Věk: 22 let
Výška: 165/166 cm
Váha: 46 kg
Prsa číslo: 2
Vlasy: Černé
Přemýšlím nad nějakou větší exotikou než ShowParkem. V nabídce Asia Privatu
se mi zamlouvá Suly. Domluva přes WhatsApp v angličtině. 1 500 (30 min.)/2 000 (45 min.)/2 500 (hod.). V ceně OB, líbání, lízání. Objednávám se na XX:30. Plzeňská XX.
5 minut před domluveným termínem informuji privát o svém příchodu. Mám popojít k vedlejšímu domu a zazvonit. Nasládlý puch

Koupelna oddělena od chodby látkovým závěsem. Dvě pračky, záchod, naproti „trůnu“ červené světýlko ve tvaru srdce

Suly čeká na chodbě. Po opětovném doprovodu na pokoj se prý za minutku vrátí. Nad nočním stolkem obrázky s asijskými motivy. Suly si odkládá bílé šaty a zůstává v černých kalhotkách (nebo tangách?). A hned se vrhá do akce. Líbání s jazykem, cítím Listerin. Začíná olizovat penis, zastavuji ji a říkám si o kondom, který poté vytahuje z šuplíku. Sex ještě brzdím náhlým nápadem. Žádám Asiatku (prý poloviční Korejku) o autoerotiku pomocí vibrátoru, který zahlédnu během hledání kondomu. Dole slečna neholená. Vyvrcholení se podaří již během orálu. Suly ubrouskem otírá moje ústa (později pochopím, proč - část dne nevědomky strávím s pusou zapatlanou od rtěnky

Suly velmi milá a ochotná, české dívky by se mohly inspirovat. O podobném přístupu jsem četl v recenzích Thajek. Konverzace ale obtížná

Končíme. Suly jde prozkoumat obsazenost sprchy. Po otevření dveří zahlédnu nějakého naháče s potetovanými zády (klienta)

Úpravy vyhrazeny.