Hledat  

Tamara 792 385 368

Praha, Olomouc, Ostrava, Zlín, Přerov...

Tamara 792 385 368

Příspěvekod Foulenk » pon 6. lis 2017, 20:56

Bože matko co jsem komu udělal :shock: :roll: ja ted nevim.jestli mam proste smulu (jak jsem psal jezdim rad na Brněnsko holky jsou fajn, ale kdyz jsem mel chut jit k nam.na Zlinsku- do prdele ten muj dole je asi kreten)no zkratka našel jsem inzerát u nás na Zlínsku na sl. Tamaru (sice fake foto ale nic mladsiho u nas nesezete.) na ceny jsem se ptal: 30min 1000kc a hodka 1500kc :shock: :shock: priplatky po 500,- (lizani, libani, acko v zadnem pripade)proste jsem potreboval tak rikam ok 30min. Nerekla mi plnou adresu jen ze mam zavolal od drogerie Rosmann na dlouhé ulici (znalci ví je to přes cestu v baraku jsou Zemanovci :lol: :lol: ) volal jsem, vyšel patro otevrela slecna ze slovenska ocividne pusu nic (jsem si v duchu řikal ja tu byl za nejakou slecnou taky slovenkou ale otevrela stara babička tak jsem utekl) ale ted jsem zustal.. Postava uplne fajn trochu přicmoudla.. Akorat v bytě smrad jako po nevim co ale proste smrad zatuchlina.
.. Dosli jsme do pokoje slecna mi dala ŠMIRGL rucnik a sel jsem do sprchy (penize do predu nechtela)ale zaroven jsem slysel kdyz jsem byl ve sprse dalsi hovory slecny. Byl jsem osprchovany a slecna nahata. Hezka postava i kdyz ma fake foto tak postava odpovidala.. Ja si lehnul a ona stala s rukama na bocich: tak čo chčeš? Pojd za mnou pomazlime se. A ona: něšahaj mi na obličej a na tělo... :shock: ptam se proc ne? To by bylo za príplatek 500korun na viec.. :shock: dala som ti slevu tak se chovej podle toho inak by cena byla pol hodina 1600korun.. :shock: :shock: rikam.to je legrace ne? Ona: nie ja sem tak.ohodnocena....rikam si ty vole ale on se mi staví a ona jen sedi a nic nedela... Pak rika:ja mu dam gumu sedněm si a bude to.. Sedla si na nej. Ja jeste sokovany ale on tvrdy ..nevzdechla nic.. Jen kroutila ocima. A pak mi rekla:on se nechce spravit čo to jako je?/ja ji rekl se divis je to jako sex s mrtvolou... Ona: se rozesmala: to je divne.. Mrkla na hodiny a pravila je konec... Ja ji rekl bohudík (jen v hlave jsem.si rekl tak toto kamarade ne) a dale pravila:nepotrebujes sprchu neudelal ses.. :shock: :shock: odesel jsem a rikal si to snad neni pravda. Potom fiasku se Sofii a ted tohle...mam asi smulu
Foulenk

Re: Tamara 792 385 368

Příspěvekod Foulenk » pon 6. lis 2017, 20:58

Jedna se samozřejmě o Zlín cetrum kousek do Jablka
Foulenk

Zpět na Dívky mimobrněnské