a sel jsem do sprchy (penize do predu nechtela)ale zaroven jsem slysel kdyz jsem byl ve sprse dalsi hovory slecny. Byl jsem osprchovany a slecna nahata. Hezka postava i kdyz ma fake foto tak postava odpovidala.. Ja si lehnul a ona stala s rukama na bocich: tak čo chčeš? Pojd za mnou pomazlime se. A ona: něšahaj mi na obličej a na tělo...

ptam se proc ne? To by bylo za príplatek 500korun na viec..

dala som ti slevu tak se chovej podle toho inak by cena byla pol hodina 1600korun..

rikam.to je legrace ne? Ona: nie ja sem tak.ohodnocena....rikam si ty vole ale on se mi staví a ona jen sedi a nic nedela... Pak rika:ja mu dam gumu sedněm si a bude to.. Sedla si na nej. Ja jeste sokovany ale on tvrdy ..nevzdechla nic.. Jen kroutila ocima. A pak mi rekla:on se nechce spravit čo to jako je?/ja ji rekl se divis je to jako sex s mrtvolou... Ona: se rozesmala: to je divne.. Mrkla na hodiny a pravila je konec... Ja ji rekl bohudík (jen v hlave jsem.si rekl tak toto kamarade ne) a dale pravila:nepotrebujes sprchu neudelal ses..

odesel jsem a rikal si to snad neni pravda. Potom fiasku se Sofii a ted tohle...mam asi smulu