Hledat  

Amateri - Julienka (Prerov)

Praha, Olomouc, Ostrava, Zlín, Přerov...

Amateri - Julienka (Prerov)

Příspěvekod johnpuci » pát 20. dub 2018, 13:37

Kopiruju prispevek ze Svetaku:

Nedavny pruzkum bojem na Morave:
https://www.amateri.com/cs/lide/1790632/julienka

Inzerce:
PRO ZÁJEM VOLEJTE - DĚLAM !!! Pokud máte zájem klidne volejte !!!!! *15* Pak zase jedu studovat !!!! Sleduj a čti profil at víš . Příjemná černovláska s pěkným kulatým zadečkem Tě zve k sobě na hrátky ve dvou. *15**15* Mám ráda sex tak proč toho nevyužít . Je mi 19 let jsem štíhlá kočička. Mohu ti nabídnout oralek bez, klasiku, lízaničko věčně nadržené broskvičky, oboustraný oralek,prstění,mazlení a taky polykám, análek někdy a to pokud mam chut a po domluvě to vše u mě v diskrétním čistém pelíšku. Ráda se ti předvedu v plné kráse a i to jak to pěkně umím ale na oplátku očekávám fin. odměnu!! Mám své pevné ceny: Sex semnou na 30min/ 1000.-Kč. - sex semnou hodinku 1500.-Kč. a krásný orálek dělam za 500.-Kč. Není to moc ani málo ale mám svou cenu. Požaduji čistotu a diskrétnost a taky slušný přístup . Šukání pouze z ochranou bez gumy opravdu ne !! Mám své diskrétní prostory - eskort nenabízím !!! Hledám převážně jen real na vypisování a povídání opravdu čas nemám proto prosím jen stručná a realná domluva. K vůli svému času nepracuji každý den studuji a dojíždím času mám málo tak proto sleduj muj profil pro domluvu. *15* Máš li chut a potřebuješ si chvíly odpočinout od starostí běžného dne klidně se ozvi. Těším se na vás !!! *15**15* telefon 735214666 *15* 735214666 MÉ FOTO NA PROFILU ORIGINÁL !!!!!! tel : 735214666 - tel : 735214666

Tapinometrie plus minus sedi:
Vek: 19 let (plus minus sedi)
Vyska: 169
Vaha: 49

Tel: uvadi tento 735214666, ale jeste me prozvanela z tohohle: 730679407
Adresa: Prerov, Pod hvezdarnou 4

S holkou jsem se domlouval rovnou po telefonu, jelikoz jsem se zrovna motal na Morave. Vzhledove z fotek celkem ok, real vicemene odpovida, zadnej zazrak, ale celkem se da. Naviguje vas do ulice "Pod hvezdarnou 1" ve skutecnosti "Pod hvezdarnou 4". Takze jasna prohlizecka z okna:-) U vchodu ji volam, a pry at 5-6 minut pockam. Vylez do 3. patra, otevrela mi zabalena jen v rucniku a predstavuje se jako Natalie(?)... nevim, nejak jsme ji blbe rozumel:-). Postava celkem ok, proste takovy to mladistve detsky nezpevneny telo (za par let, pokud se nebude hybat, tak bude mit problem s nadvahou jako ja:-), kozicky celkem ok, nejaky to tetovani, jak je patrne na fotkach.

Dorazil jsem kolem 6 odpoledne. Pta se, na kolik to dam - davam testovaci pulhodinku s potencialni moznosti prodlouzeni. Po my sprse si ke me prisedne a veme mi ho do ruky... chtel jsem ji zacit prstit, pripadne lizat, zkousel jsem libacku - no, byt mi to do telefonu potvrdila, navic prsteni i lizani ma v inzerci, tak mi najednou rika - ja to nedelam... Pri pokusu o libani se odtahuje, rikam si budiz, treba jsem ji byl nesympatickej (neni mozna:-) Kazdopadne se zdalo, ze je celkem vlhka (zadarilo se asi na dve vteriny vsunout prstik:-) a kdyby povolila, mohlo to byt zajimavy... takhle me chvili hulila s gumou, coz me nejak nebralo, jsa otraven predchozim pristupem (asi jsem ji mel rict, at navali zpatky prachy a necha si kilo za teplou vodu ve sprse). Mohlo to byt fajn, protoze se pri kouri koukala do oci, a nejakej ten grif dokladal, ze to nedelala poprve, ale uz jsem byl proste otravenej. Tak sem ji vzal a nabod na misionare. To se ji zdalo moc hluboko, tak si rikam kurva, co to je? Tak ji hodim na kone, tak na me chvili cvala, a mela tam chvilema takovy pasaze, kdy koulela ocima jakoze "boze, at uz vypadne", pak se teda zdalo, ze se ji to aspon trochu libi, ale nemel jsem to v planu moc protahovat. Vzal jsem ji zezadu, to me pozorovala v malym zrcadle zabudovanym na cele postele, parkrat do ni poradne zabusil, jednou ci dvakrat hekla a ja se co nejrychleji vysypal. Takova horsi onanie. Kdyz jsem ho vytah, tak jsem zacitil takovej ten zavan... no proste tam toho ten den zjevne mela vic. Na prodlouzeni ani pomysleni. Trosku jsem ji tam tepal, ze pristup nic moc, a jestli nemela naladu, tak proc mi rikala, at prijedu, a proc inzeruje veci, co nenabizi. Tak pry, ze je uz unavena atd atd, tak pokracuju, ze proc mi to nerekla, ze bych se na to vysral a netahnul se za ni 50 kilaku. Stala tam, jak zakyne 8. tridy zkousena u tabule z neceho, o cem v zivote neslysela. Oblikl jsem se a bez sprchy vypadl. Na ulici jsem byl asi po 27min vcetne uvodni sprchy.

Je to skoda, holka je celkem pichatelna, rekl bych i vzrusiva, ale ta jeji odtazitost... Brad Pitt sice nejsem (jsem hezci ale chudsi no:-), ale Depardieu taky ne:-) tak nevim, co za tim bylo. Moje doporuceni fakt nema (mozna v jinou denni dobu?)

Doporuceni: Ne - protoze to, co inzeruje, pak popira
Opacko: Ne

170x220c (1).jpg
170x220c (1).jpg (9.72 KiB) Zobrazeno 21199 krát

170x220c.jpg
tohle presne doklada jeji aktivni pristup:-)
170x220c.jpg (6.24 KiB) Zobrazeno 21247 krát
johnpuci

Re: Amateri - Julienka (Prerov)

Příspěvekod Marin2 » pon 23. dub 2018, 14:45

To jsi dopadl ještě dobře. Já debil, znechucený brněnskou nabídkou, jsem za ní jel abych kousek od Přerova zjistil že telefon je jaksi nedostupný. Podotýkám že schůzka byla řádně domluvená a odsouhlasená oboustranně...
Jinak už má nový profil:

https://www.amateri.com/cs/lide/1798155/lusa

Škoda, na fotkách vypadá dobře ale o druhý pokus se už pokoušet nebudu...:/
Marin2

Příspěvekod acx » pon 23. dub 2018, 20:54

Není to náhodou stejná stáj jako Tapettka a spol. :idea: , hrůzný přístup, ušukaný holky, ... :roll:
acx

Příspěvekod johnpuci » úte 24. dub 2018, 11:53

Marin2 píše:To jsi dopadl ještě dobře. Já debil, znechucený brněnskou nabídkou, jsem za ní jel abych kousek od Přerova zjistil že telefon je jaksi nedostupný. Podotýkám že schůzka byla řádně domluvená a odsouhlasená oboustranně...
Jinak už má nový profil:

https://www.amateri.com/cs/lide/1798155/lusa

Škoda, na fotkách vypadá dobře ale o druhý pokus se už pokoušet nebudu...:/

To neni ta sama... ale pravdepodobne patrej k sobe... dle reakci

acx píše:Není to náhodou stejná stáj jako Tapettka a spol. :idea: , hrůzný přístup, ušukaný holky, ... :roll:

To netusim:-)
johnpuci

Příspěvekod Marin2 » úte 24. dub 2018, 12:06

Jo sorry, já už jsem taky slepej. Tato nemá kérku....
Marin2

Zpět na Dívky mimobrněnské