Hledat  

Erotické masáže Princess Praha (Liza)

Praha, Olomouc, Ostrava, Zlín, Přerov...

Erotické masáže Princess Praha (Liza)

Příspěvekod p_kabi » pát 25. led 2019, 15:04

Při jedné cestě do Prahy jsem si řekl, že vyzkouším erotickou masáž tam. Z důvodu dostupnosti z metra jsem zvolil Princess Praha a z dostupných dívek jsem si vybral Lizu, protože měla prsa 4.
Objednávka přes web a vše OK. Po zavolání si mě masérka vyzvedla před vstupními dveřmi do domu a zavedla do masírovací místnosti.
Masážní salón čistý, osvětlení, svíčky, hudba super, na stěnách zrcadla.
Nejdříve se mě zeptala co chci k pití a jestli chci společnou sprchu. Chtěl jsem vodu a samozřejmě společnou sprchu :twisted: . Za chviličku, kdy jsem se svlékal, se vrátila s vodou (která byla zdarma) a na sobě měla jen ručník. Ten si hned sundala a vzala mě do sprchového koutu, který je přímo na pokoji. Pěkně si mě umyla a já už jí začal osahávat :D . Po spršce jsme se utřeli a já si lehl na břicho. Masírování nohou, zadku, rukou, zad, pak body to body. Vše jsem mohl krásně sledovat v zrcadle a bylo to super. Zajížděla rukou mezi nohy a hladila na koulích. Po půlhodině otočka na záda, chvilka masírování a pak zase body to body, ale ještě lepší než předtím. Prsama, zadkem a pipkou jezdila po celém těle a přitom mi ho rukou pomalu honila. Vrcholem bylo, když mi pipkou jezdila po kořeni penisu. Skoro to vypadalo jako když spolu šukáme. Samozřejmě jsem ji mohl šahat všude, prsa i bradavky, ojíždět análek i pipinu. Možná bych mohl strčit prsty i do dovnitř pipiny, ale to jsem neudělal, ale nahmatal jsem její pěně těsný vchod. Posledních pět minut krásně pomalé honění, kdy zároveň třela žalud o své prso. Potom si ke mně přilehla a ještě hladila. Nakonec opět společná sprcha. Provedení masáže super, nejlepší jaké jsem kdy zažil. Masérka (mimochodem z Ukrajiny, ale to mi nevadilo, mlivila obstojně česky), věk 25 asi odpovídal, prsa spíš povadlé trojky, trochu neosobní přístup, žvýkačka v puse a žádný oční kontakt. Pokud bych zopakoval, tak jedině kvůli tomu zážitku z masáže.
Cena za hodinu 1500,-. Vůbec se to nadá srovnat s Royal v Brně, kde chybí zrcadla, nedá se šahat na masérku, žádná společná sprcha atd. Prostě v Praze je asi větší konkurence.
p_kabi

Zpět na Dívky mimobrněnské